Інформаційні технології у навчанні іноземній мові студентів-аграріїв НМ Тимощук, ОО Дакалюк, АА Гарник Політехніка, 2009 | 1 | 2009 |
Програма вступного іспиту з дисципліни “Іноземна мова (французька)” для здобуття ступеня магістра ОМ Колісник, ЛІ Довгань, НМ Тимощук | | 2019 |
Програма вступного іспиту з дисципліни" Іноземна мова (німецька) для здобуття ОКР" Магістр" ГІ Льотка, ВА Тимкова, НА Лебедєва | | 2017 |
Використання сучасних інформаційних технологій у процесі викладання іноземної мови професійного спрямування АА Гарник Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики, 89-95, 2017 | | 2017 |
Ефективність використання інтерактивних методик у контексті комунікативного підходу до вивчення іноземної мови у вищій школі А Гарник, О Дакалюк Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in …, 2016 | | 2016 |
Навчальний посібник" Francais des affaires"(Ділова французька мова) АА Гарник, ОС Матієнко | | 2015 |
Латинська мова. Програма нормативної навчальної дисципліни бакалаврів напряму 6.090101-Агрономія, спеціальності 0901-Сільське господарство і лісівництво ВС Мамалига, АА Гарник | | 2013 |
Упровадження інтерактивних методів навчання на уроках іноземних мов АА Гарник Наукові записки [Вінницького національного аграрного університету]. Сер …, 2013 | | 2013 |
“Le Français”: Навчальний посібник для студентів аграрних вузів НМ Тимощук, АА Гарник | | 2012 |
Информационные технологи в обучении иностранному языку студентов-аграриев НМ Тимощук, ОО Дакалюк, АА Гарник Вісник Національного технічного університету України Київський політехнічний …, 2009 | | 2009 |
Development and consumption of organic products around the world. Розвиток та споживання органічної продукції у світі. АА Гарник, К Ляшук Мова, культура та освіта: Тези доповідей та повідомлень науково-практичної …, 0 | | |
Інформаційні технології у навчанні іноземній мові студентів-аграріїв ОО Дакалюк, НМ Тимощук, АА Гарник, НН Тимощук, ОА Дакалюк Вісник НТУУ «КПІ», 0 | | |
Value of meat dishes in the diet, their classification. Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація. АА Гарник, А Мазур, О Липкань, К Головняк Мова, культура та освіта: Тези доповідей та повідомлень науково-практичної …, 0 | | |
International Organization for Standardization (ISO). Міжнародна організація зі стандардизації. АА Гарник, О Кочергіна Мова, культура та освіта: Тези доповідей та повідомлень науково-практичної …, 0 | | |
Завдання до самостійної студентів ІІ-го курсу з французької мови. Навчальний посібник. ВА Тимкова, АА Гарник, НМ Тимощук | | |
„Французька як друга іноземна мова” для студентів спеціальності «Міжнародна економіка». АА Гарник, ЛІ Довгань | | |
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова» для бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 071 “Облік і оподаткування”, 072 “Фінанси, банківська … ОO Дакалюк, ОС Матієнко, АА Гарник для студентів заочної форми навчання, 0 | | |
Програма курсу підготовки аспірантів і здобувачів до кандидатського іспиту з іноземної мови. ВА Тимкова, ЛІ Довгань, ОБ Осаульчик, АА Гарник | | |
Комп’ютерні технології як необхідна умова ефективного комунікаційного процесу при вивченні іноземних мов АА Гарник Вінниця, 0 | | |
Програма підготовки аспірантів і здобувачів до кандидатського іспиту з іноземної мови. ЛІ Довгань, РА Кравець, АА Гарник | | |