Assessments of national tourism development in terms of sustainability and inclusiveness OL Popova, VV Koval, IS Mikhno, IV Tarasov, NV Asaulenko, ... Journal of Geology, Geography and Geoecology 29 (2), 377-386, 2020 | 26 | 2020 |
Сервісні послуги: кейтерингове обслуговування в організації ресторанного господарства як напрям підвищення конкурентоспроможності в умовах кризи Т Новічкова, Т Лебеденко, Н Асауленко Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2021 | 3 | 2021 |
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова Food Industry Economics 13 (1), 2021 | 2 | 2021 |
Моделі інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності Н Асауленко Причорноморські економічні студії 1 (55), 71-77, 2020 | 2 | 2020 |
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков | 1 | 2021 |
Особливості інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності НВ Асауленко | 1 | 2020 |
Сучасні інновації в індустрії ресторанного бізнесу НВ Асауленко, ОА Пацела | 1 | 2019 |
Діджиталізація-ефективнй інструмент управління конкурентоспроможністю підприємств індустрії гостинності НВ Асауленко ОНТУ, 2023 | | 2023 |
Інноваційні інформаційно-комунікаційні технології інструмент підвищення ефективності управління підприємствами гостинності НВ Асауленко, ІО Седікова | | 2022 |
Особливості управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: світовий та вітчизняний досвід ГО Аксьонова, НВ Асауленко | | 2022 |
Форми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти НВ Асауленко, ОВ Ткачук, ОФ Щапіна | | 2022 |
Food-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса ОВ Ткачук, НВ Асауленко, ОФ Щапіна | | 2022 |
Інформаційні технології–сучасний інструмент управління підприємствами гостинності НВ Асауленко, ОВ Ткачук, ОФ Щапіна | | 2022 |
Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення ІО Седікова, НВ Асауленко, ДВ Седіков Food Industry Economics 13 (4), 2021 | | 2021 |
Принципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять ВО Кожевнікова, ОВ Ткачук, НВ Асауленко | | 2021 |
Управління монетизацією в ресторанному бізнесі НВ Асауленко | | 2021 |
Інноваційна активність індустрії гостинності НВ Асауленко | | 2021 |
Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства ТП Новічкова, ВК Новічков, НВ Асауленко | | 2021 |
Increasing marketing activity of hotel and restaurant business enterprises as a basis for the development of the tourism industry NV Kuzmynchuk, SV Dombrovska, OB Konarivska, NA Leonenko, ... ПП" Ліра ЛТД", 2021 | | 2021 |
Перспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса ТП Новічкова, ВО Кожевнікова, НВ Асауленко | | 2019 |