Возможные направления повышения энергоэффективности и ресурсосбережения процессов кондуктивного жарения мяса АИ Черевко, ВА Скрыпник Техника и технология пищевых производств, 2013 | 12 | 2013 |
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення ВО Скрипник Полтава: ПУЕТ, 2012 | 10 | 2012 |
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса ОІ Черевко, ВО Скрипник Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 7 | 2012 |
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторонього жаріння м’яса під осьовим тиском: дисертація к-та тех. наук ВО Скрипник Скрипник ВО–Харків, 2002 | 6 | 2002 |
Аналитическое исследование тепломассооб менных процессов при двустороннем жаренье в функционально замкнутых емкостях МН Скрипник В., Герман Н. Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova 12, 2013 | 5 | 2013 |
Ексергетичний аналіз процесу кон-дуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії ОІ Черевко, ВО Скрипник Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 5 | 2012 |
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Нові технології і обладнання харчових виробництв: Міжвуз. наук.-практ …, 2012 | 4 | 2012 |
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 406-412, 2012 | 4 | 2012 |
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів ВО Скрипник дис.… докт. тех. наук 5, 12, 0 | 4 | |
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 23-28, 2017 | 3 | 2017 |
The Theoretical Substantiation of Intensification Process Possibilities of Conductive Frying Meat Natural Products V Skrypnyk Ukrainian Journal of Food Science 3 (2), 361-367, 2015 | 3 | 2015 |
Using physical and electrical methods in conductive meat frying ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова Technology audit and production reserves 2 (4 (22)), 75-79, 2015 | 3 | 2015 |
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова, АГ Фарісєєв Technology audit and production reserves 4 (4 (24)), 47-51, 2015 | 3 | 2015 |
Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока и тока электроосмоса АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий, 2013 | 3 | 2013 |
Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв ХДУХТ, 2012 | 3 | 2012 |
Investigation of the influence of the temperature level on the bilateral meat frying process V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev EUREKA: Life Sciences, 16-20, 2017 | 2 | 2017 |
Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Нові технології і обладнання харчових виробництв: Міжвуз. наук.-практ …, 2017 | 2 | 2017 |
Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації СК Рамазанов, ВО Скрипник, НЮ Молчанова Технологический аудит и резервы производства, 41-47, 2015 | 2 | 2015 |
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу ВО Скрипник, АГ Фарісєєв Нові технології і обладнання харчових виробництв: Міжвуз. наук.-практ …, 2014 | 2 | 2014 |
Qualimetric assessment of waffles with fillings of organic raw materials A Tkachenko, I Syrokhman, V Skrypnyk, G Birta, Y Burgu EUREKA: Life Sciences, 53-58, 2020 | 1 | 2020 |