Follow
Nataliia Shapovalova
Nataliia Shapovalova
Державний торговельно-економічний університет
Verified email at knute.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Scientific foundations of solving engineering tasks and problems
B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ...
International Science Group, 2021
492021
Функціонально-семантична категорія порівняння в сучасній українській мові
НП Шаповалова
Семантика і прагматика граматичних структур: Зб. наук. праць.–Донецьк: Дон …, 1998
151998
Реологічні властивості нових пастильних виробів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ОВ Романенко
Продовольча індустрія АПК, 34-37, 2011
142011
Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition
D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
112021
Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
ГБ Рудавська, НП Шаповалова
збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв" 27 (1 …, 2011
92011
Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення
ГБ Рудавська, НП Шаповалова
Товарознавчий вісник: Збірник наукових праць., 347-352, 2012
82012
Вплив дієтичної добавки Ламідан на черствіння пастильних виробів
Н Шаповалова
Товари і ринки, 123-131, 2012
62012
Вплив нових пастильних виробів оздоровчого спрямування на стан здоров’я та працездатність учнів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ОМ Ганич
Ужгород: УжНУ: Говерла, 250-253, 2011
62011
Вплив дієтичної добавки" Ламідан" та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних кондитерських виробів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, В Лізогуб
62010
Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності
НП Шаповалова
52012
Макаронні вироби у системі оздоровчого харчування
НП Шаповалова, ВО Гальчук
42015
Prospects for the use of apiproducts in human healthy nutrition
N Prytulska, P Karpenko, D Antiushko, T Bozhko, N Shapovalova
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2021
32021
РИНОК СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ: ДЕТЕРМІНАНТИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ 0
Т Божко, Р Дончевская, Н Шаповалова
Товари і ринки, 26-39, 2019
3*2019
Шляхи підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів на ПАТ «Карлсберг Україна»
НП Шаповалова, ВС Ніценко, АО Фоменко
Харків: ХНАУ, 2017
32017
Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структури
НП Шаповалова
Молодий вчений, 23-26, 2015
22015
Розширення асортименту хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування
О Демидко, НП Шаповалова
22014
Вплив рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів з Ламіданом і цикорлактом
Н Шаповалова
Вісник ЛІЕТ: збірник наукових праць 1 (№1), 197-200, 2013
22013
Изменение адгезионных свойств новых пастильных изделий оздоровительного назначения
НП Шаповалова
Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и …, 2013
22013
Зміни органолептичних показників якості нових ласощів під час зберігання
НП Шаповалова
22012
ENSURING ENVIRONMENTAL PROTECTION AND ECONOMIC RENEWAL THROUGH ORGANIC PRODUCTION CERTIFICATION.
D Antiushko, T Bozhko, V Osyka, N Shapovalova, T Lozova, M Fil, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 118 (13), 2022
12022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20