Подписаться
Наталя Асауленко
Наталя Асауленко
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Assessments of national tourism development in terms of sustainability and inclusiveness
OL Popova, VV Koval, IS Mikhno, IV Tarasov, NV Asaulenko, ...
Journal of Geology, Geography and Geoecology 29 (2), 377-386, 2020
262020
Сервісні послуги: кейтерингове обслуговування в організації ресторанного господарства як напрям підвищення конкурентоспроможності в умовах кризи
Т Новічкова, Т Лебеденко, Н Асауленко
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2021
32021
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова
Food Industry Economics 13 (1), 2021
22021
Моделі інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності
Н Асауленко
Причорноморські економічні студії 1 (55), 71-77, 2020
22020
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков
12021
Особливості інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності
НВ Асауленко
12020
Сучасні інновації в індустрії ресторанного бізнесу
НВ Асауленко, ОА Пацела
12019
Діджиталізація-ефективнй інструмент управління конкурентоспроможністю підприємств індустрії гостинності
НВ Асауленко
ОНТУ, 2023
2023
Інноваційні інформаційно-комунікаційні технології інструмент підвищення ефективності управління підприємствами гостинності
НВ Асауленко, ІО Седікова
2022
Особливості управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: світовий та вітчизняний досвід
ГО Аксьонова, НВ Асауленко
2022
Форми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти
НВ Асауленко, ОВ Ткачук, ОФ Щапіна
2022
Food-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса
ОВ Ткачук, НВ Асауленко, ОФ Щапіна
2022
Інформаційні технології–сучасний інструмент управління підприємствами гостинності
НВ Асауленко, ОВ Ткачук, ОФ Щапіна
2022
Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення
ІО Седікова, НВ Асауленко, ДВ Седіков
Food Industry Economics 13 (4), 2021
2021
Принципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять
ВО Кожевнікова, ОВ Ткачук, НВ Асауленко
2021
Управління монетизацією в ресторанному бізнесі
НВ Асауленко
2021
Інноваційна активність індустрії гостинності
НВ Асауленко
2021
Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства
ТП Новічкова, ВК Новічков, НВ Асауленко
2021
Increasing marketing activity of hotel and restaurant business enterprises as a basis for the development of the tourism industry
NV Kuzmynchuk, SV Dombrovska, OB Konarivska, NA Leonenko, ...
ПП" Ліра ЛТД", 2021
2021
Перспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса
ТП Новічкова, ВО Кожевнікова, НВ Асауленко
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20