Подписаться
Марина Савченко
Марина Савченко
Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене snau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Підвищення ефективності апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчової промисловості
МЮ Савченко-Перерва, ОР Якуба
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 43-48, 2015
42015
Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості
МЮ Савченко-Перерва
12015
Розрахунок втрат тиску апарата із зустрічними закрученими потоками після вдосконалення для харчової промисловості
МЮ Савченко-Перерва, ОР Якуба
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 160-167, 2014
12014
Удосконалення апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчових виробництв
МЮ Савченко-Перерва, ОР Якуба, АР Якуба
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Iнтенсифiкацiя процесу сушiння молочних продуктiв
МЮ Савченко-Перерва, ОР Якуба
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 157-159, 2012
12012
Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю
МЮ Савченко-Перерва, ОВ Радчук
2021
Розробка технології одержання змішаного коагулянту з основного відходу титанового виробництва
ГВ Барсукова, МЮ Савченко-Перерва, АВ Барсукова
2020
Апарат із зустрічними закрученими потоками з розкручувачем
МЮ Савченко-Перерва, ОВ Радчук, ВМ Кацов, СМ Сабадаш
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2020
2020
Зниження техногенного навантаження на довкілля за рахунок технічного рішення по утилізації залізного купоросу
ГВ Барсукова, МЮ Савченко-Перерва, АВ Барсукова
2020
Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПа
ВО Сукманов, ОВ Радчук, МЮ Савченко-Перерва, НВ Будник, ...
2020
Дослідження кінетики процесу сушіння дисперсних продуктів в сушарках із псевдозрідженим шаром інертного носія
СМ Сабадаш, МЮ Савченко-Перерва, ВМ Колодненко, СМ Сабадаш, ...
СНАУ, 2019
2019
Інерційно-вихровий пиловловлювач із жалюзійним відводом
МЮ Савченко-Перерва, ОВ Радчук, СМ Сабадаш, ВМ Кацов
ДП" Український інститут інтелектуальної власності України", 2019
2019
Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння
МЮ Савченко-Перерва, СМ Сабадаш
ХНТУСГ, 2019
2019
Установка для сушіння дисперсних харчових продуктів під тиском
СМ Сабадаш, ДД Казаков, ПМ Бало, МЮ Савченко-Перерва
СНАУ, 2018
2018
Апарати для уловлювання дрібнодисперсних харчових продуктів
МЮ Савченко-Перерва, ОВ Радчук
Lulu Press (USA), 2018
2018
Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод»(цех із виробництва плавлених сирів)
ЮС Прасол, ЮС Прасол
Сумський національний аграрний ун-т, 2017
2017
Перспективи застосування пінч-технологій в енергозбереженні на підприємствах харчової галузі
ЛГ Рожкова, ОВ Радчук, МЮ Савченко-Перерва
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та …, 2017
2017
Аналіз сучасних способів сушіння рослинної сировини та існуючі конструкції сушильного устаткування
СМ Сабадаш, МЮ Савченко-Перерва
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та …, 2017
2017
Сравнительная характеристика альтернативных и возобновляемых источников энергии
МЮ Савченко-Перерва, СМ Сабадаш, ЛГ Рожкова
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та …, 2017
2017
Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів
ОР Якуба, МЮ Савченко-Перерва, СМ Сабадаш
СНАУ, 2017
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20