Підписатись
Тетяна Суткович
Тетяна Суткович
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ТЮ Суткович
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 220-225, 2009
102009
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
52015
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
52012
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
42014
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
ТЮ Суткович
ОНАХТ, 2007
42007
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
32010
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Нові технології і обладнання харчових виробництв, 17-19, 2019
12019
Застосування інноваційних технологій у харчових виробництвах
ВЯ Плахотін, ТЮ Суткович
ББК 65.422. 5я431, 125, 2015
12015
ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ОБРОБКИ ЯБЛУК ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ВИХОДУ СОКУ
Т Суткович, В Юшкова, Т Бородай
InterConf, 316-326, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БАР
Т Суткович, Н Олійник
InterConf, 2021
2021
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників
ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 120-126, 2021
2021
Інноваційні методи збагачення березового соку
ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
Композиція для приготування пряничного тіста
ТЮ Суткович, ВМ Шелудько
Укрпатент, 2021
2021
Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ТЮ Суткович, ЮГ Наконечна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертів
ММ Антонюк, ОМ Горобець, ТЮ Суткович
ПУЕТ, 2020
2020
Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів
ОІ Пастухова, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, ТЮ Суткович
ПУЕТ, 2020
2020
Використання нетрадиційної сировини в технології смузі
ОІ Кучірко, ЛО Положишникова
ПУЕТ, 2020
2020
Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин
ГО Котляр, ТЮ Суткович
2020
Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом
ІВ Чоні, ТЮ Суткович, АМ Гередчук
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20