Оцінка рівня екологічної небезпеки звалищ твердих муніципальних відходів ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало Екологічна безпека, 75-83, 2018 | 26 | 2018 |
Дослідження процесів компостування харчової складової твердих побутових відходів ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало, Г Лойєнбергер Техногенно-екологічна безпека, 13-21, 2018 | 13 | 2018 |
Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів ГВ Крусір Харчова наука і технологія, 84-87, 2013 | 13 | 2013 |
Екологічний аудит хлібопекарського підприємства ГВ Крусір Харчова наука і технологія, 80-81, 2013 | 13 | 2013 |
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий ГВ Крусир, ИФ Соколова Екологічна безпека, 111-114, 2013 | 9 | 2013 |
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий ГВ Крусир, ИФ Соколова Екологічна безпека, 111-114, 2013 | 9 | 2013 |
Дослідження впливу температурного режиму на перебіг процесів компостування органічного компоненту твердих муніципальних відходів О Sagdeeva, G Krusir, A Tsykalo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018 | 8 | 2018 |
Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності ГВ Крусір, ІП Кондратенко Харчова наука і технологія, 81-83, 2012 | 8 | 2012 |
Экологические аспекты винодельческих предприятий ГВ Крусир, АВ Кирияк, ИФ Соколова Екологічна безпека 2, 12, 2011 | 8 | 2011 |
Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения АВ Коркач, ГВ Крусир, ИА Боровик Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 127-133, 2014 | 7 | 2014 |
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова Харчова наука і технологія, 73, 2014 | 7 | 2014 |
Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії ГВ Крусір, ІП Кондратенко, ЛЛ Лобоцька, ВВ Добровольский Екологічна безпека, 89-96, 2016 | 6 | 2016 |
Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий АВ Коркач, ГВ Крусир, АВ Егорова Харчова наука і технологія, 35-38, 2013 | 6 | 2013 |
Дослідження компостування харчової складової твердих побутових відходів закладів громадського харчування ГВ Крусір, ВІ Соколова | 5 | 2019 |
Принципи організації освітнього середовища під час навчання екології ОЛ Гаркович, ГВ Крусір, ММ Мадані, ММ Панченко | 5 | 2018 |
Обоснование выбора анаэробного биореактора для очистки сточных вод предприятий первичного виноделия ГВ Крусир, ИФ Соколова ScienceRise 1 (1), 22-25, 2014 | 5 | 2014 |
Обоснование выбора анаэробного биореактора для очистки сточных вод предприятий первичного виноделия ГВ Крусир, ИФ Соколова ScienceRise 1 (1), 22-25, 2014 | 5 | 2014 |
Индексная оценка экологической опасности винодельческих предприятий ИС Крестников, ГВ Крусир, ИФ Соколова Екологічна безпека, 96-98, 2013 | 5 | 2013 |
Тверді відходи–екологічні аспекти виноробного підприємства ГВ Крусір, ІФ Соколова Екологічна безпека, 14, 2012 | 5 | 2012 |
Acid-base and ion-exchange properties of dietary fibers NK Cherno, GV Krusir Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia 28 (2), 297-303, 1992 | 5 | 1992 |