Method for producing fruit paste using innovative equipment V Mykhailov, A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, S Dudnyk Acta Innovations 39, 15-21, 2021 | 27 | 2021 |
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-Andberry Puree A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (8), 32-38, 2020 | 21 | 2020 |
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018 | 3 | 2018 |
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник Полтавський університет економіки і торгівлі, 2017 | 3 | 2017 |
Готельно-ресторанний бізнес у воєнний час: поточний стан та глобальні тенденції ОВ Володько, НВ Рогова, ЛІ Кущ, СО Дудник NGO «European Scientific Platform», 2023 | 2 | 2023 |
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння: монографія ЕМБ Т.В. Капліна, В.М. Столярчук, С.О. Овчіннікова-Дудник Полтавський університет економіки і торгівлі, 2015 | 2 | 2015 |
Соціально-психологічні чинники управління персоналом в контексті розвитку туристичних підприємств А Шуканова, Л Вішнікіна, О Володько, С Дудник Галицький економічний вісник Тернопільського національного технічного …, 2022 | 1 | 2022 |
Kinetics of heating of cake products with pumpkin seeds and buckwheat flour TV Kaplina, VM Stolyrchuk, SO Dudnyk Science Bulletin of Poltava University of Economics and Trade. Series …, 2022 | 1 | 2022 |
Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння. ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2018 | 1 | 2018 |
Changes in qualitative indices of cakes depending on part of added pumpkin seeds T Kaplina, V Stolyarchuk, S Dudnyk Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПРОГРАМ У ВОЄННИЙ І ПІСЛЯВОЄННИЙ ЧАС У ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ ЛІ Кущ, СО Дудник, КС Скиба The 19th International scientific and practical conference “Creative …, 2024 | | 2024 |
Понятійний апарат інноваційного менеджменту в готельному бізнесі СО Дудник НУ «Запорізька політехніка», 2023 | | 2023 |
Управлінські рішення в менеджменті підприємства: проблеми стійкості, виклики цифровізації СО Дудник ТОВ ДКС Центр, 2023 | | 2023 |
Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в Україні ОВ Володько, ЛІ Кущ, СО Дудник ТОВ ДКС Центр, 2023 | | 2023 |
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень ЛІ Кущ, СО Дудник, РС Балась InterSci, 2023 | | 2023 |
КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЗАМІСЬКИХ ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЛІ Кущ, СО Дудник, ОД Пошивайло European Scientific Platform, 2023 | | 2023 |
DEVELOPMENT OF TOURISM AND HOTEL-RESTAURANT INDUSTRY IN CONDITIONS OF MARTIAL LAW IN UKRAINE О Volodko, L Kushch, S Dudnyk, N Kampov Київ: ТКД «Центр», 2023 | | 2023 |
IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINE ОО Маслиган, ЛІ Кущ, СО Дудник, НМ Гоблик-Маркович | | 2022 |
IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINE NGM O. Maslihan, L. Kushch, S. Dudnyk http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=10023, 2022 | | 2022 |
METHODOLOGICAL BASIS OF FORMATION AND DEVELOPMENT TOURIST AND HOTEL-RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS O Maslihan, N Goblyk-Markovych, L Kushch, S Dudnyk, E Todierishko, ... Одеса: КУПРІЄНКОСВ, 2022 | | 2022 |