Подписаться
Olha Petkova | Ольга Петькова
Olha Petkova | Ольга Петькова
Odesa National University of Technology | Одеський Національний Технологічний Університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Water in bakery production technology products with delayed bakery
YG Verkhivker, EM Myroshnichenko, OV Petkova
Food systems 4 (1), 31-39, 2021
32021
АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АСЕПТИЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ «ВІДКЛАДЕННОГО» ВИПІКАННЯ
ЯГ Верхівкер, ОО Петькова
Редакційна колегія, 53, 2021
12021
Вода в технологии производства хлебобулочных изделий с отложенной выпечкой
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ОВ Петькова
Пищевые системы 4 (1), 31-39, 2021
12021
Економіка асептичного консервування плодових пюре та їх використання у технології харчових виробництв
ОО Петькова, ЯГ Верхівкер
ОНТУ, 2023
2023
Using Water in the Modern Bakery Industry
YV Olha Petkova
Acta Scientific 6 (6), 72-81, 2022
2022
Вода у сучасній технології хлібопекарської промисловості
ОО Петькова, ЯГ Верхівкер
2022
ЗАСТОСУВАННЯ НАЧИНОК ІЗ СВІЖОЇ СИРОВИНИ, ТАК І З АСЕПТИЧНОГО КОНСЕРВУВАННЯ У «ВІДКЛАДЕНОМУ» ВИПІКАННІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
О Петькова, Я Верхівкер
InterConf, 2021
2021
Можливість використання технології «відкладеного» випікання в Україні
ВЯГ Петькова О. О.
Наука, освіта, технології, інновації: світові тенденції та регіональний …, 2021
2021
Різниця теплових властивостей плодового та овочевого пюре
ВЯГ Петькова О. О.
Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: збірник тез доповідей …, 2021
2021
Використання різних начинок із плодової та овочевої сировини при виробництві хлібобулочної продукції «відкладеного» випікання
ВЯГ Петькова О. О.
The 10th International scientific and practical conference ―Priority …, 2021
2021
Виробництво хлібобулочних виробів, із відкладеним випіканням
ЯГ Верхівкер, ОМ Мірошниченко, ОВ Петькова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
ТРЕБОВАНИЯ К ВОДЕ В ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ С ОТЛОЖЕННОЙ ВЫПЕЧКОЙ
ХИСО ВЫПЕЧКОЙ
ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Вода в харчовій, 31, 2021
2021
Possibility of manufacture of bakery products of «delayed» baking with use of aseptic fruit and vegetable canned semi-finished products
V Petkova
2021
Требования к воде в технологии производства хлебобулочных изделий с отложенной выпечкой
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ОВ Петькова
2021
Characteristics of water in the dough for products of delayed baking
O Petkova, Y Verkhivker, E Myrоshnichenko
2021
129222 Композиція інгредієнтів для виробництва заморожених хлібних напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ОО Петькова
2018
Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів з суміші пшеничного та житнього борошна
ОО Петькова
2017
Вплив занять різними видами оздоровчої аеробіки на рівень фізичної підготовленості студентів І-ІІ курсів
ОО Петькова
2015
Самовиховання і самовдосконалення–головні умови здоров'я студентів
ОМ Петькова
2014
Плодоовочеві добавки до продуктів харчування
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20