Підписатись
Любов Мазур
Любов Мазур
аспірант НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts
L Mazur, S Gubsky, A Dorohovych, M Labazov
Ukrainian food journal, 7-21, 2018
202018
Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products
A Dorohovich, V Dorohovich, L Mazur
42018
Тагатоза і мальтитол–інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі
АМ Дорохович, ОСС Божок, ЛС Мазур
42016
Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення
АМ Дорохович, ОС Божок, ЛС Мазур
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
22016
COMPLEX QUALITY INDICATOR OF SUGARS AND SUGAR SUBSTITUTES AND THEIR USE IN THE PRODUCTION OF CONFECTIONERY PRODUCTS
A Dorohovych, V Dorohovych, L MAZUR
Food and Environment Safety Journal 17 (2), 2018
12018
Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником
АМ Дорохович, ВВ Дорохович, ОО Кохан, ЛС Мазур, ОС Божок
Харчова промисловість, 34-40, 2016
12016
Волокнистий активований вуглецевий матеріал багатоцільового призначення
V KUDRIACHENKO, O KOLOSOV, L MAZUR
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 32 (4 …, 2019
2019
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури
ЛС Мазур
2019
Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырья
ЛС Мазур, АН Дорохович, СМ Губский
Харків: НФаУ, 2018
2018
Технологія льодяникової карамелі з дієтично-функціональними властивостями
АМ Дорохович, ЛС Мазур, СМ Губський, ВВ Євлаш
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure
L Mazur, M Labazov, A Dorokhovich, S Gubsky
Kyiv: NUFT, 2018
2018
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts
ЛС Мазур, СМ Губський, АМ Дорохович, МІ Лабазов
2018
Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси
АМ Дорохович, ЛС Мазур
2018
Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси
АМ Дорохович, ЛС Мазур
2017
Льодяникова карамель функціонального призначення
ІС Сакун, ЛС Мазур, АМ Дорохович
2017
Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамелі
ЛС Мазур, СВ Савчук, ІС Сакун, АМ Дорохович
2017
Використання екстракту пустирника у виробництві льодяникової карамелі
АМ Дорохович, ЛС Мазур, СВ Савчук
2016
Використання екстрактів фіточаїв при виробництві льодяникової карамелі
ЛС Мазур, СВ Савчук, АМ Дорохович
2016
Використання екстрактів фіто чаїв при виробництві льодяникової карамелі
АМ Дорохович, ЛС Мазур
2016
Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостями
ЛС Мазур, ОС Божок, АМ Дорохович
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20