Людмила Викторовна Труфкати
Людмила Викторовна Труфкати
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Functional foods: prospects in Ukraine
L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova
Харчова наука і технологія 13 (2), 15-23, 2019
92019
Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati
Харчова наука і технологія 11 (1), 16-20, 2017
62017
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2017
42017
Поживне середовище для культивування бактерій роду Bifidobacterium на основі рослинної сировини
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкаті, ЛО Крупицька
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
4*2015
Углеводные пробиотические вещества из сои
ЛВ Труфкати, ЛВ Капрельянц, ВВ Шерстобитов
Зерновые продукты и комбикорма, 18-20, 2005
4*2005
Research into fatty acid composition of probiotic consortiums with the incluson of propionic acid bacteria
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Shpyrko
Eastern European Journal of Enterprise Technologies 87 (3/6), 15-20, 2017
32017
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
32016
Режими сумісного культивування біфідо- та пропіоновокислих бактерій
Л Капрельянц, Л Труфкаті, Л Крупицька
Вісник Львівського університету, 143-149, 2016
22016
Усовершенствование состава питательной среды для культивирования бифидобактерий
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ЛА Крупицкая
Наукові праці ОНАХТ, 2015
22015
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко
ТЭС, 2014
22014
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки
ЛВ Труфкаті, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ...
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-31, 2014
2*2014
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
ЛВ Труфкати, МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, РР Значек
Харчова наука і технологія, 95-99, 2014
2*2014
Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною
БВ Єгоров, ЛВ Труфкаті, АВ Єгорова, ЛВ Фігурська
Наукові праці ОНАХТ, 72-76, 2011
22011
Technology of producing symbiotic biologically active additive
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Velichko, V Kirilov
Харчова наука і технологія 12 (2), 13-18, 2018
12018
Жизнь отдана науке. Памяти проф. Дубовик ИА (1895-1953)
МФ Падура, ВГ Стояновский, ПИ Головач
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
Поживне середовище для підрахунку кількості життєздатних клітин біфідобактерій у продуктах харчування та препаратах пробіотичного призначення
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкаті, ЛО Крупицька
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
Питательная среда для культивирования бактерий рода Bifidobacterium на основе растительного сырья
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ЛА Крупицкая
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі
ОВ Шалигін, ТВ Стрікаленко, ЛВ Труфкаті, ОІ Данилова, НВ Скубій
Харчова наука і технологія, 77-81, 2012
12012
Ферментовані соєві продукти з естрогенною активністю
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкаті
Збірник тез доповідей 80-ї наукової конференції викладачів ОНАХТ, 63-65, 2020
2020
Сучасний біолюмінесцентний метод оцінки безпечності води
ТМ Воловик, АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті
Збірник тез доповідей 80-ї наукової конференції викладачів ОНАХТ, 60-61, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20