Подписаться
Ирина Гайдай
Ирина Гайдай
Уманський національний університет садівництва
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену
I GAYDAY
Commodities· and· markets 13 (1), 110-116, 2012
72012
Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits
A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ...
32018
Prospects for alternative agriculture development in Ukraine
HI Burliai A., Burliai O., Butsyk R.
Monografia of innovative development of economic entities, P.36-50, 2018
2*2018
Застосування азотного живлення для дріжджів при виробництві яблучних виноматеріалів
ІВГ О.М. Литовченко
International periodic scientific journal «Modern Scientific Researches» 1 …, 2018
2*2018
Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки
ІВ Гайдай
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
22012
Вплив агротехніки вирощування та післяжнивного фракціонування на борошномельні і хлібопекарські властивості пшениці
ГС Гайдай, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак
Scientific review 3 (2), 2014
12014
Плоди дерену, як джерело біологічно активних речовин
ІВ Гайдай
Харчова наука і технологія, 37-39, 2011
12011
ФЕНОЛЬНІ РЕЧОВИНИ ОБРОБЛЕНИХ 1-МЦП ЯБЛУК
ЛМ Худік, ІВ Гайдай, ОВ Василишина
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 35, 2023
2023
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ПЛОДІВ ЯБЛУК НА ВИХІД СОКУ
ІВ Гайдай, КВ Калайда, ЛМ Худік, ОВ Василишина
Візаві, 2023
2023
Удосконалення технології зберігання плодів перцю солодкого з післязбиральною обробкою поверхнево активними речовинами
К Калайда, І Гайдай
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 85-86, 2023
2023
IMPROVING THE METHOD OF DETERMINING THE MASS FRACTION OF MAGNESIUM CARBONATE AND THE STUDY OF THE CHEMICAL COMPOSITION OF CARBONATE ROCKS FOR THE EFFECTIVE CONDUCT OF THE …
ІВ Гайдай
УНУС, 2021
2021
ЗБРОДЖУВАННЯ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ СОРТУ
ІВ Гайдай
Редакційна колегія, 60, 2021
2021
Виноробство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт.
ІВ Гайдай
УНУС, 2020
2020
Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт
ІВ Гайдай
УНУС, 2020
2020
Токар АЮ Оптимізація процесу бродіння сусел з яблук сорту Айдаред у виготовленні некріплених солодких вин/АЮ Токар, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко//Вчені записки ТНУ ім …
АЮ Токар
УНУС, 2020
2020
ВПЛИВ УМОВ І СТРОКІВ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ НА ВМІСТ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ТА ВИХІД ЯБЛУЧНОГО СОКУ
ЛЛ Новак, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук
Редакційна колегія, 67, 2020
2020
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ
ЛЮ Матенчук, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак
Редакційна колегія, 23, 2020
2020
PERSPECTIVES OF RASPBERRY USE IN OENOLOGY.
H Iryna, N Larysa, M Liudmyla, N Volodymyr
Carpathian Journal of Food Science & Technology 11 (1), 2019
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ МІНЕРАЛЬНИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ ДЕРЕНУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО У ВИНОРОБСТВІ
ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 13, 2018
2018
Консервування органічної сировини за збереження її натуральності
ХЗМ 1. Токар А.Ю., Матенчук Л.Ю., Гайдай І.В.
Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Органічне агровиробництво …, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20