Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-42, 2017 | 52 | 2017 |
Electrotechnologies of targeted energy delivery in the processing of food raw materials OG Burdo, VN Bandura, YO Levtrinskaya Surface Engineering and Applied Electrochemistry 54 (2), 210-218, 2018 | 38 | 2018 |
Microwave energy as an intensification factor in the heat-mass transfer and the polyextract formation OG Burdo, IV Syrotyuk, U Alhury, JO Levtrinska Problemele energeticii regionale.-2016.-№ 1 (36).-C. 58-71., 2018 | 19 | 2018 |
Using of the wave technologies in intensification processes of heat and mass transfer O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko EUREKA: Physics and Engineering, 18-24, 2017 | 15 | 2017 |
Микроволновая энергия, как фактор интенсификации тепломассопереноса ОГ Бурдо, ИВ Сиротюк, Ю Альхури, ЮО Левтринская Проблемы региональной энергетики, 58-71, 2018 | 10 | 2018 |
Микроволновые технологии интенсификации массообменных и тепловых процессов при переработке растительного сырья ЮО Левтринская, НВ Ружицкая, ТА Резниченко, ВН Бандура Наукові праці ОНАХТ 80 (1), 67-74, 2016 | 8 | 2016 |
Электротехнологии адресной доставки энергии при обработке пищевого сырья ОГ Бурдо, ВН Бандура, ЮО Левтринская Электронная обработка материалов 53 (3), 64-72, 2017 | 5 | 2017 |
Energetics of Eco-Industry of Food Concentrates Production O Burdo, S Terzsiev, J Levtrynska PROBLEMELE ENERGETICII REGIONALE, 112-118, 2015 | 5 | 2015 |
Investigation of properties of sunflower and rapeseed oils obtained by the soxhlet and microwave extraction methods V Bandura, L Fialkovska, P Osadchuk, Y Levtrynskaia, А Palvashova Estonian Academic Agricultural Society, 2022 | 4 | 2022 |
The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts O Burdo, U Alhurie, I Syrotiuk, J Levtrynskaya, DR Pur | 4 | 2018 |
Energy Monitoring of Innovative Energy Technologies of Plant Raw Material Processing O Burdo, A Gavrilov, M Kașkano, I Levtrinskaia, I Sirotiuk, E Pilipenko, ... Problemele Energeticii Regionale 43 (2), 23-38, 2019 | 3 | 2019 |
Дослідження гідравлічних і масообмінних процесів при мікрохвильовому екстрагуванні кави СГ Терзієв, ЮО Левтринська Харчова промиловість, 127-134, 2017 | 3 | 2017 |
Энергетические проблемы экономики Украины ОГ Бурдо, СГ Терзиев, ЮО Левтринская Енергетика: економіка, технології, екологія, 66-73, 2015 | 3 | 2015 |
Оптимізація поточних мікрохвильових екстракторів кави СГ Терзієв, ЮО Левтринська, ОВ Зиков Техніка, енергетика, транспорт АПК, 106-111, 2017 | 2 | 2017 |
Математичне моделювання та оптимізація мікрохвильового протитечійного екстрактора ЮО Левтринська, АВ Зиков, СГ Терзієв | 2 | 2017 |
Удосконалення теплових технологій розчинної кави СГ Терзієв, ЮО Левтринська | 2 | 2016 |
Совершенствование теплотехнологий производства кофе СГ Терзиев, ЮО Левтринская, ОГ Бурдо Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 81-87, 2015 | 2 | 2015 |
Бизнес перспективы внедрения инновацонных проектов в технологии пищевых концентратов СГ Терзиев, АК Войтенко | 1 | 2020 |
Энергетический мониторинг инновационных энерготехнологий переработки растительного сырья ОГ Бурдо, АВ Гаврилов, МА Кашкано, ЮО Левтринская, ИВ Сиротюк, ... Проблемы региональной энергетики, 23-38, 2019 | 1 | 2019 |
Процес екстрагування з плодів шипшини у вакуумному мікрохвильовому апараті ЮО Левтринська, Ю Альхурі, ЯА Голінська, СГ Терзієв | 1 | 2018 |