Follow
Терлецька Віта Альбертівна/Terletska Vita/ Терлецкая Вита
Терлецька Віта Альбертівна/Terletska Vita/ Терлецкая Вита
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной
ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко
Техника и технология пищевых производств, 127-131, 2013
262013
Изменение количества и активности ингибиторов протеолитических ферментов в процессе их гидротермической обработки
ВН Ковбаса, ВА Терлецкая, ЕВ Кобылинская
102000
Определение оптимальных параметров экструдирования кукурузной крупы
ВА Терлецкая, ВН Ковбаса, ЕВ Кобылинская
Хранение и переработка сельхозсырья, 17, 1997
71997
Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів
АМ Дорохович, ВВ Дорохович, ВВ Бадрук, АВ Мурзін, АГ Абрамова, ...
Харчова наука і технологія, 73-76, 2013
52013
Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з метіоніном
ЄЄ Костенко, ГМ Біла, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ...
52010
Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином
ЄЄ Костенко, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, АВ Боднар
52009
Розробка продуктiв екструзiйної технологiї i використаниям пророщеного зерна
ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, IК Егорова, БI Хiврич, НГ Миронова, ...
51996
Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру
КВ Рубанка, ВА Терлецька, АГ Абрамова
42017
Исследование физико-химических свойств водных экстрактов чая
ЕВ Рубанка, ВА Терлецкая, ИН Зинченко
42014
Про можливості використання лузги гречки
ОІ Шаповаленко, ВМ Ковбаса, ТІ Янюк, ВА Терлецька
42008
Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна
ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, І Єroрова, БІ Хіврич, НГ Миронова, ...
УкрІНТЕІ, 1996
41996
Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива
ВМ Кошова, ВМ Салтанюк, ВА Терлецька
32012
Изменение количества и активности протеолитических ферментов в процессе их гидротермической обработки
ВН Ковбаса, ВА Терлецкая, ЕВ Кобылинская
Хранение и переработка сельхозсырья, 68-70, 2000
32000
Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів Гібіскусу
М Шпачук, А Точона, КВ Рубанка, ВА Терлецька
22018
Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення
АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець
22017
Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленого
КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ГМ Біла
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 228-233, 2014
22014
Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая
ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко
22013
Особливості процесу набухання штучно культивованих грибів
ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ВМ Ковбаса, АД Сергеєв, ВВ Білоцький
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 28-34, 2013
22013
Харчоконцентрати на основі їстівних грибів
ІМ Зінченко, ВА Терлецька
22010
Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління
ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ТІ Янюк
22008
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20