Investigation of proteolysis ability of functional destinated minced half-finished meat products A Ukrainets, V Pasichnyi, D Shvedyuk, Y Matsuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017 | 25 | 2017 |
Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ЖІ Прохоренко Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016 | 11 | 2016 |
Дослідження здатності до протеолізу м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення АІ Українець, ВМ Пасічний, ДА Шведюк, ЮА Мацук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 9 | 2017 |
Використання цільової ферментації у технології м'ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання ДА Шведюк, ВМ Пасічний Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2018 | 6 | 2018 |
Determination of the optimal sterilization regime of canned quail meat with hydrocoloids application V Pasichnyi, A Ukrainets, D Shvedyuk, HM Al-Hashimi, Y Matsuk EUREKA: Life Sciences, 21-25, 2017 | 6 | 2017 |
Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ІГ Радзієвська, ЮА Мацук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 6* | 2017 |
Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці ДА Шведюк, ІГ Радзієвська Аграрна наука та харчові технології, 249-257, 2017 | 3 | 2017 |
The influence of a microbiological derived protease on the autolysis process in meat of broiler chickens D Shvedyuk, V Pasichnyi, O Moroz, A Heredchuk Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 2 | 2018 |
Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментації ДА Шведюк, ВМ Пасічний Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020 | 1 | 2020 |
Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики м'ясної сировини при термічній обробці ВМ Пасічний, ДА Шведюк, БА Кохан | 1 | 2020 |
Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики фаршів на основі різних видів м’ясної сировини D Shvedyuk, V Pasichnyi Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2019 | 1 | 2019 |
Застосування колагенового тваринного білка «Білкозин» в технології варених ковбас ВМ Пасічний, ЮО Хоменко, ІВ Неводюк, ДА Шведюк | 1 | 2015 |
Протеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировини ДА Шведюк, ВМ Пасічний, АМ Гередчук | | 2021 |
59. ВИКОРИСТАННЯ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ АВТОЛІЗУ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ДА Шведюк, ВМ Пасічний, АМ Гередчук ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 239, 2020 | | 2020 |
ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ АМ Гередчук, ВМ Пасічний, ДА Шведюк НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ, 2018 | | 2018 |
Перспективи удосконалення технологій м'ясомістких продуктів із застосуванням ферментації ДА Шведюк, КМ Лупу, ВМ Пасічний | | 2018 |
Оптимізація режимів стерилізації консервів з м'ясом перепелів ВМ Пасічний, ДА Шведюк, ХМТ Аль-Хашімі | | 2018 |
Вплив протеази мікробіологічного походження на процес автолізу у м’ясі курчат-бройлерів ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ОО Мороз, АМ Гередчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | | 2018 |
49. ВПЛИВ ПРОТЕАЗ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ АВТОЛІЗУ В М’ЯСІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ОО Мороз, АМ Гередчук VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових …, 2018 | | 2018 |
Аминокислотный состав и биологическая ценность мясных полуфабрикатов с использованием растительного сырья и белково-жировых эмульсий ДА Шведюк, ВМ Пасичный, ИГ Радзиевська, ЮА Мацук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | | 2017 |