Follow
Максим Михайлович Масліков/ Максим Михайлович Масликов/ Maxim Maslikov
Максим Михайлович Масліков/ Максим Михайлович Масликов/ Maxim Maslikov
Національний університет харчових технологій, доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Холодильна технологія харчових продуктів
ММ Масліков
452007
Технологічне проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості.: Навчальний посібник для ВМНЗ I-IV р. а.
ММ Клименко
Нова Книга, 2005
272005
Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree
V Sapigа, G Polishchuk, A Mykhalevych, M Maslikov
92019
Технологічне проектування м′ ясо-жирових виробництв./За редакцією професора Клименка ММ/Навчальний посібник
ММ Клименко, ВМ Пасічний, ММ Масліков
Вінниця: Нова Книга 384, 2005
92005
Технологія холодильного оброблення м’яса та м’ясопродуктів
ММ Масліков
Мясное дело, 20-22, 2010
82010
Упаковка заморожених продуктів
ММ Масліков
82006
Способи швидкого заморожування харчових продуктів
ММ Масліков
Мясное дело, 16-25, 2006
72006
Джерела енергопостання промислових підприємств.–Мет. вказ. до вивчення дисципліни для студентів спеціальності “Промислова теплоенергетики” ден. та заочн. форм навчання
ВН Філоненко, ММ Масліков
К.: НУХТ.–2002.–34с 2, 2006-448, 0
7
Unit for food’s temperature control during their refrigeration
M Maslikov, G Policshuk
Ukrainian journal of food science, 194-198, 2013
62013
Кріогенна техніка і технологія: навч. посіб.
ММ Масліков
Київ: НУХТ, 2010
52010
Лабораторна установка для безперервного контролю та реєстрації параметрів газового охолодного середовища
СГ Потапов, ММ Масліков
52009
Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology
I Koretska, V Polovyk, M Maslikov, O Kuzmin
32020
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 75-82, 2017
32017
Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості
ДЄ Сінат-Радченко, ММ Масліков, МО Масліков
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 206-210, 2015
22015
Исследование криоскопической температуры смесей мороженого различного химического состава
ВВ Мартич, ГЕ Полищук, ММ Масликов
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Енергозбереження на харчових підприємствах
ММ Масліков
22007
Кріогенні технології у харчовій промисловості
ММ Масліков
22006
Використання тестового контролю знань студентів у вищому технічному навчальному закладі
ММ Масліков, ВА Лагода
22004
Оптимальна відкачка дифузійного соку та її визначення
ММ Масліков, МО Масліков
Наукові праці НУХТ 14, 38-39, 2003
22003
Система охолодження крупки перед подаванням до екстрактора
ММ Масліков, ММ О.
Наукові праці УДУХТ 10, 29-30, 2001
22001
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20