Follow
Тетяна Олегівна Лісовська Tetiana Lisovska
Тетяна Олегівна Лісовська Tetiana Lisovska
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Verified email at tntu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The influence of HamekoTox on the morphological and biochemical indices of laying hens blood in spontaneous fumonisin toxicosis
KYL O.M. Brezvyn, Z.A. Guta, B.V. Gutyj, L.M. Fijalovych, V.I. Karpovskyi, V ...
Ukrainian Journal of Ecology, 2021, 11 ((2)), 249-252, 2021
272021
ДОСЛІДЖЕННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІСКВІТНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ЕКСТРУДОВАНОГО КУКУРУДЗЯНОГО БОРОШНА
О Лісовська, Тетяна Олегівна, Чорна, Ніна Вікторівна, Дьяков
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (Номер 11(80) (2016)), 19-23, 2016
112016
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit
NC Tetiana Lisovska, Igor Stadnik, Volodymyr Piddubnyi
Ukrainian Food Journal 9 (Issue 1), 159-174, 2020
10*2020
Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal
NC Tetiana Lisovska, Olga Rybak, Mykola Kuhtyn
Ukrainian Food Journal 4 (Issue 3), 413-422, 2015
10*2015
Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei biskvitnoho tista z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna.[Investigation of rheological properties of biscuit dough …
TO Lisovska, NV Chorna, OH Diakov
Skhidno-Ievropeiskyi zhurnal peredovykh tekhnolohii [Eastern European …, 2016
82016
Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування
Т Лісовська, А Деркач, І Стадник, Ю Сухенко, В Василів
Продовольча індустрія АПК, 40-43, 2017
52017
Extruded corn flour for dietary food
T Lisovska, A Derkach, I Stadnik, Y Sukhenko, V Vasiliev
Food industry of agricultural industrial complex 6, 40-43, 2017
42017
Medical waste management and the UN Sustainable Development Goals in Ukraine: An assessment of solutions to support post-war recovery efforts
DT Walter Leal Filho, Tetiana Lisovska, Mariia Fedoruk
Environmental Challenges 100763 (Volume 13), https://doi.org/10.1016/j.envc …, 2023
32023
Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення
Т Лісовська, АВ Деркач, Н Кушнірук, ІЯ Стадник
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
32017
3D Printing Progress in Gluten-Free Food—Clustering Analysis of Advantages and Obstacles
T Lisovska, J Harasym
Applied Sciences 13 (22), 12362, 2023
22023
Вивчення можливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення
ТО Лісовська, АВ Деркач, ІЯ Стадник
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 108-115, 2017
22017
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикатуз кукурудзяним борошном у процесі зберігання
Т Лісовська, О Рибак, О Вічко, Н Чорна
Продовольча індустрія АПК, 23-28, 2016
22016
Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату
В Юкало, ТО Лісовська, Н Кушнірук, Я Джур
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
22015
Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста
Лісовська, Тетяна Олегівна, Чорна, Ніна Вікторівна, Шпилик, Олександра ...
Стан і перспективи харчової науки і промисловості, 29, 2015
22015
Вивчення можливості використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітного напівфабрикату
ТО Лісовська, ОС Покотило, НВ Чорна
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого
ТО Лісовська
Харків: ХДУХТ, 2013
22013
Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів
ІВ Абазовік, ТО Лісовська
Харків: ХДУХТ, 2012
22012
Microwave-Supported Modulation of Functional Characteristics of Gluten-Free Breads
T Lisovska, A Tyupova, R Olędzki, J Harasym
Applied Sciences 13 (23), 12716, 2023
12023
Hydrothermal Treatment via Microwave Radiation Improves Viscoelastic Properties of Native Gluten-Free Flours for Extrusion 3D Printing
T Lisovska, K Banaś, A Orkusz, J Harasym
Applied Sciences 13 (22), 12465, 2023
12023
Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста
К Троян, Т Лісовська, НВ Кушнірук
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
12021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20