Підписатись
Рачинська Зоя
Рачинська Зоя
Poltava University of Economics and Trade Полтавський університет економіки і торгівлі, факультет товарознавства торгівлі та маркетингу, кафедра експертизи та митної справи
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи рослинництва і тваринництва
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
262021
Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції
ОВ Кузьмін, МЮ Оносова, ІА Оносова, ЗП Рачинська, ВГ Топольник
32012
Свинарство
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
12021
Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо.
ГО Бірта, ОО Горячова, ЛВ Флока, ЗП Рачинська
Вищий навчальний заклад Укоопспілки" Полтавський університет економіки і …, 2021
12021
Види фальсифікації м’яса та методи її виявлення
ЗП Рачинська
12020
Основні хвороби винограду, що впливають на якість та безпечність
НВ Гнітій, ЗП Рачинська, ОВ Кириченко
Видавництво «Растр-7», 2020
12020
Сировина рослинного і тваринного походження
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
12019
Особливості класифікації кухонної солі
ЗП Рачинська
ПУЕТ, 2023
2023
Перспективи розвитку виробництва нових видів тканин
ЛВ Флока, ЗП Рачинська
Полтавський державний аграрний університет, 2023
2023
ГІСТОЛОГІЧНА БУДОВА М’ЯЗІВ СВИНЕЙ
ГО БІРТА, ЮГ БУРГУ, ЗП РАЧИНСЬКА, НВ ГНІТІЙ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
Дослідження якості виноградних вин
ЮГ Бургу, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова
Полтавський державний аграрний університет, 2022
2022
Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ЗП Рачинська
2021
Жирнокислотний склад сала свиней різних порід
ГО Бірта, ГО Бургу, ЛВ Флока, ЗП Рачинська
SSPG Publish, Stockholm, Sweden, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАСОБУ УНІВЕРСАЛЬНОГО «DOMESTOS» ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ
ЗП Рачинська
2020
ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ М’ЯСА СВИНЕЙ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ
ЗП Рачинська
2020
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТОНАЛЬНОЇ ОСНОВИ ФІРМИ «BOURJOIS»«HEALTHY MIX»
ДМ Макаренко, ЗП Рачинська
2020
Ідентифікація та дослідження якості піротехнічних побутових виробів
СЕ Мороз, ОВ Калашник, ОВ Кириченко, ЗП Рачинська, НВ Гнітій
ПУЕТ, 2020
2020
ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ТА ДЕФЕКТИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ЗП Рачинська, ЄВ Тищенко, ГБ Рудавська, МП Орлов, ВА Колтунов, ...
Збірник студентських наукових праць, 154, 2019
2019
Дослідження фунціональних можливостей фільтру для очищення води «Edel Wasser» фірми Zepter
ОВ Кириченко, ЗП Рачинська, Й Тамір
Полтава, ПУЕТ, 2019
2019
Аналіз марковання мийних засобів
ОВ Кириченко, ЗП Рачинська
Полтава, ПУЕТ, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20