Підписатись
Туз Наталья Федоровна
Туз Наталья Федоровна
ХНТУСХ им. П. Василенка, институт перерабатывающих и пищевых производств, кафедра технологий
Підтверджена електронна адреса в khntusg.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: монографія.
ТНФ Артамонова М.В. Лисюк Г.М.
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
182015
Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками
АМВ Туз Н.Ф.
Інженерія переробних і харчових виробництв, 32-37, 2016
52016
Дослідження показників якості желейного мармеладу з кріас-порошками рослинного походження під час зберігання
НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 210-214, 2012
42012
Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків
НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 174-177, 2009
42009
Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок
ГМ Лисюк, МВ Артамонова, НФ Туз
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Дослідження інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з чорноплідної горобини
НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 27-29, 2010
12010
Вивчення інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошків з листя кропиви
ГМ Лисюк, МВ Артамонова, НФ Туз
Вісник ДонДУЕТ.–Донецьк, 41, 2009
12009
Використання натуральних барвників під час виробництва мармеладу желейного
МВА Н. Ф. Туз
Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка, С. 186-191, 2015
2015
Технологія желейних виробів з кріас-порошками з листя кропиви, чорноплідної горобини, суцвіття нагідок
АМВТНФ Лисюк Г.М.
Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів. Колективна …, 2015
2015
Загальні технології харчової промисловості. Практикум.
ТНФ Артамонова М.В., Самохвалова О.В., Гревцева Н.В., Степанькова Г.В.
Харківський державний університет харчування та торгівлі 2, 190 с., 2014
2014
Загальні технології харчової промисловості. Практикум
ТНФ Самохвалова О.В., Артамонова М.В., Гревцева Н.В., Степанькова Г.В.
Харківський державний університет харчування та торгівлі 1, 230 с., 2014
2014
Технология мармелада желейного с повышенным содержанием биологически активных веществ
НФТ Г.М. Лисюк, М.В. Артамонова
Наука о питании: технологи, оборудование и безопасность пищевых продуктов …, 2013
2013
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання
МВ Артамонова, ГМ Лисюк, НФ Туз
Харків: ХДУХТ, 2012
2012
Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності
НФТ М.В. Артамонова, Г.М. Лисюк
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та …, 2012
2012
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання
ГМЛ М.В. Артамонова, Н.Ф. Туз
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та …, 2012
2012
Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками
НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
2012
Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів
НФ Туз, МВ Артамонова, ГМ Лисюк
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
2011
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників
НФ Туз, ОА Чухно, ОВ Казарян
Харків: ХДУХТ, 2011
2011
Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів
ГМЛ Н.Ф. Туз, М.В. Артамонова
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та …, 2011
2011
Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів
ГМ Лисюк, МВ Артамонова, ОВ Самохвалова, НФ Туз, ...
2010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20