Follow
Олександра Гащук
Олександра Гащук
National University of Food Technologies, Національний університет харчових технологій, доцент
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Соя і соєві продукти-незамінні компоненти в харчуванні людей
ЛА Бейко, ОЄ Мельничук, ОІ Гащук, НВ Хоренжий
182009
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Сільськогосподарські машини: конструкції та розрахунок»
АВ Бабій
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
17*2022
Культивування Pleurotus ostreatus (Jacq.) Kumm. на рослинних відходах
ТА Круподьорова, ВЮ Барштейн, ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ЄЄ Костенко
82014
Разработка мясного паштета повышенной биологической ценности
ОЕ Москалюк, АИ Гащук, ЛВ Пешук, ОА Чернюшок
Пищевая промышленность: наука и технологии, 9-13, 2017
72017
М’ясо-рослинні напівфабрикати-комплексні повноцінні продукти харчування
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
72013
Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур Choice
ОЄ Москалюк, ОІ Гащук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-243, 2017
62017
Розробка м’ясних геродієтичних продуктів–пріоритетний науковий напрямок
ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Гагач
62014
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
ОІ Гащук
62005
Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчування
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ОА Грищенко, АЯ Гуралевич
42020
Показники якості м'ясо-рослинного паштету з використанням сочевиці
КА Іценко, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
42019
Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ЕГ Аветян
42012
Інноваційний м’ясний продукт
ОЄ Москалюк
Харчова промисловість.—Київ: НУХТ, 64-67, 2016
32016
Технологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибів
O Moskaluyk, A Haschuk, L Pashuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
32015
Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробів
ЛВ Пешук, ОО Галенко, ОІ Гащук
32014
Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини
ОІ Гащук, АЮ Хавро
32014
Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
ЛВ Пешук, ОІ Гащук, ЕГ Аветян
32013
М’ясо мускусної качки в технології м’ясопродуктів
ОЄ Москалюк, ОІ Гащук, АЯ Гуралевич
22021
Удосконалення технології паштету для спеціального харчування
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, МО Медяник
22021
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки
ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Сімонова
22020
Дослідження показників якості м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса індиків
ПО Горішній, ОІ Гащук, ОЄ Москалюк
22020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20