Валентина Жукова (Valentina Zhukova) / ORCID 0000-0002-1963-659X
Валентина Жукова (Valentina Zhukova) / ORCID 0000-0002-1963-659X
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного / Dmytro Motornyi Tavria
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
72017
Substance for the treatment of fruit vegetables before storage
OP Priss, TF Prokudina, VF Zhukova
Pat 41177, 2009
62009
Investigation of the respiration rate during storage of fruit vegetables under the influence of abiotic factors
O Priss, V Yevlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017
52017
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
42018
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
O Priss, V Еvlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
32017
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017
32017
Зміни вмісту каротиноїдів і хлорофілів у плодах томату з відкритого та закритого ґрунту протягом зберігання за дії антиоксидантів
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова, ОО Данченко, ...
БНАУ, 2011
32011
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
22018
Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова
ТДАТУ, 2015
22015
Оцінка впливу технік культивування на зміну морфологічних ознак зростків плодових тіл PLEUROTUS OSTREATUS (JACQ.) P. KUMM
I Bandura, A Kulyk, S Baibіerova, V Zhukova, O Sukharenko
Науковий журнал «Рослинництво та ґрунтознавство», 283-293, 2019
12019
Optimum concentration of exogenous antioxidants for the storage of zucchini fruit
OP Priss, VF Zhukova
Journal of Chemistry and Technologies, 40-47, 2019
12019
Гарбузові цукати–ласощі з функціональними властивостями
O Priss, M Serdyuk, V Zhukova, O Sukharenko, V Kolyadenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020
2020
Development of Emulsion Sauce Technology for Preventive Nutrition
L Telezhenko, G Diduch, S Kolesnichenko, V Zhukova
Modern Development Paths of Agricultural Production, 785-792, 2019
2019
Разработка рецептуры и оценка качества иммуностимулирующих фреш-миксов со сбалансированным калий-белковым составом
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11 (91)), 2018
2018
Влияние абиотических факторов на интенсивность дыхания плодовых овощей при хранении
O Priss, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (90)), 2017
2017
Обоснование целесообразности использования пряновкусовых растений для обогащения хлеба пшеничного
N Osokina, V Voziian, L Telezhenko, O Priss, V Zhukova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (88)), 2017
2017
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
O Priss, D Leheza, V Zhukova, I Ivanova
2017
The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbers
O Priss, E Danchenko, V Evlash, V Zhukova, V Verkholantseva, ...
Technology audit and production reserves, 35-41, 2017
2017
Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley
A Kulik, S Kiurchev, V Zhukova, V Verkholantseva
2016
Microbiological diseases during storage of vegetables.
OP PRISS, VF ZHUKOVA, II BANDURA
Продовольча індустрія АПК, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20