Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts L Mazur, S Gubsky, A Dorohovych, M Labazov Ukrainian food journal, 7-21, 2018 | 20 | 2018 |
Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products A Dorohovich, V Dorohovich, L Mazur | 4 | 2018 |
Тагатоза і мальтитол–інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі АМ Дорохович, ОСС Божок, ЛС Мазур | 4 | 2016 |
Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення АМ Дорохович, ОС Божок, ЛС Мазур Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016 | 2 | 2016 |
COMPLEX QUALITY INDICATOR OF SUGARS AND SUGAR SUBSTITUTES AND THEIR USE IN THE PRODUCTION OF CONFECTIONERY PRODUCTS A Dorohovych, V Dorohovych, L MAZUR Food and Environment Safety Journal 17 (2), 2018 | 1 | 2018 |
Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником АМ Дорохович, ВВ Дорохович, ОО Кохан, ЛС Мазур, ОС Божок Харчова промисловість, 34-40, 2016 | 1 | 2016 |
Волокнистий активований вуглецевий матеріал багатоцільового призначення V KUDRIACHENKO, O KOLOSOV, L MAZUR INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 32 (4 …, 2019 | | 2019 |
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури ЛС Мазур | | 2019 |
Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырья ЛС Мазур, АН Дорохович, СМ Губский Харків: НФаУ, 2018 | | 2018 |
Технологія льодяникової карамелі з дієтично-функціональними властивостями АМ Дорохович, ЛС Мазур, СМ Губський, ВВ Євлаш Харків: ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure L Mazur, M Labazov, A Dorokhovich, S Gubsky Kyiv: NUFT, 2018 | | 2018 |
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts ЛС Мазур, СМ Губський, АМ Дорохович, МІ Лабазов | | 2018 |
Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси АМ Дорохович, ЛС Мазур | | 2018 |
Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси АМ Дорохович, ЛС Мазур | | 2017 |
Льодяникова карамель функціонального призначення ІС Сакун, ЛС Мазур, АМ Дорохович | | 2017 |
Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамелі ЛС Мазур, СВ Савчук, ІС Сакун, АМ Дорохович | | 2017 |
Використання екстракту пустирника у виробництві льодяникової карамелі АМ Дорохович, ЛС Мазур, СВ Савчук | | 2016 |
Використання екстрактів фіточаїв при виробництві льодяникової карамелі ЛС Мазур, СВ Савчук, АМ Дорохович | | 2016 |
Використання екстрактів фіто чаїв при виробництві льодяникової карамелі АМ Дорохович, ЛС Мазур | | 2016 |
Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостями ЛС Мазур, ОС Божок, АМ Дорохович | | 2015 |