LIUBOV TELEZHENKO
LIUBOV TELEZHENKO
професор
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке
Л Тележенко, А Безусов
О.: OPTIMUM, 2004
542004
Сучасні інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі
К Федосова, Л Тележенко
222010
Тенденції розвитку виробництва соусів
Л Тележенко, А Жмудь
Харчова наука і технологія, 7, 2009
142009
Фруктово-овощные напитки функционального назначения
ЮА Козонова, ЛН Тележенко
Пиво и напитки, 2006
142006
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
Л Тележенко
Одеська національна академія харчових технологій, 2004
142004
Фруктово-овощные напитки функционального назначения
Ю Козонова, Л Тележенко
Пиво и напитки, 18-22, 2016
13*2016
Фруктово-овощные напитки функционального назначения
Ю Козонова, Л Тележенко
Пиво и напитки, 2006
132006
Креативні соуси-дресінги–нові продукти на ринку України
Л Тележенко, А Жмудь
Харчова наука і технологія, 49-51, 2010
92010
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
82017
Моделювання раціонального харчування
Л Тележенко, Н Кушнір, М Тодорова
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
72013
Сочевиця як важливий національний ресурс рослинного білка
Л Тележенко, В Атанасова
Корми і кормовиробництво, 158-163, 2010
62010
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017
52017
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-11, 2017
52017
Основи наукових досліджень
Л Тележенко, ВЛ Дзюба Надія., Кашкано Марина
Навчальний посібник, Херсон. Видавець Грінь Д.С., 2016
52016
Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом
ЛМ Тележенко, МА Кашкано
Товари і ринки, 175-184, 2014
52014
Вплив пророщування сочевиці на зміну технологічних властивостей та хімічного складу продукту
Л Тележенко, В Атанасова
Харчова наука і технологія, 70-72, 2010
52010
Розробка нового типу побутових комбінованих приладів
Л Тележенко
Науковi працi Одеської національної академії харчових технологій, 22-25, 2009
52009
Застосування пюреподібних страв на основі сочевиці у профілактичному харчуванні
Л Тележенко, В Атанасова
Зб. наук. пр. молодих уч., асп. та студ./ОНАХТ, 279-280, 2009
52009
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Comparison of the quality macronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet
J Kozonova, L Telegenko, N Stavnicha
Харчова наука і технологія, 3-7, 2016
42016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20