Підписатись
Olena Shydakova-Kameniuka
Olena Shydakova-Kameniuka
Інші іменаElena Shydakova-Kameniuka, Elena Shidakova-Kamenyuka, Олена Шидакова-Каменюка
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
152017
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива
ОГ Шидакова-Каменюка, ГМ Лисюк
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива
ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
92005
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
82020
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses
O Shydakova-Kameniuka, O Shkliaiev, O Samokhvalova, M Artamonova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
72020
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива
КР Касабова, НВ Гревцева, ОГ Шидакова-Каменюка, ОВ Омельченко
Обладнання та технології харчових виробництв, 5-11, 2017
62017
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016
62016
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
ОГ Шидакова-Каменюка, МП Головко, ІС Роговий, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
62015
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка
Прага: Oktan Print sro,, 2020
52020
Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату
ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка, О Чухрай
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
52010
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
ОГ Шидакова-Каменюка
Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна, 2006
52006
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи
ГВ Степанькова, СГ Олійник, ОГ Шидакова-Каменюка
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 233-242, 2019
42019
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
42019
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів
НВ Гревцева, ОГ Шидакова-Каменюка, ДО Набоков
Харків: ХДУХТ, 2018
42018
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки Клітковина ядер волоського горіха
ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
42011
Дослідження зміни якості масляного бісквіта з ядром насіння соняшнику під час зберігання
ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв
Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв, ресторанного …, 2008
42008
Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жиру
ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Болховітіна, ДД Ніколаєнко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
32021
Основи наукових досліджень і технічної творчості
ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка, ОВ Самохвалова, ОВ Нєміріч, ...
Харків: ХДУХТ, 2014
32014
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, НВ Гогулько
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
32014
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива
МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20