Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ... EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017 | 14 | 2017 |
Investigation of the respiration rate during storage of fruit vegetables under the influence of abiotic factors O Priss, V Yevlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ... EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017 | 11 | 2017 |
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread N Osokina, К Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 16-22, 2017 | 11 | 2017 |
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності О Прісс, В Жукова Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету …, 2020 | 9 | 2020 |
Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій В Жукова автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15, 20, 2012 | 8 | 2012 |
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ... EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018 | 5 | 2018 |
Sposib pidhotovky zelennykh ovochiv do zberihannia VV Kalytka, OP Priss, AS Kulyk, VF Zhukova Pat 85031, 2013 | 5 | 2013 |
Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm I Bandura, OS Isikhuemhen, A Kulik, M Serduk, O Sucharenko, V Jukova, ... J App Biol Biotech 9 (3), 35-40, 2021 | 4 | 2021 |
Optimized concentration of exogenous antioxidants for the storage of zucchini fruit OP Priss, VF Zhukova Journal of Chemistry and Technologies 27 (1), 40-47, 2019 | 4 | 2019 |
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating freshmixes with abalanced potassiumprotein composition N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ... Восточно-европейский журнал передовых технологий, 33-39, 2018 | 4 | 2018 |
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage O Priss, V Evlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 27-34, 2017 | 4 | 2017 |
Гарбузові цукати–ласощі з фунціональними властивостями ОП Прісс, МЄ Сердюк, ВФ Жукова, ОІ Сухаренко, ВВ Коляденко ВІСНИК НТУ "ХПІ", 119-125, 2020 | 3 | 2020 |
Effect of heat treatment with biopreparation on the quality of tomato fruit during storage O Priss, V Zhukova, S Holiachuk, T Karman Technology audit and production reserves 3 (3), 59, 2021 | 2 | 2021 |
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону ОП Прісс, ВФ Жукова, П Ротань Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференц «Сучасні …, 2020 | 2 | 2020 |
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата з генами уповільненого достигання В Жукова, Н Гапріндашвілі, О Сухаренко, В Коляденко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 3 (19), 268-275, 2019 | 2 | 2019 |
Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка ОП Прісс, ВФ Жукова Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2015 | 2 | 2015 |
Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантів ОП Прісс, ВФ Жукова, ОО Данченко Агробіологія, 110-114, 2011 | 2 | 2011 |
Substance for the treatment of fruit vegetables before storage OP Priss, TF Prokudina, VF Zhukova Pat 41177, 2009 | 2 | 2009 |
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers O Priss, V Yevlash, V Zhukova, I Ivanova | 1 | 2017 |
The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbers O Priss, E Danchenko, V Evlash, V Zhukova, V Verkholantseva, ... Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (36)), 35-41, 2017 | 1 | 2017 |