LIUBOV TELEZHENKO
LIUBOV TELEZHENKO
професор
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке
ЛН Тележенко, АТ Безусов
О.: OPTIMUM, 2004
432004
Сучасні інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі
КС Федосова
О.: ТЕС, 2010
212010
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
ЛМ Тележенко
Одеська національна академія харчових технологій, 2004
132004
Тенденції розвитку виробництва соусів
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія, 7, 2009
122009
Фруктово-овощные напитки функционального назначения
ЮА Козонова, ЛН Тележенко
Пиво и напитки, 2006
102006
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
72017
Моделювання раціонального харчування
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МН Тодорова
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
72013
Основи наукових досліджень
ЛМ Тележенко, ВЛО Дзюба Н.А., Кашкано М.А.
Навчальний посібник, Херсон. Видавець Грінь Д.С., 2016
6*2016
Сочевиця як важливий національний ресурс рослинного білка
ЛМ Тележенко, ВВ Атанасова
Корми і кормовиробництво, 158-163, 2010
62010
Креативні соуси-дресінги–нові продукти на ринку України
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія, 49-51, 2010
62010
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-11, 2017
52017
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Вплив пророщування сочевиці на зміну технологічних властивостей та хімічного складу продукту
ЛМ Тележенко, ВВ Атанасова
Харчова наука і технологія, 70-72, 2010
42010
Застосування пюреподібних страв на основі сочевиці у профілактичному харчуванні
ЛМ Тележенко, ВВ Атанасова
Зб. наук. пр. молодих уч., асп. та студ./ОНАХТ, 279-280, 2009
42009
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017
32017
Comparison of the quality macronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet
J Kozonova, L Telegenko, N Stavnicha
Харчова наука і технологія, 3-7, 2016
32016
До питання розробки композицій каш функціонального призначення
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МА Кашкано
Харків: ХДУХТ, 2013
32013
Застосування гідроколоїдів як функціональних інгредієнтів у виробництві соусів
ЛМ Тележенко
Темат. збірник наук. Праць «Обладнання та технології харчових виробництв …, 2011
32011
Органолептичне оцінювання зразків круп’яної продукції
ПП Павленкова, ЛМ Тележенко, ВТ Гулавський
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 236-242, 2009
32009
До питання розробки композицій каш функціонального призначення
КМА Тележенко Л.М., Кушнір Н.А.
3*
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20