Підписатись
Тетяна Суткович
Тетяна Суткович
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ТЮ Суткович
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 220-225, 2009
142009
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
62015
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
62012
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
52014
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини: Монографія
ТЮ Суткович, АТ Безусов, ВЯ Плахотін, ГП Хомич, ЮГ Наконечна
За ред. ВЯ Плахотіна.-Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
52009
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
ТЮ Суткович
ОНАХТ, 2007
42007
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції
ІВ Чоні, ТЮ Суткович
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
32015
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
22010
Сучасні методи отримання соків і функціональних напоїв з високим вмістом БАР
ТЮ Суткович, ВЯ Плахотін
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 19-23, 2010
22010
Удосконалення технологій м’ясних продуктів з функціональними властивостями
ВЯ Плахотін, ТЮ Суткович
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно …, 0
2
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків
АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
12020
Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Нові технології і обладнання харчових виробництв, 17-19, 2019
12019
Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
ТІ Вагіль, ТЮ Суткович
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно …, 2017
12017
Застосування інноваційних технологій у харчових виробництвах
ВЯ Плахотін, ТЮ Суткович
ББК 65.422. 5я431, 125, 2015
12015
роЗШиреННЯ асортимеНту БеЗглЮтеНовиХ муЧНиХ коНДитерськиХ вироБів
ЛО Положишникова, ТЮ Суткович, НВ Олійник
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
ЛО ПОЛОЖИШНИКОВА
ТЮ СУТКОВИЧ
Рекомендовано до друку та поширення через мережу Інтернет Науково-технічною …, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ОБРОБКИ ЯБЛУК ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ВИХОДУ СОКУ
Т Суткович, В Юшкова, Т Бородай
InterConf, 316-326, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БАР
Т Суткович, Н Олійник
InterConf, 2021
2021
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників
ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 120-126, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20