Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ТЮ Суткович Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 220-225, 2009 | 14 | 2009 |
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 6 | 2015 |
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів ТЮ Суткович, АБ Бородай Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012 | 6 | 2012 |
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності. ТЮ Суткович, АБ Бородай | 5 | 2014 |
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини: Монографія ТЮ Суткович, АТ Безусов, ВЯ Плахотін, ГП Хомич, ЮГ Наконечна За ред. ВЯ Плахотіна.-Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009 | 5 | 2009 |
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму ТЮ Суткович ОНАХТ, 2007 | 4 | 2007 |
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції ІВ Чоні, ТЮ Суткович Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 3 | 2015 |
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай ПУЕТ, 2012 | 2 | 2012 |
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 2 | 2010 |
Сучасні методи отримання соків і функціональних напоїв з високим вмістом БАР ТЮ Суткович, ВЯ Плахотін Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 19-23, 2010 | 2 | 2010 |
Удосконалення технологій м’ясних продуктів з функціональними властивостями ВЯ Плахотін, ТЮ Суткович Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно …, 0 | 2 | |
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | 1 | 2020 |
Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба АБ Бородай, ТЮ Суткович Нові технології і обладнання харчових виробництв, 17-19, 2019 | 1 | 2019 |
Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі ТІ Вагіль, ТЮ Суткович Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно …, 2017 | 1 | 2017 |
Застосування інноваційних технологій у харчових виробництвах ВЯ Плахотін, ТЮ Суткович ББК 65.422. 5я431, 125, 2015 | 1 | 2015 |
роЗШиреННЯ асортимеНту БеЗглЮтеНовиХ муЧНиХ коНДитерськиХ вироБів ЛО Положишникова, ТЮ Суткович, НВ Олійник Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |
ЛО ПОЛОЖИШНИКОВА ТЮ СУТКОВИЧ Рекомендовано до друку та поширення через мережу Інтернет Науково-технічною …, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ОБРОБКИ ЯБЛУК ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ВИХОДУ СОКУ Т Суткович, В Юшкова, Т Бородай InterConf, 316-326, 2021 | | 2021 |
ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БАР Т Суткович, Н Олійник InterConf, 2021 | | 2021 |
Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників ТЮ Суткович, ОМ Горобець, ВМ Шелудько, ЛО Положишникова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 120-126, 2021 | | 2021 |