Water in bakery production technology products with delayed bakery YG Verkhivker, EM Myroshnichenko, OV Petkova Food systems 4 (1), 31-39, 2021 | 3 | 2021 |
АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АСЕПТИЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ «ВІДКЛАДЕННОГО» ВИПІКАННЯ ЯГ Верхівкер, ОО Петькова Редакційна колегія, 53, 2021 | 1 | 2021 |
Вода в технологии производства хлебобулочных изделий с отложенной выпечкой ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ОВ Петькова Пищевые системы 4 (1), 31-39, 2021 | 1 | 2021 |
Економіка асептичного консервування плодових пюре та їх використання у технології харчових виробництв ОО Петькова, ЯГ Верхівкер ОНТУ, 2023 | | 2023 |
Using Water in the Modern Bakery Industry YV Olha Petkova Acta Scientific 6 (6), 72-81, 2022 | | 2022 |
Вода у сучасній технології хлібопекарської промисловості ОО Петькова, ЯГ Верхівкер | | 2022 |
ЗАСТОСУВАННЯ НАЧИНОК ІЗ СВІЖОЇ СИРОВИНИ, ТАК І З АСЕПТИЧНОГО КОНСЕРВУВАННЯ У «ВІДКЛАДЕНОМУ» ВИПІКАННІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ О Петькова, Я Верхівкер InterConf, 2021 | | 2021 |
Можливість використання технології «відкладеного» випікання в Україні ВЯГ Петькова О. О. Наука, освіта, технології, інновації: світові тенденції та регіональний …, 2021 | | 2021 |
Різниця теплових властивостей плодового та овочевого пюре ВЯГ Петькова О. О. Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: збірник тез доповідей …, 2021 | | 2021 |
Використання різних начинок із плодової та овочевої сировини при виробництві хлібобулочної продукції «відкладеного» випікання ВЯГ Петькова О. О. The 10th International scientific and practical conference ―Priority …, 2021 | | 2021 |
Виробництво хлібобулочних виробів, із відкладеним випіканням ЯГ Верхівкер, ОМ Мірошниченко, ОВ Петькова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
ТРЕБОВАНИЯ К ВОДЕ В ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ С ОТЛОЖЕННОЙ ВЫПЕЧКОЙ ХИСО ВЫПЕЧКОЙ ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Вода в харчовій, 31, 2021 | | 2021 |
Possibility of manufacture of bakery products of «delayed» baking with use of aseptic fruit and vegetable canned semi-finished products V Petkova | | 2021 |
Требования к воде в технологии производства хлебобулочных изделий с отложенной выпечкой ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ОВ Петькова | | 2021 |
Characteristics of water in the dough for products of delayed baking O Petkova, Y Verkhivker, E Myrоshnichenko | | 2021 |
129222 Композиція інгредієнтів для виробництва заморожених хлібних напівфабрикатів ІВ Солоницька, ОО Петькова | | 2018 |
Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів з суміші пшеничного та житнього борошна ОО Петькова | | 2017 |
Вплив занять різними видами оздоровчої аеробіки на рівень фізичної підготовленості студентів І-ІІ курсів ОО Петькова | | 2015 |
Самовиховання і самовдосконалення–головні умови здоров'я студентів ОМ Петькова | | 2014 |
Плодоовочеві добавки до продуктів харчування | | |