Підписатись
Світлана Рибакова
Світлана Рибакова
старший викладач, ПУЕТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Комунікації як ефективний інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства України
НВ Рогова, СС Рибакова, А Жукова
Державний вищий навчальний заклад" Переяслав-Хмельницький державний …, 2018
132018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства
РНВ Рибакова С.С.
Всеукраїнська науково-практична конференція «Вітчизняна наука на зламі епох …, 2018
132018
Готельний бізнес в Україні: проблеми та основні тенденції розвитку
НВ Михайлова, НВ Рогова, СС Рибакова
Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки», 2020
32020
ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ.
НВ Рогова, СС Рибакова
Premier Publishing sro, 2019
32019
Впровадження стандартів обслуговування для персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства
СС Рибакова
GRAIL OF SCIENCE, 2021
22021
Areas for Improvement of the Hotel Management Efficiency in Ukraine Through the Implementation of Communication Policy
SS Rybakova, DA Myronov, NV Rogova
Scientific Bulletin of Mukachevo State University. Series “Economics 7 (2 …, 2020
12020
Розробка інноваційних послуг для готелю
КВІ Рибакова С.С.
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
Підвищення ефективності системи безпеки готельного комплексу
ЄАМ Рибакова С.С.
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
Шляхи просування готелів із застосуванням digital-технологій
ВВА Рибакова С.С.
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
Розробка рекомендацій по розвитку готельно-ресторанного комплексу
БАС Рибакова С.С.
озвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
Шляхи підвищення ефективності роботи персоналу у готельно-ресторанному комплексі
БІВ Рибакова С.С.
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
Організації наданнядодаткових послуг у готелі
БЯІ Рибакова С.С.
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
Удосконалення роботи служби харчування і напоїв
Рибакова С.С., Артеменко О.О
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу: збірник тез …, 2024
2024
ТАНІНИ ТА ЇХ РОЛЬ У ВИНІ ДЛЯ ВИННОГО СОМЕЛЬЄ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
С Рибакова
Grail of Science, 36-40, 2024
2024
Вплив міжнародних стандартів на якість обслуговування у готелях та ресторанах
БЄО Рогова Н. В.,Рибакова С. С.
Міжнародний науковий журнал «Інтернаука», 11-18, 2024
2024
Безпека персоналу засобів розміщення, як показник якості готельних послуг
МДА Рибакова С.С.
Development Service Industry Management, 71-76, 2024
2024
СУЧАСНІ СИCТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОАДСРТВА
СС Рибакова, ДА Миронов
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
Удосконалення надання додаткових послуг курортного готелю «Золота Гора» у місті Ужгород
С Рибакова
Scientific Collection «InterConf», 19-21, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ НАДАННЯ КЕЙТЕРНИНГОВИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ
СС Рибакова, ЯВ Нестеренко
The 9 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023
2023
ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ГОСТЕЙ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ
СС Рибакова, ОО Оканенко
The 9 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20