Подписаться
Роман Шевченко
Роман Шевченко
Одеський національний технологічний університет, каф. Екології, води та природоохоронних технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Практическое применение изолятов белка в хлебопечении
ЛИ Карнаушенко, РИ Шевченко
Хлебопечение России, 19-20, 2000
92000
Екологічна безпека харчових продуктів: визначення по-няття
РІ Шевченко, ІС Крестінков, АС Обухова
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
82015
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків
РІ Шевченко
ОНАХТ, 2003
72003
Еколого-економічне обґрунтування біогазових технологій
РІ Шевченко, ВВ Компанієць
Харчова наука і технологія, 87-89, 2012
42012
Сучасні напрямки екологізації переробних виробництв
ГВ Крусір, РІ Шевченко
Зернові продукти і комбікорми, 8-10, 2010
42010
Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації
ЯГ Верхівкер, ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук
Харчова наука і технологія, 17-20, 2010
12010
ОВНС В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НАВКОЛИШНЬГО СЕРЕДОВИЩА
РІ Шевченко, ЛІ Короленко, ВВ Компанієць
Матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції “Екологічна безпека …, 2012
2012
Ідентифікація критичних контрольних точок процесу виробництва білого вина за системою НАССР
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 327-329, 2011
2011
Аналіз життєвого циклу хлібопекарного підприємства
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ІО Мартинюк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 199-203, 2011
2011
Розробка методів визначення пріоритетності контрольних точок процессу виробництва білого вина за системою НАССР
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 330-333, 2011
2011
Аналіз життєвого циклу консервного заводу
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ОГ Осматескул
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 210-213, 2011
2011
Менеджмент організації сфери послуг
ЯГ Верхівкер, ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВГ Захарчук
Харчова наука і технологія, 122-125, 2010
2010
Екологічні аспекти в системах менеджменту
ГВ Крусір, РІ Шевченко, ВВ Яшкіна
Харчова наука і технологія, 110-111, 2010
2010
Heating and Refrigerating systems based on the seсondary energy sources
V Geller, R Shevchenko, T Gracheva, N Zhukova
Enviromental Science & Technology, 67-75, 2008
2008
Еколого-енергетична експертиза хлібопекарного виробництва
ВЗ Геллер, РІ Шевченко
Аграрний вісник Причорномор’я. Зб. наук. праць. Біолог. та сільськогосп …, 2006
2006
Эколого–энергетический анализ работы хлебопекарной печи ППЦ–1250
Наукові праці ОНАХТ 2 (29), 158-161, 2006
2006
Вишукування раціональних параметрів удосконалення технології ропного заморожування риби
ГС Паламарчук, РІ Шевченко, ТА Манолі
Зб. наук. праць ОДАХТ, 130-135, 2006
2006
О подготовке студентов-экологов в области экологического аудита и менеджмента
ВЗ Геллер, ЛО Фортученко, РІ Шевченко
Матеріали 36-ої наук.-метод. конф. викладачів «Шляхи розвитку методичного …, 2005
2005
Мікробіологічні показники білкових ізолятів з рослинної сировини
РІ Шевченко, ГД Лукіна, СМ Савченко
Зб. наук. праць ОДАХТ, 66-68, 2001
2001
Спосіб виробництва пшеничного хліба
ЛІ Карнаушенко, ГФ Пшенишнюк, РІ Шевченко
2000
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20