Підписатись
Вячеслав Скрипник
Вячеслав Скрипник
Інші іменаVyacheslav Skrypnyk, Veaceslav ScrIpnic,
Poltava State Agrarian University, Полтавський державний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в pdau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Возможные направления повышения энергоэффективности и ресурсосбережения процессов кондуктивного жарения мяса
АИ Черевко, ВА Скрыпник
Техника и технология пищевых производств, 97-102, 2013
152013
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення
ВО Скрипник
ПУЕТ, 2012
152012
The theoretical substantiation of intensification process possibilities of conductive frying meat natural products
V Skrypnyk
Ukrainian Journal of Food Science 3 (2), 361-367, 2015
92015
Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
92012
Ексергетичний аналіз процесу кон-дуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії
ОІ Черевко, ВО Скрипник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
82012
Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока и тока электроосмоса
АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий …, 2013
72013
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
ВО Скрипник
Харків: ХДАТОХ, 2002
72002
Результати досліджень якості та безпечності виробів з м'яса після двостороннього жарення в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 406-412, 2012
62012
Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying
V Skrypnyk, Y Bychkov, N Molchanova, A Farisieiev
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 23-28, 2017
52017
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення
ОІ Черевко, ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
52015
Analytical model of heat treatment of meat products with high content of connective tissue in vacuum termopackets
VO Skrypnyk, AG Farisieiev
Journal of chemistry and technologies 27 (2), 201-211, 2019
42019
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів
ВО Скрипник
Харків, 2016
42016
Using physical and electrical methods in conductive meat frying
ОІ Черевко, ВО Скрипник, НЮ Молчанова
Technology audit and production reserves 2 (4), 75-79, 2015
42015
Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2014
42014
Результати попередніх дослі-джень впливу імпульсного стиснення м’яса під час двостороннього жарення
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2017
32017
Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації
СК Рамазанов, ВО Скрипник, НЮ Молчанова
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 41-47, 2015
32015
Researching of heat transfer in the surface layer of the meat products at bilateral frying under the action of electric current
OI Cherevko, VO Skrypnyk, NY Molchanova, AG Farisieiev
Technology audit and production reserves 4 (4), 24, 2015
32015
Влияние электроосмоса на процессы массопроводности в свином мясе
АИ Черевко, ВА Скрыпник, АГ Фарисеев
Техника и технология пищевых производств, 115-120, 2014
32014
Аналитическое исследование тепломассооб менных процессов при двустороннем жаренье в функционально замкнутых емкостях
МН Скрипник В., Герман Н.
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova 12, 2013
32013
Вплив якості м’яса на енергетичні показники процесів двостороннього жарення, в тому числі в умовах електроосмосу
ВО Скрипник, АГ Фарісєєв
ПУЕТ, 2012
32012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20