Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: монографія. ТНФ Артамонова М.В. Лисюк Г.М. Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 18 | 2015 |
Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками АМВ Туз Н.Ф. Інженерія переробних і харчових виробництв, 32-37, 2016 | 5 | 2016 |
Дослідження показників якості желейного мармеладу з кріас-порошками рослинного походження під час зберігання НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 210-214, 2012 | 4 | 2012 |
Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 174-177, 2009 | 4 | 2009 |
Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок ГМ Лисюк, МВ Артамонова, НФ Туз Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 2 | 2009 |
Дослідження інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з чорноплідної горобини НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 27-29, 2010 | 1 | 2010 |
Вивчення інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошків з листя кропиви ГМ Лисюк, МВ Артамонова, НФ Туз Вісник ДонДУЕТ.–Донецьк, 41, 2009 | 1 | 2009 |
Використання натуральних барвників під час виробництва мармеладу желейного МВА Н. Ф. Туз Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка, С. 186-191, 2015 | | 2015 |
Технологія желейних виробів з кріас-порошками з листя кропиви, чорноплідної горобини, суцвіття нагідок АМВТНФ Лисюк Г.М. Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів. Колективна …, 2015 | | 2015 |
Загальні технології харчової промисловості. Практикум. ТНФ Артамонова М.В., Самохвалова О.В., Гревцева Н.В., Степанькова Г.В. Харківський державний університет харчування та торгівлі 2, 190 с., 2014 | | 2014 |
Загальні технології харчової промисловості. Практикум ТНФ Самохвалова О.В., Артамонова М.В., Гревцева Н.В., Степанькова Г.В. Харківський державний університет харчування та торгівлі 1, 230 с., 2014 | | 2014 |
Технология мармелада желейного с повышенным содержанием биологически активных веществ НФТ Г.М. Лисюк, М.В. Артамонова Наука о питании: технологи, оборудование и безопасность пищевых продуктов …, 2013 | | 2013 |
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання МВ Артамонова, ГМ Лисюк, НФ Туз Харків: ХДУХТ, 2012 | | 2012 |
Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності НФТ М.В. Артамонова, Г.М. Лисюк Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та …, 2012 | | 2012 |
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання ГМЛ М.В. Артамонова, Н.Ф. Туз Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та …, 2012 | | 2012 |
Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | | 2012 |
Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | | 2011 |
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників НФ Туз, ОА Чухно, ОВ Казарян Харків: ХДУХТ, 2011 | | 2011 |
Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів ГМЛ Н.Ф. Туз, М.В. Артамонова Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та …, 2011 | | 2011 |
Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів ГМ Лисюк, МВ Артамонова, ОВ Самохвалова, НФ Туз, ... | | 2010 |