Підписатись
Наталя Новікова
Наталя Новікова
ДВНЗ "ХДАУ"
Підтверджена електронна адреса в ksau.kherson.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі
НВ Новікова, РС Камєнєва
Вестник Херсонского национального технического университета, 48-53, 2020
102020
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Особливості біохімічного складу крові свиней з різною адаптаційною нормою в умовах племзаводу ТОВ «Фрідом Фарм Бекон»
НВ Новікова, НВ Новикова
Миколаївський національний аграрний університет, 2013
72013
Використання фракталів в математичному моделюванні складних природних систем
Н Новікова, О Сагай
ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, 147-148, 2018
52018
Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості
НВ Новікова, ІО Ряполова
Вестник Херсонского национального технического университета, 117-122, 2020
42020
Дослідження впливу параметрів технології виробництва м’ясних охолоджених напівфабрикатів на безпечність продукції відповідно принципів НАССР
ВГ Бурак, НВ Новікова
Вестник Херсонского национального технического университета, 70-81, 2019
42019
Аналіз ринку кондитерських виробів та удосконалення рецептурного складу вафельних трубочок у технології виробництва безглютенової продукції
ОВ Бариляк, НВ Новікова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 21-27, 2021
32021
Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів
Н Новікова, Р Камєнєва
Міжнародний центр наукових досліджен, 2020
32020
Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками
ІО Ряполова, НВ Новікова
Вестник Херсонского национального технического университета, 202-207, 2018
32018
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни" Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня …
І Ряполова
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020
22020
Зв'язок між біохімічними показниками крові свиней різної стресостійкості із їх відгодівельними якостями в умовах племзаводу ЗАТ Фрідом фарм бекон
ЛП Вогнівенко, НВ Новікова, МВ Архангельська, НС Папакіна, ...
Науковий вісник Асканія-Нова, 183-191, 2015
22015
Культурно-просвітня діяльність бібліотек для дітей: інновації, дослідження
Н Новікова
Бібліотечний вісник, 10-14, 2004
22004
Водорості як «суперфуд» у технологіях м’ясних продуктів здорового харчування
ЛВ Пешук, НВ Новікова, ДЮ Приходько
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 96-103, 2023
12023
Розробка технології виробництва м’ясних напівфабрикатів із використанням рослинної сировини
Н Новікова, А Єфімова, Д Антонова
12023
Розробка функціонального субпродуктового паштету
Н Новікова, К Шумілова
12023
ЕКСПЕРТИЗА РОЗРОБЛЕНОЇ КОНСЕРВНОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СВИНИНА З ГРИБАМИ»
ІО Ряполова, НВ Новікова, ІМ Кіпіоро
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 156-167, 2022
12022
Вивчення товарознавчої оцінки та харчової цінності борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Н Новікова, І Прусаєв
12022
Інноваційний процес та інноваційний продукт
Н Новікова
Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021
12021
Інноваційні технології виробництва м’ясних напівфабрикатів шляхом збагачення їх мікронутрієнтами
Н Новікова, В Кірін
12021
Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини
О Дзюндзя, Н Новікова, Ю Трибух
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20