Підписатись
Інна Гуцало/Инна Гуцало/ Hutsalo Inna
Інна Гуцало/Инна Гуцало/ Hutsalo Inna
старший викладач, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Analysis of near infrared reflectance spectrum of rape seed with different content of erucic acid
T Nosenko, I Hutsalo, V Nosenko, I Levchuk
42013
Вплив швидкості Фермі на коефіцієнт трансмісії квазіелектронів Дірака-Вейля в однобар’єрній графеновій структурі
АМ Король, ВВ Вишняк, ІВ Гуцало
32016
Дослідження хімічних перетворень у соняшниковій олії під час термічної обробки
СО Ковальова, ІВ Гуцало, ЮВ Коробка
12019
Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of NIR spectroscopy
I Hutsalo, V Mank, S Kovaleva
12017
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці
МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало
12013
Using of infrared reflectance spectra of sunflower meal for determination its moisture content
S Litvynchuk, I Hutsalo, T Nosenko, V Nosenko
Ukrainian journal of food science, 71-76, 2013
12013
Фізика для харчових технологій. Змістовий модуль 1. Фізичні основи механіки, молекулярної фізики та термодинаміки
ВЄ Носенко, ГІ Шатковська, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк
2021
Застосування методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для екологічного аналізу якості олієжирових продуктів харчування
ІВ Гуцало, СІ Літвинчук
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
2020
Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськ-господарської продукції, кормів і сировини
ІВ Гуцало
2020
Транспорт квазіелектронів Дірака крізь сходинкоподібний потенціальний бар'єр у 3D топологічному ізоляторі
АМ Король, НВ Медвідь, ІВ Гуцало, ВМ Ісай
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 161-168, 2019
2019
Аналіз ІЧ-спектрів відбивання деяких олійних культур
А Гуцало, Д Гуцало, ІВ Гуцало
2018
Determination of Fatty Acid Profile of Sunflower Oil Samples by NMR 1H Spectroscopy
S Kovaleva, L Mazur, O Miroshnikov, I Hutsalo
2018
ВИЗНАЧЕННЯ ОЛЕЇНОВОЇ КИСЛОТИ У ЗРАЗКАХ НАСІННЯ СОНЯШНИКУ МЕТОДОМ БІЧ-СПЕКТРОСКОПІЇ
ІВ ГУЦАЛО, ЮВ КОРОБКА, МО ПАШКЕВИЧ
РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ, ТЕКСТИЛЬНОЇ І ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, 265, 2018
2018
Застосування методу ЯМР 1H спектроскопії для визначення вмісту олеїнової кислоти у зразках соняшникової олії
СО Ковальова, ЛМ Мазур, ІВ Гуцало, ВО Коломієць
2018
TUNNELING TRANSPARENCY OF THE GRAPHENE SYMMETRICAL DOUBLE-BARRIER STRUCTURE WITH THE FERMI VELOCITY BARRIERS
A Korol, S Litvynchuk, I Hutsalo, V Vyshniak
Редакційна колегія, 112, 2017
2017
The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy
S Kovaleva, I Hutsalo
2017
Тунельна прозорість графенової симетричної двор’єрної структури з бар'єрами швидкості фермі
АМ Король, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк
2017
Determination of presence of the water-retainer sodium triphosphate in minced meat with method of near-IR spectroscopy
G Melnichenko, I Hutsalo, S Kovaleva
2017
Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші
ІВ Гуцало, СО Ковальова, Г Мельниченко
2017
Фізичні методи визначення вмісту олеїнової кислоти у соняшниковому насінні
ВО Гущик, МР Аліпатова, ІВ Гуцало
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20