Подписаться
Лариса Гураль (Шум)
Лариса Гураль (Шум)
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни
НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака
Наукові праці 2 (42), 157-161, 2012
72012
Оптимальные методы оценки белковых помутнений игристых вин
CC Древова, ЛС Гураль, ДП Ткаченко
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
52015
Влияние азотно-витаминных добавок на процесс спиртового брожения
OБ Ткаченко, ЛС Гураль, СС Древова
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
4*2014
Research into technologies of obtaining grape must in the production of sparkling base wines
O Tkachenko, S Drevova, L Gural
EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies 85 (№1/10), 52-62, 2017
32017
Використання комплексного препарату Полігрин як елементу в системі захисту виноградного сусла від окиснення
ОБ Ткаченко, ЛС Гураль, СС Древова, ДП Ткаченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
ОТРИМАННЯ БІЛОК-ПОЛІСАХАРИДНОГО КОМПЛЕКСУ ТА ЙОГО ХАРАКТЕРИСТИКА
НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
32012
Дослідження арабіногалактану деревини Pinus silvestris L.
НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака
Харчова наука і технологія, 22-26, 2011
32011
Хитин-протеиновый комплекс – альтернатива известным хитинсодержащим препаратам
НК Черно, СА Озолина, ЛС Шум
Хранительна наука, техника и технологии 2006: Научни трудове УХТ 54 (2), 119-124, 2007
32007
КОМПЛЕКСОУТВОРЕННЯ АНТОЦІАНІВ ЧЕРВОНИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ З БІОПОЛІМЕРОМ ГУМІАРАБІКОМ
ЛС Гураль
Харчова наука та технологія 9 (4), 30-36, 2015
22015
Препарат гуміарабіку «Fibregum B» як перспективний фізіологічно-функціональний харчовий інгредієнт
ЛС Гураль
Наукові праці, 75-81, 2015
22015
Comparative analysis of biopolymer complexes from mushrooms (Agaricus bisporus)
NK Cherno, SA Osolina, LS Gural, AV Nikitina
Современные направления теоретических и прикладных исследований 2013: сб …, 2013
22013
Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць
ЛС Гураль, НК Черно, ОВ Нікітіна
Харчова наука і технологія, 31-35, 2011
22011
Получение продуктов биодеградации хитина
НК Черно, СА Озолина, ЛС Гураль
Харчова наука і технологія 2 (2), 17-20, 2008
2*2008
Антиоксидантна активність хітиновмісних біологічно активних добавок
НК Черно, СО Озоліна, ЛС Шум
Наукові праці, 127-129, 2003
2*2003
Полісахариди – протектори біологічно активних речовин
НК Черно, ЛС Гураль, АІ Капустян, КІ Науменко
Технології харчових продуктів і комбікормів: збірник тез доповідей Міжнар …, 2017
12017
Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду
Л Гураль, А Куріленко
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Отримання арабіногалактановмісних комплексів зі сполуками-антиоксидантами бетаніном і антоціанами
ЛС Гураль
Технологический аудит и резервы производства 6 (4 (26)), 13-20, 2015
12015
Влияние обработки виноградного сусла на органолептический профиль белых виноматериалов
ОБ Ткаченко, СС Древова, ДП Ткаченко, ЛС Гураль
Сб. науч. трудов SWorld 8 (2), 74-82, 2014
12014
Дослідження комплексоутворення бромелайну з арабіногалактаном спектрофотометричними методами
НК Черно, ЛС Гураль, ОВ Ломака
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 99-103, 2013
12013
Вибір програмних компетентностей та результатів навчання для хімічних дисциплін в освітній програмі
ОО Антіпіна, ЛС Гураль, ОВ Малинка
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20