Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 15062 | 8364 |
h-індекс | 59 | 41 |
i10-індекс | 220 | 174 |
Доступні для всіх
Переглянути всі5 статей
1 стаття
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielПідтверджена електронна адреса в tf.uni-kiel.de
- Somayeh RahaieeAmol University of Special Modern TechnologiesПідтверджена електронна адреса в ausmt.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Mohammad-Taghi GolmakaniProfessor of Food Science and Technology, Shiraz UniversityПідтверджена електронна адреса в shirazu.ac.ir
- Saeed Balalaie (0000-0002-5764-0442)Professor of Organic Chemistry, K.N.Toosi University of TechnologyПідтверджена електронна адреса в kntu.ac.ir
- Seyed Ahmad EbadiDepartment of Medicinal Chemistry, School of Pharmacy, Hamadan University of Medical SciencesПідтверджена електронна адреса в umsha.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Ali MoayediGorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesПідтверджена електронна адреса в gau.ac.ir
- Seyed Ali ZiaiProfessor of pharmacology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Mohammad SalehiShahid Beheshti University of Medical SciencesПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Hejazi M AProfessor of Food Biotechnology, Agricultural Biotechnology Research Institute of IranПідтверджена електронна адреса в abrii.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark
Підписатись
Seyed Hadi Razavi
Professor of Food Bioprocess Engineering, University of Tehran
Підтверджена електронна адреса в ut.ac.ir