Functional foods: prospects in Ukraine L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova Харчова наука і технологія 13 (2), 15-23, 2019 | 29 | 2019 |
Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 7 | 2016 |
Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati Харчова наука і технологія 11 (1), 16-20, 2017 | 6 | 2017 |
Поживне середовище для культивування бактерій роду Bifidobacterium на основі рослинної сировини ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкаті, ЛО Крупицька Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 6* | 2015 |
Технічна мікробіологія ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ... ОЛДІ-ПЛЮС, 2017 | 5 | 2017 |
Technology of producing symbiotic biologically active additive L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Velichko, V Kirilov Харчова наука і технологія 12 (2), 13-18, 2018 | 4 | 2018 |
Analysis of perspective for using chickpea seeds to produce functional food ingredients V Hevryk, L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova Technology audit and production reserves 54 (4/3), 41-49, 2020 | 3 | 2020 |
Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova, T Shpyrko, N Shvets Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 150 (3/11), 77-88, 2020 | 3 | 2020 |
Research into fatty acid composition of probiotic consortiums with the incluson of propionic acid bacteria L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Shpyrko Eastern European Journal of Enterprise Technologies 87 (3/6), 15-20, 2017 | 3 | 2017 |
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками ЛВ Труфкати, МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, РР Значек Харчова наука і технологія, 95-99, 2014 | 3* | 2014 |
Режими сумісного культивування біфідо- та пропіоновокислих бактерій Л Капрельянц, Л Труфкаті, Л Крупицька Вісник Львівського університету, 143-149, 2016 | 2 | 2016 |
Усовершенствование состава питательной среды для культивирования бифидобактерий ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ЛА Крупицкая Наукові праці ОНАХТ, 2015 | 2 | 2015 |
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко ТЭС, 2014 | 2 | 2014 |
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки ЛВ Труфкаті, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ... Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-31, 2014 | 2* | 2014 |
Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною БВ Єгоров, ЛВ Труфкаті, АВ Єгорова, ЛВ Фігурська Наукові праці ОНАХТ, 72-76, 2011 | 2 | 2011 |
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів ЛВ Труфкаті ОНАХТ, 2006 | 2 | 2006 |
Biotechnology of soya multi-component functional ingredients LV Trufkati, LV Kaprelyants, LG Pozhitkova Зернові продукти і комбікорми 21 (2, 82), 28-38, 2021 | 1 | 2021 |
Підвищення якості викладання дисциплін біологічного циклу у сучасних умовах ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті Збірник матеріалів III Всеукраїнської науково-методичної конференції …, 2021 | 1 | 2021 |
Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусології ЛВ Капрельянц, АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті ОЛДІ-ПЛЮС, 2018 | 1 | 2018 |
Оптимізація параметрів сумісного культивування Bifidobacterium longum - 1 та Propionibacterium shermanii - 4 ЛО Крупицька, ЛВ Капрельянц, ВХ Кирилов, ЛВ Труфкаті Сборник материалов V Международной научно-практической конференции "Химия …, 2017 | 1 | 2017 |