Елена Землякова
Елена Землякова
асистент
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-11, 2017
52017
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия «Бульбашка»
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe, 2016
42016
Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану
НА Дзюба, ОВ Землякова, КГ Педак
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
42016
Комплексное исследование качества иммуностимулирующего напитка" Иммуно плюс"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (86)), 2017
12017
ОГЛЯД СУЧАСНИХ МЕТОДІВ ОТРИМАННЯ ГІДРОЛІЗАТУ КОЛАГЕНУ З ГІДРОБІОНТІВ
НА Дзюба, ОВ Землякова
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 3201974, 2019
2019
Розроблення композиції складу борошняних кондитерських виробів протекторної дії
НА Дзюба, ОВ Землякова
Baltija Publishing, 2018
2018
РОЗРОБКА КОМПОЗИЦІЇ БОРОШНЯНОГО КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБУ «ВУПІ ПАЙ»
НА Дзюба, АР Антонова, ОВ Землякова
2016
ЗБАЛАНСОВАНЕ ХАРЧУВАННЯ–ОСНОВА ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ
Н Дзюба, О Землякова, А Кущ
СТРАТЕГІЯ ЗБАЛАНСОВАНОГО ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО, ТЕХНОЛОГІЧНОГО ТА …, 2016
2016
Особливості іммобілізації α-амілази на білкових та полісахаридних матрицях
НА Дзюба, ОВ Землякова
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Механіко …, 2015
2015
COLLAGEN HYDROLYZATE AS COMPONENT OF FOODSTUFFS OF HEALTH NUTRITION
НА Дзюба, ОВ Землякова, МИ Олейник
1000 kopii., 61, 0
Валевська ЛО
НА Дзюба, ОВ Землякова, ГЙ Євдокимова
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 5201809, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–12