Підписатись
Наталія Недашківська
Наталія Недашківська
Білоцерківський національний аграрний університет, біолого-технологічний факультет, кафедра
Підтверджена електронна адреса в btsau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The effect of cadmium loading on protein synthesis function and functional state of laying hens’ liver
B Gutyj, A Ostapiuk, N Kachmar, O Stadnytska, O Sobolev, V Binkevych, ...
Ukrainian Journal of Ecology 9 (3), 222-226, 2019
402019
Selenium in natural environment and food chains. A Review.
OI Sobolev, BV Gutyj, SV Sobolievа, ОO Borshch, VM Nedashkivsky, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (4), 148-158, 2020
332020
Продуктивність, обмін речовин та м'ясні якості каченят-бройлерів за згодовування поліфункціонального сорбенту
НВ Недашківська
Біла Церква, 2015, 0
2
Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивність
ВМ Недашківський, НВ Недашківська
ННЦ «Інститут бджільництва імені ПІ Прокоповича» Національної академії …, 2021
12021
Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги
ВМ Недашківський, НВ Недашківська
12019
Вплив екосорбу на баланс мінеральних елементів в організмі качок-бройлерів
НВ Недашківська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Вплив препарату «Екосорб» на якість м'яса качок-бройлерів
НВ Батенко
Білоцерківський національний аграрний університет, 2014
12014
Вплив сорбента на гематологічні показники каченят-бройлерів
НВ Батенко
Білоцерківський національний аграрний університет, 2014
12014
The effect of potassium carbonate and citric acid on the quality indicators of vermicelli as a component of the menu of hotels and restaurants in Kyiv region
VY Bilyi, SV Merzlov, GV Merzlova, YO Mashkin, SV Chernyuk, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
2022
Способи фальсифікації ікри
НВ Недашківська, ГВ Мерзлова
Білоцерківський НАУ, 2022
2022
ВМІСТ МАКРО-І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У КОРМОВОМУ МЕДІ ЗА ПІДГОДІВЛІ БДЖІЛ ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМ СИРОПОМ
ВМ НЕДАшКІВСЬКИЙ, ВС БОМКО, НВ НЕДАшКІВСЬКА, ...
НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЖУРНАЛ" БДЖІЛЬНИЦТВО УКРАЇНИ" 1 (9), 83-86, 2022
2022
Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини
СВ Мерзлов, НВ Недашківська, ВМ Недашківський, ЮО Шурчкова, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2022
2022
Харчова цінність і якість охолодженої риби
НВ Недашківська
Білоцерківський НАУ, 2022
2022
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХЛІБІВ ВИГОТОВЛЕНИХ НА ЗАКВАСКАХ
НВ Недашківська
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 190, 2022
2022
Переробка рибних відходів та їх застосування
ГВ Мерзлова, СВ Мерзлов, НВ Недашківська
Білоцерківський НАУ, 2022
2022
Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.
СВ Мерзлов, ЮО Шурчкова, ВМ Недашківський, ГВ Мерзлова, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2021
2021
Оцінка якості продукції бджільництва
ВМ Недашківський, НВ Недашківська
Білоцерківський НАУ, 2021
2021
ГЕМАТОЛОГІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ У КАЧЕНЯТ-БРОЙЛЕРІВ ЗА СПОЖИВАННЯ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ
В Недашківський
ББК 65.9 (4укр)-55 А 25, 253, 2018
2018
Використання кормової добавки Екосорб-с у годівлі качок-бройлерів
НВ Недашківська
2017
Ріст та розвиток каченят-бройлерів за впливу Екосорбу-с в складі комбікорму
НВ Недашківська
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20