Підписатись
Світлана Дудник
Світлана Дудник
Інші іменаSvitlana Dudnyk
Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Method for producing fruit paste using innovative equipment
V Mykhailov, A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, S Dudnyk
Acta Innovations 39, 15-21, 2021
272021
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-Andberry Puree
A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (8), 32-38, 2020
212020
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
32018
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2017
32017
Готельно-ресторанний бізнес у воєнний час: поточний стан та глобальні тенденції
ОВ Володько, НВ Рогова, ЛІ Кущ, СО Дудник
NGO «European Scientific Platform», 2023
22023
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння: монографія
ЕМБ Т.В. Капліна, В.М. Столярчук, С.О. Овчіннікова-Дудник
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2015
22015
Соціально-психологічні чинники управління персоналом в контексті розвитку туристичних підприємств
А Шуканова, Л Вішнікіна, О Володько, С Дудник
Галицький економічний вісник Тернопільського національного технічного …, 2022
12022
Kinetics of heating of cake products with pumpkin seeds and buckwheat flour
TV Kaplina, VM Stolyrchuk, SO Dudnyk
Science Bulletin of Poltava University of Economics and Trade. Series …, 2022
12022
Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння.
ТВ Капліна, ВМ Столярчук, СО Дудник
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2018
12018
Changes in qualitative indices of cakes depending on part of added pumpkin seeds
T Kaplina, V Stolyarchuk, S Dudnyk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПРОГРАМ У ВОЄННИЙ І ПІСЛЯВОЄННИЙ ЧАС У ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ
ЛІ Кущ, СО Дудник, КС Скиба
The 19th International scientific and practical conference “Creative …, 2024
2024
Понятійний апарат інноваційного менеджменту в готельному бізнесі
СО Дудник
НУ «Запорізька політехніка», 2023
2023
Управлінські рішення в менеджменті підприємства: проблеми стійкості, виклики цифровізації
СО Дудник
ТОВ ДКС Центр, 2023
2023
Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в Україні
ОВ Володько, ЛІ Кущ, СО Дудник
ТОВ ДКС Центр, 2023
2023
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень
ЛІ Кущ, СО Дудник, РС Балась
InterSci, 2023
2023
КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЗАМІСЬКИХ ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЛІ Кущ, СО Дудник, ОД Пошивайло
European Scientific Platform, 2023
2023
DEVELOPMENT OF TOURISM AND HOTEL-RESTAURANT INDUSTRY IN CONDITIONS OF MARTIAL LAW IN UKRAINE
О Volodko, L Kushch, S Dudnyk, N Kampov
Київ: ТКД «Центр», 2023
2023
IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINE
ОО Маслиган, ЛІ Кущ, СО Дудник, НМ Гоблик-Маркович
2022
IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINE
NGM O. Maslihan, L. Kushch, S. Dudnyk
http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=10023, 2022
2022
METHODOLOGICAL BASIS OF FORMATION AND DEVELOPMENT TOURIST AND HOTEL-RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS
O Maslihan, N Goblyk-Markovych, L Kushch, S Dudnyk, E Todierishko, ...
Одеса: КУПРІЄНКОСВ, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20