Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-11, 2017 | 5 | 2017 |
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus" N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017 | 4 | 2017 |
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия «Бульбашка» НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова Sciences of Europe, 101-108, 2016 | 4 | 2016 |
Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану НА Дзюба, ОВ Землякова, КГ Педак Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 4 | 2016 |
Особливості організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень у контексті досліджень якості взаємодії між його учасниками О Квасник, О Землякова, А Балабай Теорія і практика управління соціальними системами, 30-47, 2022 | 1 | 2022 |
Розроблення композиції складу борошняних кондитерських виробів протекторної дії НА Дзюба, ОВ Землякова Baltija Publishing, 2018 | 1 | 2018 |
Комплексное исследование качества иммуностимулирующего напитка" иммуно плюс" N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (86)), 4-11, 2017 | 1 | 2017 |
РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ МОТИВАЦІЇ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ У КОНТЕКСТІ СИТУАТИВНОГО МОДЕЛЮВАННЯ О Квасник, О Беспарточна, О Землякова Теорія і практика управління соціальними системами, 76-85, 2023 | | 2023 |
Ольга Квасник О Землякова | | 2022 |
ГІДРОЛІЗАТ КОЛАГЕНУ ЯК БІОЛОГІЧНО АКТИВНА ДОБАВКА ПРИ ПРОФІЛАКТИЦІ ЗАХВОРЮВАНЬ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ МІ Олійник, НА Дзюба, ОВ Землякова The 8th International scientific and practical conference “Results of modern …, 2021 | | 2021 |
ОБОСНОВАНИЕ ПОКАЗАТЕЛЕЙ И КРИТЕРИЯ КАЧЕСТВА ЦИФРОВОГО КАНАЛА СВЯЗИ ЕВ Землякова, МП Коваленко, АВ Елисеев НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ В СОВРЕМЕННОМ МИРЕ: ОПЫТ, ПРОБЛЕМЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ …, 2021 | | 2021 |
Оценка качества радиолинии передачи информации на основе экспертной системы АВ Елисеев, ЕВ Землякова, МП Коваленко Актуальные проблемы науки и техники. 2020, 1492-1493, 2020 | | 2020 |
Огляд сучасних методів отримання гідролізату колагену з гідробіонтів НА Дзюба, ОВ Землякова ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 3201974, 2019 | | 2019 |
РОЗРОБКА КОМПОЗИЦІЇ БОРОШНЯНОГО КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБУ «ВУПІ ПАЙ» НА Дзюба, АР Антонова, ОВ Землякова | | 2016 |
Збалансоване харчування–основа здоров’я населення Н Дзюба, О Землякова, А Кущ | | 2016 |
Особливості іммобілізації α-амілази на білкових та полісахаридних матрицях НА Дзюба, ОВ Землякова Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Механіко …, 2015 | | 2015 |
ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ЦИФРОВОГО КАНАЛА СВЯЗИ НА ОСНОВЕ НЕЧЕТКОЙ ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЫ АВ ЕЛИСЕЕВ, ЕВ ЗЕМЛЯКОВА, МП КОВАЛЕНКО, ВИ ЮХНОВ | | |
COLLAGEN HYDROLYZATE AS COMPONENT OF FOODSTUFFS OF HEALTH NUTRITION НА Дзюба, ОВ Землякова, МИ Олийник 1000 kopii., 61, 0 | | |
Валевська ЛО НА Дзюба, ОВ Землякова, ГЙ Євдокимова ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 5201809, 0 | | |