Vyacheslav Skrypnyk, Veaceslav ScrIpnic, Вячеслав Скрипник (ORCID:0000-0001-8883-7398)
Vyacheslav Skrypnyk, Veaceslav ScrIpnic, Вячеслав Скрипник (ORCID:0000-0001-8883-7398)
Poltava University of Economics and Trade, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Возможные направления повышения энергоэффективности и ресурсосбережения процессов кондуктивного жарения мяса
АИ Черевко, ВА Скрыпник
Техника и технология пищевых производств, 2013
122013
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення
ВО Скрипник
Полтава: ПУЕТ, 2012
102012
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
72012
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторонього жаріння м’яса під осьовим тиском: дисертація к-та тех. наук
ВО Скрипник
Скрипник ВО–Харків, 2002
62002
Аналитическое исследование тепломассооб менных процессов при двустороннем жаренье в функционально замкнутых емкостях
МН Скрипник В., Герман Н.
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova 12, 2013
52013
Ексергетичний аналіз процесу кон-дуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
52012
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Нові технології і обладнання харчових виробництв: Міжвуз. наук.-практ …, 2012
42012
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 406-412, 2012
42012
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів
ВО Скрипник
дис.… докт. тех. наук 5, 12, 0
4
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying
V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 23-28, 2017
32017
The Theoretical Substantiation of Intensification Process Possibilities of Conductive Frying Meat Natural Products
V Skrypnyk
Ukrainian Journal of Food Science 3 (2), 361-367, 2015
32015
Using physical and electrical methods in conductive meat frying
ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова
Technology audit and production reserves 2 (4 (22)), 75-79, 2015
32015
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current
ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова, АГ Фарісєєв
Technology audit and production reserves 4 (4 (24)), 47-51, 2015
32015
Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока и тока электроосмоса
АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий, 2013
32013
Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ХДУХТ, 2012
32012
Investigation of the influence of the temperature level on the bilateral meat frying process
V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev
EUREKA: Life Sciences, 16-20, 2017
22017
Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Нові технології і обладнання харчових виробництв: Міжвуз. наук.-практ …, 2017
22017
Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації
СК Рамазанов, ВО Скрипник, НЮ Молчанова
Технологический аудит и резервы производства, 41-47, 2015
22015
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Нові технології і обладнання харчових виробництв: Міжвуз. наук.-практ …, 2014
22014
Qualimetric assessment of waffles with fillings of organic raw materials
A Tkachenko, I Syrokhman, V Skrypnyk, G Birta, Y Burgu
EUREKA: Life Sciences, 53-58, 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20