Follow
Наталя Новікова
Наталя Новікова
ДВНЗ "ХДАУ"
Verified email at ksau.kherson.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі
НВ Новікова, РС Камєнєва
Вестник Херсонского национального технического университета, 48-53, 2020
102020
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Особливості біохімічного складу крові свиней з різною адаптаційною нормою в умовах племзаводу ТОВ «Фрідом Фарм Бекон»
НВ Новікова, НВ Новикова
Миколаївський національний аграрний університет, 2013
72013
Використання фракталів в математичному моделюванні складних природних систем
Н Новікова, О Сагай
ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, 147-148, 2018
52018
Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості
НВ Новікова, ІО Ряполова
Вестник Херсонского национального технического университета, 117-122, 2020
42020
Дослідження впливу параметрів технології виробництва м’ясних охолоджених напівфабрикатів на безпечність продукції відповідно принципів НАССР
ВГ Бурак, НВ Новікова
Вестник Херсонского национального технического университета, 70-81, 2019
42019
Аналіз ринку кондитерських виробів та удосконалення рецептурного складу вафельних трубочок у технології виробництва безглютенової продукції
ОВ Бариляк, НВ Новікова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 21-27, 2021
32021
Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів
Н Новікова, Р Камєнєва
Міжнародний центр наукових досліджен, 2020
32020
Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками
ІО Ряполова, НВ Новікова
Вестник Херсонского национального технического университета, 202-207, 2018
32018
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни" Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня …
І Ряполова
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020
22020
Зв'язок між біохімічними показниками крові свиней різної стресостійкості із їх відгодівельними якостями в умовах племзаводу ЗАТ Фрідом фарм бекон
ЛП Вогнівенко, НВ Новікова, МВ Архангельська, НС Папакіна, ...
Науковий вісник Асканія-Нова, 183-191, 2015
22015
Культурно-просвітня діяльність бібліотек для дітей: інновації, дослідження
Н Новікова
Бібліотечний вісник, 10-14, 2004
22004
Водорості як «суперфуд» у технологіях м’ясних продуктів здорового харчування
ЛВ Пешук, НВ Новікова, ДЮ Приходько
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 96-103, 2023
12023
Розробка технології виробництва м’ясних напівфабрикатів із використанням рослинної сировини
Н Новікова, А Єфімова, Д Антонова
12023
Розробка функціонального субпродуктового паштету
Н Новікова, К Шумілова
12023
ЕКСПЕРТИЗА РОЗРОБЛЕНОЇ КОНСЕРВНОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СВИНИНА З ГРИБАМИ»
ІО Ряполова, НВ Новікова, ІМ Кіпіоро
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 156-167, 2022
12022
Вивчення товарознавчої оцінки та харчової цінності борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Н Новікова, І Прусаєв
12022
Інноваційний процес та інноваційний продукт
Н Новікова
Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021
12021
Інноваційні технології виробництва м’ясних напівфабрикатів шляхом збагачення їх мікронутрієнтами
Н Новікова, В Кірін
12021
Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини
О Дзюндзя, Н Новікова, Ю Трибух
12020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20