Підписатись
Рибчук Лариса Анатоліївна / Larysa Rybchuk
Рибчук Лариса Анатоліївна / Larysa Rybchuk
Державний торговельно-економічний університет / State University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Optimization of the chemical composition of marzipan past
M Kravchenko, L Rybchuk
Proceedings of the Tavria State Agrotechnological University 19 (3), 233-240, 2019
62019
Структурно-механічні властивості цукрових паст
M KRAVCHENKO, L RYBCHUK
Commodities and markets 27 (3), 77-90, 2018
22018
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
12020
Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві
ЛА Рибчук
Технічні науки та технології, 253-262, 2020
12020
Оптимізація хімічного складу марципанових паст
МФ Кравченко, ЛА Рибчук
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
12019
Нові види оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів
МФ Кравченко, ЛА Рибчук
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
12019
Властивості поверхні цукрових паст
М Кравченко, С Шаповал, Л Рибчук
Товари і ринки, 124–131-124–131, 2018
12018
THE EFFECT OF DRY DEMINERALIZED WHEY (DDW) AND COCONUT OIL ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LEGUME BUTTER.
I Stadnyk, V Piddubnuy, M Kravchenko, L Rybchuk, S Balaban, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
2021
Хімічний склад кондитерських бобових паст
M KRAVCHENKO, L RYBCHUK, M PEREPELYTSYA
Commodities and markets 35 (3), 115-122, 2020
2020
Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized whey
I Danyliuk, M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, ...
EUREKA: Life Sciences. Food Science and Technology. Number 1. P. 48-56., 2020
2020
Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized Whey
K Palamarek, D Fedorova, M Kravchenko, L Rybchuk, ...
EUREKA: Life Sciences. 2020. Volume 24.–Issue No 1.–p. 48-56, 2020
2020
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulationfor marzipan pastes
K Palamarek, M Kravchenko, D Fedorova, L Rybchuk, R Romanenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Volume 103.–Issue No 1 …, 2020
2020
БОБОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ПАСТИ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Л Рибчук, М Кравченко, Є Лебедєва
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
Adhesion of marzipan pastes based on dry demineralized whey.
I Stadnyk, V Piddubnuy, M Kravchenko, L Rybchuk, O Kolomiiets, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
2020
Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes With Dry Mineralized Whey
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
EUREKA: Life Sciences,(1), 48-56, 2020
2020
Новітні технології марципанових паст
M KRAVCHENKO, L RYBCHUK
Commodities and markets 31 (3), 105-111, 2019
2019
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики
M KRAVCHENKO, L RYBCHUK
Commodities and markets 30 (2), 87-97, 2019
2019
OPTIMIZATION OF THE CHEMICAL COMPOSITION OF MARZIPAN PAST
М Кравченко, Л Рибчук
Proceedings of the Tavria State agrotechnological university, 2019
2019
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики
РЛ Кравченко М.
Міжнар. наук.-практ. журнал «Товари і ринки» 1 (2(30)), 88-97, 2019
2019
INNOVATION TECHNOLOGIES OF MARZIPAN PASTES
M KRAVCHENKO, L RYBCHUK
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20