Оксана Анатоліївна Хіцька / Oksana Hitska orcid. org /0000-0002-6937-230X
Оксана Анатоліївна Хіцька / Oksana Hitska orcid. org /0000-0002-6937-230X
Білоцерківський національний аграрний університет (БНАУ) / Bila Tserkva National Agrarian University
Подтвержден адрес электронной почты в домене btsau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Ветеринарно-санітарна експертиза, кормів, кормових добавок та сировини для їх виробництва: навчальний посібник
НВ Букалова, НМ Богатко, ОА Хіцька
52010
Методичні підходи до діагностики термінів вагітності й патологій статевої системи за допомогою УЗД
ГГ Харута, ДВ Подвалюк, ОА Хіцька
Ветеринарна медицина України, С.30–32, 1999
3*1999
Порівняльна оцінка методів діагностики вагітності у овець
ОА Хіцька, ГГ Харута
Вісник Білоцерківського державного аграрного університету, С. 163–166, 2000
22000
Ультразвукова діагностика ранньої вагітності у овець
ОА Хіцька, ГГ Харута
Науковий вісник Національного аграрного університету, С. 94–97, 2000
22000
Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясі
ЖІ Войденко, ОА Хіцька
БНАУ, 2020
2020
Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги
АМ Покидько, ОА Хіцька
БНАУ, 2020
2020
Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу
ОА Хіцька
БНАУ, 2019
2019
Фармакологічне забезпечення інтенсивного відтворення корів
VS Власенко Світлана Анатоліївна, OY Ордін Юрій Миколайович, ...
Білоцерківський національний аграрний університет, 2019
2019
A regional mycotoxin survey of food cereals from Bila Tserkva, Ukraine
O Khitska, B JI., U E., G M.
Conference Abstracts 40th Mycotoxin Workshop, 40, 2018
2018
Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогам
ОА Хіцька
БНАУ, 2018
2018
ОЦІНКА ЯКОСТІ ОСНОВНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
ОА Хіцька, АА Бебешко
ББК 48 С 91, 73, 2018
2018
Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавства
ОА Хіцька
Харківська державна зооветеринарна академія, 2018
2018
ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСА КАЧОК
ОА Хіцька, НВ Тишківська
ББК 48 С 91, 117, 2016
2016
Критерии оценки показателей качества и безопасности мороженой рыбы
ОА ХІЦЬКА, ВВ КОВАЛІВСЬКИЙ
Науковий вісник ветеринарної медицини, 45-50, 2016
2016
Критерії оцінки показників якості та безпечності мороженої риби
ОА Хіцька, ВВ Ковалівський
Науковий вісник ветеринарної медицини 130 (2), 45-50, 2016
2016
Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесу
ОА Хіцька
Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2015
2015
Оцінка ризиків і контроль показників безпечності та якості за виробництва сичугових сирів
ОА Хіцька
Науковий вісник ветеринарної медицини: Збірник наукових праць …, 2014
2014
ОЦІНКА ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МОЛОКА ЗА СТАНДАРТИЗОВАНИМИ ТА ЕКСПРЕС-МЕТОДАМИ
О Хіцька, Н Тишківська, С Слюсаренко
ББК 65.9 (4Укр)-55 П 75, 63, 2013
2013
Использование эхографии при диагностике беременности и бесплодия самок сельскохозяйственных животных
ДВ Подвалюк, ОА Хицкая
Сб. матер. Междунар. науч.-практ. конф. “Актуальные проблемы ветеринарного …, 2013
2013
Система управління безпечністю за виробництва ковбасних виробів
ОА Хіцька, НВ Букалова
Вісник Житомирського нац. агроекол. ун-ту 3 (№ 1 (32)), С. 147–150, 2012
2012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20