The effect of cadmium loading on protein synthesis function and functional state of laying hens’ liver B Gutyj, A Ostapiuk, N Kachmar, O Stadnytska, O Sobolev, V Binkevych, ... Ukrainian Journal of Ecology 9 (3), 222-226, 2019 | 40 | 2019 |
Selenium in natural environment and food chains. A Review. OI Sobolev, BV Gutyj, SV Sobolievа, ОO Borshch, VM Nedashkivsky, ... Ukrainian Journal of Ecology 10 (4), 148-158, 2020 | 33 | 2020 |
Продуктивність, обмін речовин та м'ясні якості каченят-бройлерів за згодовування поліфункціонального сорбенту НВ Недашківська Біла Церква, 2015, 0 | 2 | |
Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивність ВМ Недашківський, НВ Недашківська ННЦ «Інститут бджільництва імені ПІ Прокоповича» Національної академії …, 2021 | 1 | 2021 |
Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги ВМ Недашківський, НВ Недашківська | 1 | 2019 |
Вплив екосорбу на баланс мінеральних елементів в організмі качок-бройлерів НВ Недашківська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
Вплив препарату «Екосорб» на якість м'яса качок-бройлерів НВ Батенко Білоцерківський національний аграрний університет, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив сорбента на гематологічні показники каченят-бройлерів НВ Батенко Білоцерківський національний аграрний університет, 2014 | 1 | 2014 |
The effect of potassium carbonate and citric acid on the quality indicators of vermicelli as a component of the menu of hotels and restaurants in Kyiv region VY Bilyi, SV Merzlov, GV Merzlova, YO Mashkin, SV Chernyuk, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | | 2022 |
Способи фальсифікації ікри НВ Недашківська, ГВ Мерзлова Білоцерківський НАУ, 2022 | | 2022 |
ВМІСТ МАКРО-І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У КОРМОВОМУ МЕДІ ЗА ПІДГОДІВЛІ БДЖІЛ ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМ СИРОПОМ ВМ НЕДАшКІВСЬКИЙ, ВС БОМКО, НВ НЕДАшКІВСЬКА, ... НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЖУРНАЛ" БДЖІЛЬНИЦТВО УКРАЇНИ" 1 (9), 83-86, 2022 | | 2022 |
Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини СВ Мерзлов, НВ Недашківська, ВМ Недашківський, ЮО Шурчкова, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2022 | | 2022 |
Харчова цінність і якість охолодженої риби НВ Недашківська Білоцерківський НАУ, 2022 | | 2022 |
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХЛІБІВ ВИГОТОВЛЕНИХ НА ЗАКВАСКАХ НВ Недашківська ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 190, 2022 | | 2022 |
Переробка рибних відходів та їх застосування ГВ Мерзлова, СВ Мерзлов, НВ Недашківська Білоцерківський НАУ, 2022 | | 2022 |
Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах. СВ Мерзлов, ЮО Шурчкова, ВМ Недашківський, ГВ Мерзлова, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2021 | | 2021 |
Оцінка якості продукції бджільництва ВМ Недашківський, НВ Недашківська Білоцерківський НАУ, 2021 | | 2021 |
ГЕМАТОЛОГІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ У КАЧЕНЯТ-БРОЙЛЕРІВ ЗА СПОЖИВАННЯ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ В Недашківський ББК 65.9 (4укр)-55 А 25, 253, 2018 | | 2018 |
Використання кормової добавки Екосорб-с у годівлі качок-бройлерів НВ Недашківська | | 2017 |
Ріст та розвиток каченят-бройлерів за впливу Екосорбу-с в складі комбікорму НВ Недашківська | | 2017 |