Організаційне забезпечення управління розвитком підприємств: цілі, принципи, функції та завдання НВ Коваленко Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2019 | 22 | 2019 |
Перспективи розвитку харчової промисловості в Україні ІВ Новойтенко, НЯ Слободян, ВВ Малиновський Глобальні та національні проблеми економіки, 454-460, 2016 | 19 | 2016 |
Стан та основні тренди розвитку хлібопекарської промисловості України ІВ Новойтенко, ВВ Малиновський Ефективна економіка, 2020 | 14 | 2020 |
Тенденции развития кондитерского рынка Украины АА Заинчковский, ИВ Новойтенко, НЯ Слободян Актуальні проблеми економіки, 91-98, 2014 | 6 | 2014 |
Чинники формування, використання, розвитку і відтворення трудового потенціалу ІВ Новойтенко | 5 | 2007 |
Важелі впливу на економічну стабільність олійно-жирових підприємств в Україні ІВ Новойтенко, ЮМ Шишута Інвестиції: практика та досвід, 53-56, 2017 | 4 | 2017 |
Проблемы регулирования качества продукции в Украине ИВ Новойтенко | 4 | 2013 |
Формування конкурентних переваг підприємств хлібного ринку України [Електронний ресурс]/ІВ новойтенко, ВВ Малиновський ІВ Новойтенко Глобальні та національні проблеми економіки.–Випуск 7, 432-437, 2015 | 3 | 2015 |
Методичні підходи до оцінки ефективності використання трудового потенціалу підприємства ГО Волощук, ІВ Новойтенко | 3 | 2012 |
Ефективність використання трудового потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості України ІВ Новойтенко | 3 | 2008 |
Управління прибутковістю підприємства Б Бусленко, І Новойтенко Ukrainian food journal, 105-113, 2014 | 2 | 2014 |
Теоретико-методичні засади розвитку інтелектуальної складової трудового потенціалу підприємства ІВ Новойтенко Агроінком, 95-99, 2013 | 2 | 2013 |
Вартісний підхід до оцінки використання трудового потенціалу підприємств АО Заїнчковський, ІВ Новойтенко Вісник соціально-економічних досліджень, 166-170, 2012 | 2 | 2012 |
Характеристика ринку кондитерських виробів в Україні ІВ Новойтенко | 1 | 2014 |
Управління персоналом і економіка праці: теорія та практика ОВ Безпалько, ЮМ Гринюк, ДГ Грищенко, ОО Гоменюк, АД Драган, ... | 1 | 2014 |
Особливості технології заморожування ягід малини АО Мороз, І Новойтенко, ВВ Шутюк | | 2021 |
Стандарти безпеки бізнесу ІВ Новойтенко, ВВ Малиновський Інтелект XXI, 136-140, 2018 | | 2018 |
Науковий керівник: ОІ Відоменко МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА ІВ Новойтенко СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ТЕОРІЯ ТА …, 2016 | | 2016 |
ФІНАНСОВІ ІНСТРУМЕНТИ ПІДТРИМКИ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТА СПОЖИВАЧІВ ІВ Новойтенко АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ …, 2016 | | 2016 |
Розвиток підприємств хлібопекарської промисловості України в сучасних умовах ВВ Малиновський, ІВ Новойтенко | | 2015 |