Іван Улянич
Іван Улянич
старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua
НазваПосиланняРік
СВОЙСТВА СМЕСИ ИЗ ЯЧМЕНЯ И ОВОЩНЫХ КОМПОНЕНТОВ ПРИ ЭКСТРУДИРОВАНИИ
О Шаповаленко, О Евтушенко, И Улянич
Комбикорма, 40-42, 2013
22013
Экструдирование кормовых смесей с включением нетрадиционных видов сырья
ОИ Шаповаленко, ОА Евтушенко, ИФ Ульянич
Вестник Алматинского технологического университета, 54-57, 2013
22013
Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
ОІ Шаповаленко, ОО Євтушенко, ІФ Улянич
Технологии зернопереработки, 161, 2012
22012
Розроблення рецептів комбікормів
ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв
Збірник наукових праць Уманського НУС, 121-129, 2017
12017
Оцінювання мікробіологічного стану кормових сумішей у процесі їхнього зберігання
ІФ Улянич, КВ Костецька, МІ Голубєв
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2017
12017
Пат. 13977 Шахтна зерносушарка з повторним використанням робочих газів.
ОМ Марцун, НМ Осокіна, ВВ Ярошенко, ІФ Улянич, ГВ Ткаченко
Укрпатент, 2020
2020
Якість крупи швидкого приготування із зерна пшениці спельти залежно від температури екструдування
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ІО Полянецька, ...
Вісник Уманського національного університету садівництва, 111-117, 2018
2018
Геометрическая характеристика зерна тритикале в зависимости от сорта
ВВ ЛЮБИЧ, ВВ ЖЕЛЄЗНА, ІФ УЛЯНИЧ
Агробіологія, 164-171, 2018
2018
Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти.
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018
2018
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
2018
ГЕОМЕТРИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2018
2018
Формування хлібопекарських властивостей зерна пшениці спельти залежно від сорту та лінії
Г Господаренко, С Полторецький, В Любич, Н Воробйова, І Улянич
Вісник Львівського національного аграрного університету. Серія: Агрономія …, 2017
2017
Характеристика твердості та міцності зернівок пшениці спельти залежно від сорту та лінії
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, НВ Воробйова, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2017
2017
ВМІСТ АНАТОМІЧНИХ СКЛАДОВИХ У ЗЕРНІВКАХ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ РІЗНИХ СОРТІВ І ЛІНІЙ
ВВ Желєзна, ІФ Улянич, ЮП Кольцова
Редакційна колегія, 21, 2017
2017
НМК Оптимізація техніко-технологічних об’єктів галузі
ІФ Улянич
УНУС, 2016
2016
НМК Технологія підготовки води в галузі
ІФ Улянич
УНУС, 2016
2016
Влияние состава экструдированного корма на его ценность и качество
ОИ Шаповаленко, ИФ Ульянич
Инновации в науке, 2014
2014
Eкструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами
ОІ Шаповаленко, ОО Євтушенко, ІФ Улянич
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
2014
Співвідношення кукурудзи і коренеплодів у екструдованих кормосумішах
ОІ Шаповаленко, ІФ Улянич
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2014
2014
Вплив різної концентрації овочевих компонентів на процес екструдування зерна ячменю
ІФ Улянич
Збірник наукових праць подільського державного аграрно-технічного …, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20