Тетяна Суткович
Тетяна Суткович
кандидат технічних наук, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ТЮ Суткович
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 220-225, 2009
62009
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
52012
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
42014
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
ТЮ Суткович
ОНАХТ, 2007
42007
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ НА ЯКІСТЬ ХЛІБА INVESTIGATION OF THE EFFECTS OF CARROTINOUS CONTAINERS ON QUALITY OF BREAD
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 17, 2019
12019
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
12010
Інноваційні методи збагачення березового соку
ТЮ Суткович, ГІ Палвашова, ЛО Положишникова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
Композиція для приготування пряничного тіста
ТЮ Суткович, ВМ Шелудько
Укрпатент, 2021
2021
Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин
ГО Котляр, ТЮ Суткович
2020
Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом
ІВ Чоні, ТЮ Суткович, АМ Гередчук
2020
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ
ОО Горячова, АС Ткаченко, ТЮ Суткович, АА Сокіл, ХІ Ковальчук
2020
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ
АС ТКАЧЕНКО, ТЮ СУТКОВИЧ, ОО ГОРЯЧОВА, АА СОКІЛ, ...
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
2020
Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукції
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма …, 2020
2020
Удосконалення технології мʼясних січених напівфабрикатів з функціональними властивостями
АВ Копилець, ТЮ Суткович
ПУЕТ, 2019
2019
Використання вакууму при попередній обробці м'ясних напівфабрикатів
КВ Молодцова, ТЮ Суткович
ПУЕТ, 2019
2019
Застосування інноваційних методів попередньої обробки м'яса дичини
ЮВ Лінійчук, ТЮ Суткович
ПУЕТ, 2019
2019
Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
НА Осадча, ТЮ Суткович
ПУЕТ, 2019
2019
Інноваційні підходи в технології приготування страв із дичини
ТЮ Суткович, ЛО Положишникова
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20