Подписаться
Людмила Вікторівна Труфкаті
Людмила Вікторівна Труфкаті
Odesa National University of Technology
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Functional foods: prospects in Ukraine
L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova
Харчова наука і технологія 13 (2), 15-23, 2019
342019
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
72016
Поживне середовище для культивування бактерій роду Bifidobacterium на основі рослинної сировини
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкаті, ЛО Крупицька
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
6*2015
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2017
52017
Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati
Харчова наука і технологія 11 (1), 16-20, 2017
52017
Technology of producing symbiotic biologically active additive
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Velichko, V Kirilov
Харчова наука і технологія 12 (2), 13-18, 2018
42018
Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity
L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova, T Shpyrko, N Shvets
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 150 (3/11), 77-88, 2020
32020
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
ЛВ Труфкати, МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, РР Значек
Харчова наука і технологія, 95-99, 2014
3*2014
Analysis of perspective for using chickpea seeds to produce functional food ingredients
V Hevryk, L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova
Technology audit and production reserves 54 (4/3), 41-49, 2020
22020
Research into fatty acid composition of probiotic consortiums with the incluson of propionic acid bacteria
L Krupytska, L Kaprelyants, L Trufkati, T Shpyrko
Eastern European Journal of Enterprise Technologies 87 (3/6), 15-20, 2017
22017
Режими сумісного культивування біфідо- та пропіоновокислих бактерій
Л Капрельянц, Л Труфкаті, Л Крупицька
Вісник Львівського університету, 143-149, 2016
22016
Усовершенствование состава питательной среды для культивирования бифидобактерий
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ЛА Крупицкая
Наукові праці ОНАХТ, 2015
22015
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование
ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкати, ТВ Шпырко
ТЭС, 2014
22014
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки
ЛВ Труфкаті, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ...
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-31, 2014
2*2014
Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною
БВ Єгоров, ЛВ Труфкаті, АВ Єгорова, ЛВ Фігурська
Наукові праці ОНАХТ, 72-76, 2011
22011
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів
ЛВ Труфкаті
ОНАХТ, 2006
22006
Biotechnology of soya multi-component functional ingredients
LV Trufkati, LV Kaprelyants, LG Pozhitkova
Зернові продукти і комбікорми 21 (2, 82), 28-38, 2021
12021
Підвищення якості викладання дисциплін біологічного циклу у сучасних умовах
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті
Збірник матеріалів III Всеукраїнської науково-методичної конференції …, 2021
12021
Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусології
ЛВ Капрельянц, АВ Єгорова, ЛВ Труфкаті
ОЛДІ-ПЛЮС, 2018
12018
Оптимізація параметрів сумісного культивування Bifidobacterium longum - 1 та Propionibacterium shermanii - 4
ЛО Крупицька, ЛВ Капрельянц, ВХ Кирилов, ЛВ Труфкаті
Сборник материалов V Международной научно-практической конференции "Химия …, 2017
12017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20