Подписаться
Надія Лапицька / Nadiia Lapytska / Nadiуa Lapitska / Nadiуa  Lapitskaya
Надія Лапицька / Nadiia Lapytska / Nadiуa Lapitska / Nadiуa Lapitskaya
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»/ НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Подтвержден адрес электронной почты в домене chnpu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Studying the Influence of Meats From Wheat and Oat Germs, and Rose Hips, on the Formation of Quality of Rye Wheat Dough and Bread
S Oliinyk, O Samokhvalova, N Lapitska, Z Kucheruk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
142020
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів
НВ Лапицька
Чернігів: НУЧK імені ТГ Шевченка, 2021
72021
Study of the influence of meals of wheat and oat germs and wild rose fruits on the fermenting microflora activity of rye-wheat dough
S Oliinik, O Samokhvalova, N Lapitskaya
Eureka: Life Sciences, 40-47, 2020
62020
Chemical composition of vetch seeds and protein isolate obtained by pH-shifting treatment
TМ Stepanova, MР Golovko, TМ Golovko, FV Pertsevoi, OO Vasylenko, ...
Journal of Chemistry and Technologies, 2022
52022
Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини
НВ Лапицька
Харків, 2020
52020
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба
СГ Олійник, ОВ Самохвалова, НВ Лапицька
Наукові праці НУХТ 25 (6), 250-259, 2019
42019
Вплив шроту зародків пшениці на морфологію винних дріжджів
НВ Лапицька, ОМ Савченко, КО Бережняк, АА Коваленко
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 111, 2022
22022
Опыт и перспективы использования продуктов переработки зародышей зерновых культур в технологии хлеба повышенной пищевой ценности
СГ Олейник, ОВ Самохвалова, ГВ Степанькова, НВ Лапицкая
БГАТУ, 2017
22017
Аналіз ринку плодово-ягідних вин та активаторів бродіння
Н Лапицька, К Бережняк
Biota. Human. Technology, 87-99, 2022
12022
Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини
НВ Лапицька, СМ Губський, СГ Олійник, ОВ Самохвалова
Чернігів: НУЧК імені ТГ Шевченка, 2019
12019
ВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТУ ЛАМІНАРІЇ–ПЕРСПЕКТИВНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЙОДОМ
ІМ Приходько, ДО Корнійчук, НВ Лапицька, ОС Смольський
Step into science, 64, 2023
2023
Nanosized Chitosan and Plasma-Activated Water: Improving the Microbiological and Physicochemical Properties of Vetch (Vicia sativa L.) Bean Sprouts
O Vasylenko, V Pasichnyi, T Holovko, N Lapytska, M Golovko, ...
2023 IEEE 13th International Conference Nanomaterials: Applications …, 2023
2023
Vegetarian shortbread enriched with sweet potato (ipomoea batatas var. Portu beterraba)
TM Golovko, VM Pasichnyi, MP Golovko, TM Stepanova, YV Nazarenko, ...
Journal of Chemistry and Technologies 31 (2), 325-333, 2023
2023
Вплив шроту зародків пшениці на процес оцукрення пивного затору за умови використання солоду зниженої якості
НВЛ К. А. Мозгова, А. А. Тищенко
Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості …, 2023
2023
Обладнання харчових виробництв
ОВ Городиська, НВ Лапицька, ВГ Бакалов
Чернігів, 2023
2023
Товарознавство і захист прав споживачів
НВ Лапицька, ОВ Городиська
Чернігів: НУЧK імені ТГ Шевченка, 2023
2023
Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи
НВ Лапицька, ВГ Бакалов
Чернігів: НУЧК, 2023
2023
Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи
ВГ Бакалов, НВ Лапицька
Чернігів: НУЧК, 2023
2023
Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної маси
НВ Лапицька, ОВ Городиська, ДО Корнійчук
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies
T Holovko, V Pasichnyi, N Lapytska, M Holovko, O Vasilenko, D Mishan, ...
Technology audit and production reserves 3 (1/71), 15-21, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20