Практическое применение изолятов белка в хлебопечении ЛИ Карнаушенко, РИ Шевченко Хлебопечение России, 19-20, 2000 | 9 | 2000 |
Екологічна безпека харчових продуктів: визначення по-няття РІ Шевченко, ІС Крестінков, АС Обухова Харчова наука та технологія 9 (1), 2015 | 8 | 2015 |
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків РІ Шевченко ОНАХТ, 2003 | 7 | 2003 |
Еколого-економічне обґрунтування біогазових технологій РІ Шевченко, ВВ Компанієць Харчова наука і технологія, 87-89, 2012 | 4 | 2012 |
Сучасні напрямки екологізації переробних виробництв ГВ Крусір, РІ Шевченко Зернові продукти і комбікорми, 8-10, 2010 | 4 | 2010 |
Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації ЯГ Верхівкер, ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук Харчова наука і технологія, 17-20, 2010 | 1 | 2010 |
ОВНС В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НАВКОЛИШНЬГО СЕРЕДОВИЩА РІ Шевченко, ЛІ Короленко, ВВ Компанієць Матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції “Екологічна безпека …, 2012 | | 2012 |
Ідентифікація критичних контрольних точок процесу виробництва білого вина за системою НАССР ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 327-329, 2011 | | 2011 |
Аналіз життєвого циклу хлібопекарного підприємства ГВ Крусір, РІ Шевченко, ІО Мартинюк Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 199-203, 2011 | | 2011 |
Розробка методів визначення пріоритетності контрольних точок процессу виробництва білого вина за системою НАССР ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 330-333, 2011 | | 2011 |
Аналіз життєвого циклу консервного заводу ГВ Крусір, РІ Шевченко, ОГ Осматескул Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 210-213, 2011 | | 2011 |
Менеджмент організації сфери послуг ЯГ Верхівкер, ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук Харчова наука і технологія, 122-125, 2010 | | 2010 |
Екологічні аспекти в системах менеджменту ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВВ Яшкіна Харчова наука і технологія, 110-111, 2010 | | 2010 |
Heating and Refrigerating systems based on the seсondary energy sources V Geller, R Shevchenko, T Gracheva, N Zhukova Enviromental Science & Technology, 67-75, 2008 | | 2008 |
Еколого-енергетична експертиза хлібопекарного виробництва ВЗ Геллер, РІ Шевченко Аграрний вісник Причорномор’я. Зб. наук. праць. Біолог. та сільськогосп …, 2006 | | 2006 |
Эколого–энергетический анализ работы хлебопекарной печи ППЦ–1250 Наукові праці ОНАХТ 2 (29), 158-161, 2006 | | 2006 |
Вишукування раціональних параметрів удосконалення технології ропного заморожування риби ГС Паламарчук, РІ Шевченко, ТА Манолі Зб. наук. праць ОДАХТ, 130-135, 2006 | | 2006 |
О подготовке студентов-экологов в области экологического аудита и менеджмента ВЗ Геллер, ЛО Фортученко, РІ Шевченко Матеріали 36-ої наук.-метод. конф. викладачів «Шляхи розвитку методичного …, 2005 | | 2005 |
Мікробіологічні показники білкових ізолятів з рослинної сировини РІ Шевченко, ГД Лукіна, СМ Савченко Зб. наук. праць ОДАХТ, 66-68, 2001 | | 2001 |
Спосіб виробництва пшеничного хліба ЛІ Карнаушенко, ГФ Пшенишнюк, РІ Шевченко | | 2000 |