Якість крупи швидкого приготування із зерна пшениці спельти залежно від температури екструдування ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ІО Полянецька, ... Вісник Уманського національного університету садівництва, 111-117, 2018 | 7* | 2018 |
Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму ОІ Шаповаленко, ОО Євтушенко, ІФ Улянич | 5 | 2012 |
Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сорту ВВ Любич ХНТУСГ, 2019 | 4 | 2019 |
Экструдирование кормовых смесей с включением нетрадиционных видов сырья ОИ Шаповаленко, ОА Евтушенко, ИФ Уляныч | 4 | 2013 |
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ВВ Новіков, ... Вісник аграрної науки Причорномор'я, 199-210, 2018 | 3 | 2018 |
Свойства смеси ячменя и овощных компонентов при экструдировании ОИ Шаповаленко, ОА Евтушенко, ИФ Уляныч | 3 | 2013 |
Розроблення рецептів комбікормів ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв Збірник наукових праць Уманського НУС, 121-129, 2017 | 2 | 2017 |
Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич ХНТУСГ, 2019 | 1 | 2019 |
Хімічний склад екструдованого продукту суміші зерна кукурудзи, ячменю з плодоовочевими складовими КВ Костецька, ІФ Улянич, МІ Голубєв Збірник наукових праць Уманського НУС, 109-119, 2018 | 1 | 2018 |
Геометрична характеристика зерна тритикале залежно від сорту ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич Агробіологія, 164-171, 2018 | 1 | 2018 |
Оцінювання мікробіологічного стану кормових сумішей у процесі їхнього зберігання ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв Вестник Уманского национального университета садоводства, 29-32, 2017 | 1 | 2017 |
Волого-теплова обробка зернової сировини ТО Тракало, ІФ Улянич, ОІ Шаповаленко | 1 | 2014 |
Влияние состава экструдированного корма на его ценность и качество ОИ Шаповаленко, ИФ Ульянич Инновации в науке, 124-131, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив різної концентрації овочевих компонентів на процес екструдування зерна ячменю ІФ Улянич Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2013 | 1 | 2013 |
Оптимальне співвідношення кукурудзи і овочевих коренеплодів у екструдованих кормосумішах ОІ Шаповаленко, ІФ Улянич Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва …, 2013 | 1 | 2013 |
ВПЛИВ СИРОВИНИ ПАЛИВНИХ ГРАНУЛ НА ЯКІСТЬ НАСІННЯ СОЇ. ГВ Ткаченко, ІФ Улянич УНУС, 2021 | | 2021 |
Спосіб підвищення харчової цінності кексу з борошна тритикале добавлянням гарбузових слайсів ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич УКРПАТЕНТ, 2021 | | 2021 |
ВИРОБНИЦТВО ЕКСТРУДОВАНИХ КОРМІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ІФ Улянич, ВВ Желєзна, ВВ Любич Київ, 2021 | | 2021 |
Інжиніринг в технології виробництва екструдованих кормових добавок КВ Костецька, ІФ Улянич, ВВ Желєзна, МІ Голубєв | | 2021 |
ЕФЕКТИВНІ МЕТОДИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВВ Новіков, ІФ Улянич Редакційна колегія, 23, 2021 | | 2021 |