Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака Наукові праці 2 (42), 157-161, 2012 | 7 | 2012 |
Оптимальные методы оценки белковых помутнений игристых вин CC Древова, ЛС Гураль, ДП Ткаченко Харчова наука та технологія 9 (2), 2015 | 5 | 2015 |
Влияние азотно-витаминных добавок на процесс спиртового брожения OБ Ткаченко, ЛС Гураль, СС Древова Харчова наука та технологія 8 (4), 2014 | 4* | 2014 |
Research into technologies of obtaining grape must in the production of sparkling base wines O Tkachenko, S Drevova, L Gural EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies 85 (№1/10), 52-62, 2017 | 3 | 2017 |
Використання комплексного препарату Полігрин як елементу в системі захисту виноградного сусла від окиснення ОБ Ткаченко, ЛС Гураль, СС Древова, ДП Ткаченко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 3 | 2014 |
ОТРИМАННЯ БІЛОК-ПОЛІСАХАРИДНОГО КОМПЛЕКСУ ТА ЙОГО ХАРАКТЕРИСТИКА НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 3 | 2012 |
Дослідження арабіногалактану деревини Pinus silvestris L. НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака Харчова наука і технологія, 22-26, 2011 | 3 | 2011 |
Хитин-протеиновый комплекс – альтернатива известным хитинсодержащим препаратам НК Черно, СА Озолина, ЛС Шум Хранительна наука, техника и технологии 2006: Научни трудове УХТ 54 (2), 119-124, 2007 | 3 | 2007 |
КОМПЛЕКСОУТВОРЕННЯ АНТОЦІАНІВ ЧЕРВОНИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ З БІОПОЛІМЕРОМ ГУМІАРАБІКОМ ЛС Гураль Харчова наука та технологія 9 (4), 30-36, 2015 | 2 | 2015 |
Препарат гуміарабіку «Fibregum B» як перспективний фізіологічно-функціональний харчовий інгредієнт ЛС Гураль Наукові праці, 75-81, 2015 | 2 | 2015 |
Comparative analysis of biopolymer complexes from mushrooms (Agaricus bisporus) NK Cherno, SA Osolina, LS Gural, AV Nikitina Современные направления теоретических и прикладных исследований 2013: сб …, 2013 | 2 | 2013 |
Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць ЛС Гураль, НК Черно, ОВ Нікітіна Харчова наука і технологія, 31-35, 2011 | 2 | 2011 |
Получение продуктов биодеградации хитина НК Черно, СА Озолина, ЛС Гураль Харчова наука і технологія 2 (2), 17-20, 2008 | 2* | 2008 |
Антиоксидантна активність хітиновмісних біологічно активних добавок НК Черно, СО Озоліна, ЛС Шум Наукові праці, 127-129, 2003 | 2* | 2003 |
Полісахариди – протектори біологічно активних речовин НК Черно, ЛС Гураль, АІ Капустян, КІ Науменко Технології харчових продуктів і комбікормів: збірник тез доповідей Міжнар …, 2017 | 1 | 2017 |
Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду Л Гураль, А Куріленко Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
Отримання арабіногалактановмісних комплексів зі сполуками-антиоксидантами бетаніном і антоціанами ЛС Гураль Технологический аудит и резервы производства 6 (4 (26)), 13-20, 2015 | 1 | 2015 |
Влияние обработки виноградного сусла на органолептический профиль белых виноматериалов ОБ Ткаченко, СС Древова, ДП Ткаченко, ЛС Гураль Сб. науч. трудов SWorld 8 (2), 74-82, 2014 | 1 | 2014 |
Дослідження комплексоутворення бромелайну з арабіногалактаном спектрофотометричними методами НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 99-103, 2013 | 1 | 2013 |
Вибір програмних компетентностей та результатів навчання для хімічних дисциплін в освітній програмі ОО Антіпіна, ЛС Гураль, ОВ Малинка | | 2022 |