Підписатись
Галина Крусір
Галина Крусір
Одеський національний технологічний університет, факультет Нафти, газу та екології
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оцінка рівня екологічної небезпеки звалищ твердих муніципальних відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало
Екологічна безпека, 75-83, 2018
262018
Дослідження процесів компостування харчової складової твердих побутових відходів
ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало, Г Лойєнбергер
Техногенно-екологічна безпека, 13-21, 2018
132018
Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів
ГВ Крусір
Харчова наука і технологія, 84-87, 2013
132013
Екологічний аудит хлібопекарського підприємства
ГВ Крусір
Харчова наука і технологія, 80-81, 2013
132013
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий
ГВ Крусир, ИФ Соколова
Екологічна безпека, 111-114, 2013
92013
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий
ГВ Крусир, ИФ Соколова
Екологічна безпека, 111-114, 2013
92013
Дослідження впливу температурного режиму на перебіг процесів компостування органічного компоненту твердих муніципальних відходів
О Sagdeeva, G Krusir, A Tsykalo
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
82018
Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності
ГВ Крусір, ІП Кондратенко
Харчова наука і технологія, 81-83, 2012
82012
Экологические аспекты винодельческих предприятий
ГВ Крусир, АВ Кирияк, ИФ Соколова
Екологічна безпека 2, 12, 2011
82011
Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения
АВ Коркач, ГВ Крусир, ИА Боровик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 127-133, 2014
72014
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства
ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова
Харчова наука і технологія, 73, 2014
72014
Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії
ГВ Крусір, ІП Кондратенко, ЛЛ Лобоцька, ВВ Добровольский
Екологічна безпека, 89-96, 2016
62016
Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий
АВ Коркач, ГВ Крусир, АВ Егорова
Харчова наука і технологія, 35-38, 2013
62013
Дослідження компостування харчової складової твердих побутових відходів закладів громадського харчування
ГВ Крусір, ВІ Соколова
52019
Принципи організації освітнього середовища під час навчання екології
ОЛ Гаркович, ГВ Крусір, ММ Мадані, ММ Панченко
52018
Обоснование выбора анаэробного биореактора для очистки сточных вод предприятий первичного виноделия
ГВ Крусир, ИФ Соколова
ScienceRise 1 (1), 22-25, 2014
52014
Обоснование выбора анаэробного биореактора для очистки сточных вод предприятий первичного виноделия
ГВ Крусир, ИФ Соколова
ScienceRise 1 (1), 22-25, 2014
52014
Индексная оценка экологической опасности винодельческих предприятий
ИС Крестников, ГВ Крусир, ИФ Соколова
Екологічна безпека, 96-98, 2013
52013
Тверді відходи–екологічні аспекти виноробного підприємства
ГВ Крусір, ІФ Соколова
Екологічна безпека, 14, 2012
52012
Acid-base and ion-exchange properties of dietary fibers
NK Cherno, GV Krusir
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia 28 (2), 297-303, 1992
51992
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20