Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену I GAYDAY Commodities· and· markets 13 (1), 110-116, 2012 | 7 | 2012 |
Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ... | 3 | 2018 |
Prospects for alternative agriculture development in Ukraine HI Burliai A., Burliai O., Butsyk R. Monografia of innovative development of economic entities, P.36-50, 2018 | 2* | 2018 |
Застосування азотного живлення для дріжджів при виробництві яблучних виноматеріалів ІВГ О.М. Литовченко International periodic scientific journal «Modern Scientific Researches» 1 …, 2018 | 2* | 2018 |
Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки ІВ Гайдай Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 2 | 2012 |
Вплив агротехніки вирощування та післяжнивного фракціонування на борошномельні і хлібопекарські властивості пшениці ГС Гайдай, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак Scientific review 3 (2), 2014 | 1 | 2014 |
Плоди дерену, як джерело біологічно активних речовин ІВ Гайдай Харчова наука і технологія, 37-39, 2011 | 1 | 2011 |
ФЕНОЛЬНІ РЕЧОВИНИ ОБРОБЛЕНИХ 1-МЦП ЯБЛУК ЛМ Худік, ІВ Гайдай, ОВ Василишина РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 35, 2023 | | 2023 |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ПЛОДІВ ЯБЛУК НА ВИХІД СОКУ ІВ Гайдай, КВ Калайда, ЛМ Худік, ОВ Василишина Візаві, 2023 | | 2023 |
Удосконалення технології зберігання плодів перцю солодкого з післязбиральною обробкою поверхнево активними речовинами К Калайда, І Гайдай Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 85-86, 2023 | | 2023 |
IMPROVING THE METHOD OF DETERMINING THE MASS FRACTION OF MAGNESIUM CARBONATE AND THE STUDY OF THE CHEMICAL COMPOSITION OF CARBONATE ROCKS FOR THE EFFECTIVE CONDUCT OF THE … ІВ Гайдай УНУС, 2021 | | 2021 |
ЗБРОДЖУВАННЯ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ СОРТУ ІВ Гайдай Редакційна колегія, 60, 2021 | | 2021 |
Виноробство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. ІВ Гайдай УНУС, 2020 | | 2020 |
Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт ІВ Гайдай УНУС, 2020 | | 2020 |
Токар АЮ Оптимізація процесу бродіння сусел з яблук сорту Айдаред у виготовленні некріплених солодких вин/АЮ Токар, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко//Вчені записки ТНУ ім … АЮ Токар УНУС, 2020 | | 2020 |
ВПЛИВ УМОВ І СТРОКІВ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ НА ВМІСТ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ТА ВИХІД ЯБЛУЧНОГО СОКУ ЛЛ Новак, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук Редакційна колегія, 67, 2020 | | 2020 |
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ ЛЮ Матенчук, ІВ Гайдай, ЛЛ Новак Редакційна колегія, 23, 2020 | | 2020 |
PERSPECTIVES OF RASPBERRY USE IN OENOLOGY. H Iryna, N Larysa, M Liudmyla, N Volodymyr Carpathian Journal of Food Science & Technology 11 (1), 2019 | | 2019 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ МІНЕРАЛЬНИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ ДЕРЕНУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО У ВИНОРОБСТВІ ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 13, 2018 | | 2018 |
Консервування органічної сировини за збереження її натуральності ХЗМ 1. Токар А.Ю., Матенчук Л.Ю., Гайдай І.В. Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Органічне агровиробництво …, 2018 | | 2018 |