Подписаться
Ряшко Галина Михайлівна
Ряшко Галина Михайлівна
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Экстрагирование в системе «кофе-вода»
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко
О, 2007
782007
Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів
ВМ Шелудько, ГМ Ряшко
Хранение и переработка зерна, 47-51, 2016
152016
Технология низкотемпературного приготовления продуктов питания на предприятиях ресторанного хозяйства
ГМ Ряшко
Харчова наука і технологія, 77-80, 2013
112013
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб.
ГМ Ряшко, ТП Новічкова
Одеса: Чорномор'я, 2017
82017
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ КОФЕЙНОГО ПРОИЗВОДСТВА И УТИЛИЗАЦИЯ ОТХОДОВ
ГМ Ряшко
3-я Международная конференция "СОТРУДНИЧЕСТВО ДЛЯ РЕШЕНИЯ ПРОБЛЕМЫ ОТХОДОВ", 2006
82006
Використання новітнього обладнання з метою створення високоефективних технологій на підприємствах ресторанного господарства
ГМ Ряшко
Наукові праці ОНАХТ 2 (42), 468-472, 2012
72012
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова
Food Industry Economics 13 (№ 1), 75-81, 2021
62021
АНАЛІЗ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
ГМ Ряшко, ГВ Крусір, ТП Новічкова
Наукові праці ОНАХТ 80 (2), 17-22, 2016
32016
Експериментальне моделювання процесу екстрагування із зерен кави
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко, СГ Терзієв
Наукові праці ОНАХТ, 200-205, 2004
32004
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков
22021
ПРИМЕНЕНИЕ ТЕХНОЛОГИИ НИЗКОТЕМПЕРАТУРНОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВА
ГМ Ряшко
Наукові праці ОНАХТ 2 (44), 337-341, 2013
22013
Бутербродомания
ГМ Ряшко, ГВ Попова
Хлебопекарное и кондитерское дело, 16-17, 2009
22009
Організація та проектування готельного господарства: Навчальний посібник
АК Д’яконова, ЛВ Іванченкова, ЛВ Іванченкова, ЛА Тітомир, ГМ Ряшко, ...
Одеса: Маджента, 2021
12021
Внедрение энергосберегающих технологий в деятельности гостиничного комплекса для снижения себестоимости гостиничных услуг
ЕА Ивано, ГМ Ряшко
12016
Роль проектирования в снижении энергозатрат на предприятиях питания гостинично-туристических комплексов
ГМ Ряшко, ОВ Дышкантюк
Харчова наука і технологія, 115-118, 2010
12010
Энергетические аспекты пищевых нанотехнологий
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко, ПИ Светличный
Щоквартальний наук.-прак. жу рнал «Інтегровані технології та …, 2005
12005
Інноваційні технології для готелів, що надають послуги у сфері організації та проведення азартних ігор
СО Кошик, ГМ Ряшко
Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник …, 2024
2024
Специфіка проектування підприємства швидкого харчування формату freeflow
Т Власова, Г Ряшко
Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник …, 2024
2024
Перспективи створення дегустаційних залів локальних продуктів
Г Ряшко
84 Наукова конференція науково-педагогічних працівників Одеського …, 2024
2024
НЕЙРОБІОЛОГІЧНА КОНЦЕПЦІЯ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
Г Ряшко
Забезпечення якості вищої освіти: матеріали VІ Всеукраїнської науково …, 2024
2024
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20