Підписатись
Шведюк Дмитро
Шведюк Дмитро
аспірант ПНДЛ, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Investigation of proteolysis ability of functional destinated minced half-finished meat products
A Ukrainets, V Pasichnyi, D Shvedyuk, Y Matsuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
252017
Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ЖІ Прохоренко
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
112016
Дослідження здатності до протеолізу м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення
АІ Українець, ВМ Пасічний, ДА Шведюк, ЮА Мацук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
92017
Використання цільової ферментації у технології м'ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання
ДА Шведюк, ВМ Пасічний
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2018
62018
Determination of the optimal sterilization regime of canned quail meat with hydrocoloids application
V Pasichnyi, A Ukrainets, D Shvedyuk, HM Al-Hashimi, Y Matsuk
EUREKA: Life Sciences, 21-25, 2017
62017
Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ІГ Радзієвська, ЮА Мацук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
6*2017
Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці
ДА Шведюк, ІГ Радзієвська
Аграрна наука та харчові технології, 249-257, 2017
32017
The influence of a microbiological derived protease on the autolysis process in meat of broiler chickens
D Shvedyuk, V Pasichnyi, O Moroz, A Heredchuk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментації
ДА Шведюк, ВМ Пасічний
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020
12020
Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики м'ясної сировини при термічній обробці
ВМ Пасічний, ДА Шведюк, БА Кохан
12020
Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики фаршів на основі різних видів м’ясної сировини
D Shvedyuk, V Pasichnyi
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2019
12019
Застосування колагенового тваринного білка «Білкозин» в технології варених ковбас
ВМ Пасічний, ЮО Хоменко, ІВ Неводюк, ДА Шведюк
12015
Протеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировини
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, АМ Гередчук
2021
59. ВИКОРИСТАННЯ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ АВТОЛІЗУ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, АМ Гередчук
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 239, 2020
2020
ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
АМ Гередчук, ВМ Пасічний, ДА Шведюк
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ, 2018
2018
Перспективи удосконалення технологій м'ясомістких продуктів із застосуванням ферментації
ДА Шведюк, КМ Лупу, ВМ Пасічний
2018
Оптимізація режимів стерилізації консервів з м'ясом перепелів
ВМ Пасічний, ДА Шведюк, ХМТ Аль-Хашімі
2018
Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ОО Мороз, АМ Гередчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
2018
49. ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ОО Мороз, АМ Гередчук
VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових …, 2018
2018
Аминокислотный состав и биологическая ценность мясных полуфабрикатов с использованием растительного сырья и белково-жировых эмульсий
ДА Шведюк, ВМ Пасичный, ИГ Радзиевська, ЮА Мацук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20