Подписаться
Юхно Віктор Миколайович, Yukhno Viktor  (https://orcid.org/0000-0002-3628-1305)
Юхно Віктор Миколайович, Yukhno Viktor (https://orcid.org/0000-0002-3628-1305)
Другие именаYukhno Viktor M., Юхно В. М., Юхно В.
Полтавський державний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdaa.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Діагностика та заходи профілактики і боротьби з хламідіозами сільськогосподарських тварин
ІМ Ксьонз, ВМ Юхно
Редакційно-видавничий відділ Полтавської державної аграрної академії, 2009
7*2009
Эффективность использования эмульгированных жиров в кормлении лактирующих свиноматок и поросят-сосунов
ВФ Коваленко, ВН Юхно
Зоотехния, 12-13, 2007
62007
Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини
ВФ Коваленко, ВМ Юхно
Свинарство, 98-102, 2012
32012
IMPROVEMENT OF TURKISH DELIGHT PRODUCTION TECHNOLOGY USING A DEVELOPED MULTI-COMPONENT FRUIT AND VEGETABLE PASTE
K Kasabova, O Samokhvalova, A Zagorulko, A Zahorulko, S Babaiev, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (120), 51-59, 2022
22022
Біологічні особливості емульгованих жирів та практичне застосування їх у свинарстві
ВФ Коваленко, ВМ Юхно
Вісник аграрних наук, 33-36, 2007
22007
Підвищує резистентність, сприяє збереженості
ВМ Юхно
Тваринництво України, 20-22, 2006
22006
Вплив емульгованих жирів на перетравність поживних речовин в організмі поросят
ВФ Коваленко, ВМ Юхно
Вісник Національного аграрного університету, 13-16, 2005
22005
QUALITY OF THE POLTAVA MEAT BREEDING BOARS’ SPERM PRODUCTION DEPENDINGON THEIR USE REGIMENS AND UNDER THE EFFECT OF “HUMILID” FEED SUPPLEMENT
A Shostya, I Pavlova, V Slynko, Y Chukhlib, V Yukhno, B Shaferivskyi, ...
Colloquium-journa 12 (99), 18-24, 2021
12021
Безпека якості молока та молочних продуктів при їх реалізації на стихійних ринках
ВМ Юхно
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014
12014
Використання емульгованих жирів у годівлі свиней різного віку
ВМ Юхно
Науково-технічний бюлетень 2 (109), 218-223, 2013
12013
Орнітоз декоративних птахів папугових порід
ІМ Ксьонз, ВМ Юхно
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
12010
Спосіб виробництва сардельок
В Юхно, Л Кузьменко, О Галич, С Михайлютенко, М Сьомич, Т Кодак, ...
2022
Спосіб приготування настою для соусів до мʼяса
Л Кузьменко, В Слинько, В Березницький, Б Шаферівський, ...
2022
Проблеми та перспективи проведення он-лайн навчання здобувачів вищої освіти в умовах пандемії
ТС Кодак, ВМ Юхно
2022
Розробка рецептури та особливості технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
БОВ Юхно В.М.
ВІСНИК УМАНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА 1 (1), 46-51, 2022
2022
ЗАГАЛЬНОСВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ КОЗІВНИЦТВА ТА ОСНОВНІ ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ КОЗЯЧОГО МОЛОКА
ОІ Кравченко, ЮВ Карбан, СО Усенко, ОО Васильєва, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations, 142-149, 2021
2021
Спосіб виробництва варено-копчених ковбас
Л Кузьменко, В Слинько, В Юхно, В Березницький, В Аранчій, ...
2021
Жири у технології вирощування поросят-гнотобіотів
ВМ Юхно, ЛМ Кузьменко
Редакційна колегія, 110, 2020
2020
ТЕХНОЛОГІЯ ДІЄТИЧНИХ ВАРЕНИХ КОВБАС З ДОДАВАННЯМ НАСІННЯ ЧІА ТА ЛЬОНУ
ОБ Шепель, ВМ Юхно
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 185, 2020
2020
Виробництво десерту сиркового «Бланманже» з масовою часткою жиру в сухій речовині 7,5% в умовах ТОВ «Оржицький молокозавод».
ЮВМ Нестеренко Р.С.
Збірник статей за результатами IV Всеукраїнської науково-практичної інтернет …, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20