Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 2180 | 602 |
h-індекс | 23 | 12 |
i10-індекс | 27 | 17 |
Доступні для всіх
Переглянути всі2 статті
0 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringПідтверджена електронна адреса в wur.nl
- Regina LuttgeAssociate professor of Microsystems, Eindhoven University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в tue.nl
- HadiyantoProfessor at Chemical Engineering Department, Universitas DiponegoroПідтверджена електронна адреса в che.undip.ac.id
- Ana ValeroScientific Researcher, CIC nanoGUNEПідтверджена електронна адреса в nanogune.eu
- Albert van den BergMESA+ Institute and BIOS/Lab on a Chip group, University of Twente, the NetherlandsПідтверджена електронна адреса в utwente.nl
- Timo HeimovaaraProfessor Environmental Geo-engineering, Delft University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в tudelft.nl
- RGM van der SmanAgrotechnology & Food Science, Wageningen University & ResearchПідтверджена електронна адреса в wur.nl
- John van DuynhovenUnilever R&D Wageningen University Twente University Nijmegen UniversityПідтверджена електронна адреса в unilever.com
- Lucas J. van VlietProfessor of Multidimensional Image Analysis, Delft University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в TUDelft.NL
- Carel W. WindtForschungszentrum JülichПідтверджена електронна адреса в fz-juelich.de
- Henk Van AsAssociate Professor Biophysics, Lab of Biophysics and Wageningen NMR Centre, Wageningen UniversityПідтверджена електронна адреса в wur.nl
- matthijs dekkerWageningen UniversityПідтверджена електронна адреса в wur.nl
- Xiaohu TangHermes Microvision Inc.Підтверджена електронна адреса в hermes-microvision.com
Підписатись
D.C. Esveld (Erik)
Scienstist Food & Biobased Research Wageningen University
Підтверджена електронна адреса в wur.nl - Домашня сторінка