Подписаться
Ряшко Галина Михайловна
Ряшко Галина Михайловна
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Экстрагирование в системе «кофе-вода»
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко
О, 2007
762007
Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
ВМ Шелудько, ГМ Ряшко
Хранение и переработка зерна, 47-51, 2016
142016
Технология низкотемпературного приготовления продуктов питания на предприятиях ресторанного хозяйства
ГМ Ряшко
Харчова наука і технологія, 77-80, 2013
82013
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ КОФЕЙНОГО ПРОИЗВОДСТВА И УТИЛИЗАЦИЯ ОТХОДОВ
ГМ Ряшко
3-я Международная конференция "СОТРУДНИЧЕСТВО ДЛЯ РЕШЕНИЯ ПРОБЛЕМЫ ОТХОДОВ", 2006
72006
Використання новітнього обладнання з метою створення високоефективних технологій на підприємствах ресторанного господарства
ГМ Ряшко
Наукові праці ОНАХТ 2 (42), 468-472, 2012
42012
Експериментальне моделювання процесу екстрагування із зерен кави
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко, СГ Терзієв
Наукові праці ОНАХТ, 200-205, 2004
32004
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова
Food Industry Economics 13 (№ 1), 75-81, 2021
22021
Бутербродомания
ГМ Ряшко, ГВ Попова
Хлебопекарное и кондитерское дело, 16-17, 2009
22009
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб.
ГМ Ряшко, ТП Новічкова
Одеса: Чорномор'я, 2017
12017
Внедрение энергосберегающих технологий в деятельности гостиничного комплекса для снижения себестоимости гостиничных услуг
ЕА Ивано, ГМ Ряшко
12016
Роль проектирования в снижении энергозатрат на предприятиях питания гостинично-туристических комплексов
ГМ Ряшко, ОВ Дышкантюк
Харчова наука і технологія, 115-118, 2010
12010
Энергетические аспекты пищевых нанотехнологий
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко, ПИ Светличный
НТУ" ХПИ", 2005
12005
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков
Food Industry Economics 13 (3), 2021
2021
Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізуються на виробництві продукції підвищеної харчової цінності
В Шелудько, Г Ряшко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (1), 105-120, 2021
2021
Проектування кондитерських цехів в закладах ресторанного господарства
ГМ Ряшко
2021
Designing of baking area specializing on high nutritional value products
ГМ Ряшко, ВМ Шелудько
Oktan Print, 2021
2021
Гейміфікація навчання як інструмент підвищення мотивації студентів
ГМ Ряшко, ІЛ Бошкова
2021
Аналіз недоліків дистанційного навчання
ОМ Коротич, ГМ Ряшко
2020
Удосконалення технології фокаччі
ВМ Шелудько, ГМ Ряшко, ЯД Сергєйчук
Полтава, 2019
2019
Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України
ІІ Савенко, ІО Седікова, СВ Селіхов, ОД Бренер, ЄМ Коренман, ...
ПромАрт, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20