Подписаться
Наталія Рогова, Rogovaja N.V.
Наталія Рогова, Rogovaja N.V.
Полтавский университет экономики и торговли
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
New methods of plant selection for food aroma recovery aided by oxidation processes
A Bezysov, H Dubova, N Rogova
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology 19 (2), 15-26, 2015
122015
Особливості нормативного регулювання криптовалют: світовий досвід
О Шинкаренко, Н Рогова, І Панівник
Фінансовий простір, 139-144, 2018
52018
Вплив температури на термін ферментування і прозорість березового соку
НВ Рогова
Нові технології і обладнання харчових виробництв, 21-23, 2018
52018
Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха
ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 49-53, 2015
42015
ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ
БЯМ Рогова Н.В.,Володько О.В.
The 16th International scientific and practical conference “Modern …, 2022
3*2022
Transformation in the ecosystem of financial intermediaries in the context of digitalization
NM Pantielieieva, NV Rogova, SV Zaporozhets, NM Tretiak
Науковий вісник Полісся, 49-59, 2020
32020
Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства
СС Рибакова
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «Переяслав-Хмельницький державний …, 2018
32018
Технологія створення напоїв з використанням волоського горіху
ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова, ОО Непомяща
НТУ" ХПІ", 2016
32016
розроБленнЯ Технології смузі нА основі ТопінАмБурА з викорисТАннЯм волоського горіхА
ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 9-13, 2015
32015
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ
ОВ Володько, НВ Рогова, ЛІ Кущ, СО Дудник
NGO «European Scientific Platform», 2023
12023
Areas for Improvement of the Hotel Management Efficiency in Ukraine through the Implementation of Communication Policy
RNV Svitlana S. Rybakova*, Denys A. Myronov
Scientific Bulletin of Mukachevo State University. Series "Economics" 7, 2020
12020
Готельний бізнес в Україні: проблеми та основні тенденції розвитку
НВ Михайлова, НВ Рогова, СС Рибакова
Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки», 2020
12020
Раціональні параметри процесу ферментування натуральних соків
НВ Рогова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2020
12020
Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарства
ЛМ Колєчкіна, НВ Рогова
Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки» 2 (1 (69)), 2016
12016
Дистанційне навчання новий вектор народної освіти.
НВ Рогова, НЯ Наливайко
Видавець і виготовлювач: ФОП Кека Ольга Іванівна Адреса: 36003, м. Полтава …, 2015
12015
Особливості звітності ломбардів
НВ Рогова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014
12014
Технологія делікатесних м’ясних виробів з використанням фруктових соків
ЛП Холодний, НВ Рогова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 242-244, 2012
12012
Розробка технології виробництва напоїв на основі збродженого березового соку
ЛМП НВ Рогова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 8-10,, 2010
12010
ВІДТВОРЕННЯ ІРОНІЇ ТА САРКАЗМУ ПРИ ПЕРЕКЛАДІ НАУКОВОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ У СЕРІАЛІ «ТЕОРІЯ ВЕЛИКОГО ВИБУХУ»
ОВВ Рогова Н. В., Стеценко В. В.
Proceedings of XI International Scientific and Practical Conference Kyiv …, 2024
2024
Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства львівського регіону за рахунок соціальних інновацій
БІД Рогова Н. В.
The 12th International scientific and practical conference “European …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20