Підписатись
Валентина Жукова (Valentina Zhukova) / ORCID 0000-0002-1963-659X
Валентина Жукова (Valentina Zhukova) / ORCID 0000-0002-1963-659X
ФГБОУ ВО "Мелитопольский государственный университет"
Підтверджена електронна адреса в mgu-mlt.ru
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
132017
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017
112017
Investigation of the respiration rate during storage of fruit vegetables under the influence of abiotic factors
O Priss, V Yevlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
102017
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
О Прісс, В Жукова
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету …, 2020
92020
Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій
В Жукова
дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15, 238, 2012
82012
Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій
В Жукова
автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15, 20, 2012
82012
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
52018
Sposib pidhotovky zelennykh ovochiv do zberihannia
VV Kalytka, OP Priss, AS Kulyk, VF Zhukova
Pat 85031, 2013
52013
Optimized concentration of exogenous antioxidants for the storage of zucchini fruit
OP Priss, VF Zhukova
Journal of Chemistry and Technologies 27 (1), 40-47, 2019
42019
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
42018
Гарбузові цукати–ласощі з фунціональними властивостями
ОП Прісс, МЄ Сердюк, ВФ Жукова, ОІ Сухаренко, ВВ Коляденко
URL: https://www. google. com/url, 2020
32020
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
O Priss, V Еvlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
32017
Effect of heat treatment with biopreparation on the quality of tomato fruit during storage
O Priss, V Zhukova, S Holiachuk, T Karman
Technology audit and production reserves 3 (3), 59, 2021
22021
Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm
I Bandura, OS Isikhuemhen, A Kulik, M Serduk, O Sucharenko, V Jukova, ...
J App Biol Biotech 9 (3), 35-40, 2021
22021
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
ОП Прісс, ВФ Жукова, П Ротань
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференц «Сучасні …, 2020
22020
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата з генами уповільненого достигання
В Жукова, Н Гапріндашвілі, О Сухаренко, В Коляденко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 3 (19), 268-275, 2019
22019
Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова
ТДАТУ, 2015
22015
Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантів
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова, ОО Данченко, ...
БНАУ, 2011
22011
Substance for the treatment of fruit vegetables before storage
OP Priss, TF Prokudina, VF Zhukova
Pat 41177, 2009
22009
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
O Priss, D Leheza, V Zhukova, I Ivanova
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20