Подписаться
Іван Улянич
Іван Улянич
старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Якість крупи швидкого приготування із зерна пшениці спельти залежно від температури екструдування
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ІО Полянецька, ...
Вісник Уманського національного університету садівництва, 111-117, 2018
6*2018
Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
ОІ Шаповаленко, ОО Євтушенко, ІФ Улянич
52012
Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сорту
ВВ Любич
ХНТУСГ, 2019
42019
Экструдирование кормовых смесей с включением нетрадиционных видов сырья
ОИ Шаповаленко, ОА Евтушенко, ИФ Уляныч
42013
Свойства смеси ячменя и овощных компонентов при экструдировании
ОИ Шаповаленко, ОА Евтушенко, ИФ Уляныч
32013
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
22018
Розроблення рецептів комбікормів
ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв
Збірник наукових праць Уманського НУС, 121-129, 2017
22017
Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
ХНТУСГ, 2019
12019
Хімічний склад екструдованого продукту суміші зерна кукурудзи, ячменю з плодоовочевими складовими
КВ Костецька, ІФ Улянич, МІ Голубєв
Збірник наукових праць Уманського НУС, 109-119, 2018
12018
Геометрична характеристика зерна тритикале залежно від сорту
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
Агробіологія, 164-171, 2018
12018
Оцінювання мікробіологічного стану кормових сумішей у процесі їхнього зберігання
ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв
Вестник Уманского национального университета садоводства, 29-32, 2017
12017
Волого-теплова обробка зернової сировини
ТО Тракало, ІФ Улянич, ОІ Шаповаленко
12014
Влияние состава экструдированного корма на его ценность и качество
ОИ Шаповаленко, ИФ Ульянич
Инновации в науке, 124-131, 2014
12014
Вплив різної концентрації овочевих компонентів на процес екструдування зерна ячменю
ІФ Улянич
Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2013
12013
Оптимальне співвідношення кукурудзи і овочевих коренеплодів у екструдованих кормосумішах
ОІ Шаповаленко, ІФ Улянич
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2013
12013
ВПЛИВ СИРОВИНИ ПАЛИВНИХ ГРАНУЛ НА ЯКІСТЬ НАСІННЯ СОЇ.
ГВ Ткаченко, ІФ Улянич
УНУС, 2021
2021
Спосіб підвищення харчової цінності кексу з борошна тритикале добавлянням гарбузових слайсів
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
УКРПАТЕНТ, 2021
2021
ВИРОБНИЦТВО ЕКСТРУДОВАНИХ КОРМІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
ІФ Улянич, ВВ Желєзна, ВВ Любич
Київ, 2021
2021
Інжиніринг в технології виробництва екструдованих кормових добавок
КВ Костецька, ІФ Улянич, ВВ Желєзна, МІ Голубєв
2021
ЕФЕКТИВНІ МЕТОДИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
ВВ Новіков, ІФ Улянич
Редакційна колегія, 23, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20