Optimization of the chemical composition of marzipan past M Kravchenko, L Rybchuk Proceedings of the Tavria State Agrotechnological University 19 (3), 233-240, 2019 | 6 | 2019 |
Структурно-механічні властивості цукрових паст M KRAVCHENKO, L RYBCHUK Commodities and markets 27 (3), 77-90, 2018 | 2 | 2018 |
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020 | 1 | 2020 |
Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві ЛА Рибчук Технічні науки та технології, 253-262, 2020 | 1 | 2020 |
Оптимізація хімічного складу марципанових паст МФ Кравченко, ЛА Рибчук Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019 | 1 | 2019 |
Нові види оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів МФ Кравченко, ЛА Рибчук Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019 | 1 | 2019 |
Властивості поверхні цукрових паст М Кравченко, С Шаповал, Л Рибчук Товари і ринки, 124–131-124–131, 2018 | 1 | 2018 |
THE EFFECT OF DRY DEMINERALIZED WHEY (DDW) AND COCONUT OIL ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LEGUME BUTTER. I Stadnyk, V Piddubnuy, M Kravchenko, L Rybchuk, S Balaban, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | | 2021 |
Хімічний склад кондитерських бобових паст M KRAVCHENKO, L RYBCHUK, M PEREPELYTSYA Commodities and markets 35 (3), 115-122, 2020 | | 2020 |
Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized whey I Danyliuk, M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, ... EUREKA: Life Sciences. Food Science and Technology. Number 1. P. 48-56., 2020 | | 2020 |
Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized Whey K Palamarek, D Fedorova, M Kravchenko, L Rybchuk, ... EUREKA: Life Sciences. 2020. Volume 24.–Issue No 1.–p. 48-56, 2020 | | 2020 |
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulationfor marzipan pastes K Palamarek, M Kravchenko, D Fedorova, L Rybchuk, R Romanenko, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Volume 103.–Issue No 1 …, 2020 | | 2020 |
БОБОВІ КОНДИТЕРСЬКІ ПАСТИ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ Л Рибчук, М Кравченко, Є Лебедєва СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | | 2020 |
Adhesion of marzipan pastes based on dry demineralized whey. I Stadnyk, V Piddubnuy, M Kravchenko, L Rybchuk, O Kolomiiets, ... Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020 | | 2020 |
Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes With Dry Mineralized Whey M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ... EUREKA: Life Sciences,(1), 48-56, 2020 | | 2020 |
Новітні технології марципанових паст M KRAVCHENKO, L RYBCHUK Commodities and markets 31 (3), 105-111, 2019 | | 2019 |
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики M KRAVCHENKO, L RYBCHUK Commodities and markets 30 (2), 87-97, 2019 | | 2019 |
OPTIMIZATION OF THE CHEMICAL COMPOSITION OF MARZIPAN PAST М Кравченко, Л Рибчук Proceedings of the Tavria State agrotechnological university, 2019 | | 2019 |
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики РЛ Кравченко М. Міжнар. наук.-практ. журнал «Товари і ринки» 1 (2(30)), 88-97, 2019 | | 2019 |
INNOVATION TECHNOLOGIES OF MARZIPAN PASTES M KRAVCHENKO, L RYBCHUK | | |