Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 15 | 2017 |
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива ОГ Шидакова-Каменюка, ГМ Лисюк Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 9 | 2009 |
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005 | 9 | 2005 |
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | 8 | 2020 |
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses O Shydakova-Kameniuka, O Shkliaiev, O Samokhvalova, M Artamonova, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020 | 7 | 2020 |
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива КР Касабова, НВ Гревцева, ОГ Шидакова-Каменюка, ОВ Омельченко Обладнання та технології харчових виробництв, 5-11, 2017 | 6 | 2017 |
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016 | 6 | 2016 |
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового ОГ Шидакова-Каменюка, МП Головко, ІС Роговий, АЛ Рогова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 6 | 2015 |
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка Прага: Oktan Print sro,, 2020 | 5 | 2020 |
Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка, О Чухрай Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 5 | 2010 |
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику ОГ Шидакова-Каменюка Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна, 2006 | 5 | 2006 |
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи ГВ Степанькова, СГ Олійник, ОГ Шидакова-Каменюка Наукові праці Національного університету харчових технологій, 233-242, 2019 | 4 | 2019 |
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова | 4 | 2019 |
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів НВ Гревцева, ОГ Шидакова-Каменюка, ДО Набоков Харків: ХДУХТ, 2018 | 4 | 2018 |
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки Клітковина ядер волоського горіха ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 4 | 2011 |
Дослідження зміни якості масляного бісквіта з ядром насіння соняшнику під час зберігання ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв, ресторанного …, 2008 | 4 | 2008 |
Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жиру ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Болховітіна, ДД Ніколаєнко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | 3 | 2021 |
Основи наукових досліджень і технічної творчості ГМ Лисюк, ОГ Шидакова-Каменюка, ОВ Самохвалова, ОВ Нєміріч, ... Харків: ХДУХТ, 2014 | 3 | 2014 |
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, НВ Гогулько Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 3 | 2014 |
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 3 | 2009 |