Analysis of near infrared reflectance spectrum of rape seed with different content of erucic acid T Nosenko, I Hutsalo, V Nosenko, I Levchuk | 4 | 2013 |
Вплив швидкості Фермі на коефіцієнт трансмісії квазіелектронів Дірака-Вейля в однобар’єрній графеновій структурі АМ Король, ВВ Вишняк, ІВ Гуцало | 3 | 2016 |
Дослідження хімічних перетворень у соняшниковій олії під час термічної обробки СО Ковальова, ІВ Гуцало, ЮВ Коробка | 1 | 2019 |
Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of NIR spectroscopy I Hutsalo, V Mank, S Kovaleva | 1 | 2017 |
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало | 1 | 2013 |
Using of infrared reflectance spectra of sunflower meal for determination its moisture content S Litvynchuk, I Hutsalo, T Nosenko, V Nosenko Ukrainian journal of food science, 71-76, 2013 | 1 | 2013 |
Фізика для харчових технологій. Змістовий модуль 1. Фізичні основи механіки, молекулярної фізики та термодинаміки ВЄ Носенко, ГІ Шатковська, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк | | 2021 |
Застосування методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для екологічного аналізу якості олієжирових продуктів харчування ІВ Гуцало, СІ Літвинчук Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020 | | 2020 |
Транспорт квазіелектронів Дірака крізь сходинкоподібний потенціальний бар'єр у 3D топологічному ізоляторі АМ Король, НВ Медвідь, ІВ Гуцало, ВМ Ісай Наукові праці Національного університету харчових технологій, 161-168, 2019 | | 2019 |
Аналіз ІЧ-спектрів відбивання деяких олійних культур А Гуцало, Д Гуцало, ІВ Гуцало | | 2018 |
Determination of Fatty Acid Profile of Sunflower Oil Samples by NMR 1H Spectroscopy S Kovaleva, L Mazur, O Miroshnikov, I Hutsalo | | 2018 |
ВИЗНАЧЕННЯ ОЛЕЇНОВОЇ КИСЛОТИ У ЗРАЗКАХ НАСІННЯ СОНЯШНИКУ МЕТОДОМ БІЧ-СПЕКТРОСКОПІЇ ІВ ГУЦАЛО, ЮВ КОРОБКА, МО ПАШКЕВИЧ РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ, ТЕКСТИЛЬНОЇ І ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, 265, 2018 | | 2018 |
Застосування методу ЯМР 1H спектроскопії для визначення вмісту олеїнової кислоти у зразках соняшникової олії СО Ковальова, ЛМ Мазур, ІВ Гуцало, ВО Коломієць | | 2018 |
TUNNELING TRANSPARENCY OF THE GRAPHENE SYMMETRICAL DOUBLE-BARRIER STRUCTURE WITH THE FERMI VELOCITY BARRIERS A Korol, S Litvynchuk, I Hutsalo, V Vyshniak Редакційна колегія, 112, 2017 | | 2017 |
The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy S Kovaleva, I Hutsalo | | 2017 |
Тунельна прозорість графенової симетричної двор’єрної структури з бар'єрами швидкості фермі АМ Король, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк | | 2017 |
Determination of presence of the water-retainer sodium triphosphate in minced meat with method of near-IR spectroscopy G Melnichenko, I Hutsalo, S Kovaleva | | 2017 |
Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші ІВ Гуцало, СО Ковальова, Г Мельниченко | | 2017 |
Фізичні методи визначення вмісту олеїнової кислоти у соняшниковому насінні ВО Гущик, МР Аліпатова, ІВ Гуцало | | 2017 |
Тунельна прозорість графенової симетричної двобар’єрної структури з бар’єрами швидкості Фермі АМ Король, СІ Літвинчук, ІВ Гуцало, ВВ Вишняк Наукові праці Національного університету харчових технологій, 112-118, 2017 | | 2017 |