Використання нетрадиційної сировини для поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі НВ Новікова, РС Камєнєва Вестник Херсонского национального технического университета, 48-53, 2020 | 10 | 2020 |
Investigation of technological properties of powder of eggplants O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Osauhing" Scientific Route", 2018 | 7 | 2018 |
Особливості біохімічного складу крові свиней з різною адаптаційною нормою в умовах племзаводу ТОВ «Фрідом Фарм Бекон» НВ Новікова, НВ Новикова Миколаївський національний аграрний університет, 2013 | 7 | 2013 |
Використання фракталів в математичному моделюванні складних природних систем Н Новікова, О Сагай ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, 147-148, 2018 | 5 | 2018 |
Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості НВ Новікова, ІО Ряполова Вестник Херсонского национального технического университета, 117-122, 2020 | 4 | 2020 |
Дослідження впливу параметрів технології виробництва м’ясних охолоджених напівфабрикатів на безпечність продукції відповідно принципів НАССР ВГ Бурак, НВ Новікова Вестник Херсонского национального технического университета, 70-81, 2019 | 4 | 2019 |
Аналіз ринку кондитерських виробів та удосконалення рецептурного складу вафельних трубочок у технології виробництва безглютенової продукції ОВ Бариляк, НВ Новікова Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 21-27, 2021 | 3 | 2021 |
Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів Н Новікова, Р Камєнєва Міжнародний центр наукових досліджен, 2020 | 3 | 2020 |
Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками ІО Ряполова, НВ Новікова Вестник Херсонского национального технического университета, 202-207, 2018 | 3 | 2018 |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни" Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня … І Ряполова ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020 | 2 | 2020 |
Зв'язок між біохімічними показниками крові свиней різної стресостійкості із їх відгодівельними якостями в умовах племзаводу ЗАТ Фрідом фарм бекон ЛП Вогнівенко, НВ Новікова, МВ Архангельська, НС Папакіна, ... Науковий вісник Асканія-Нова, 183-191, 2015 | 2 | 2015 |
Культурно-просвітня діяльність бібліотек для дітей: інновації, дослідження Н Новікова Бібліотечний вісник, 10-14, 2004 | 2 | 2004 |
Водорості як «суперфуд» у технологіях м’ясних продуктів здорового харчування ЛВ Пешук, НВ Новікова, ДЮ Приходько Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 96-103, 2023 | 1 | 2023 |
Розробка технології виробництва м’ясних напівфабрикатів із використанням рослинної сировини Н Новікова, А Єфімова, Д Антонова | 1 | 2023 |
Розробка функціонального субпродуктового паштету Н Новікова, К Шумілова | 1 | 2023 |
ЕКСПЕРТИЗА РОЗРОБЛЕНОЇ КОНСЕРВНОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СВИНИНА З ГРИБАМИ» ІО Ряполова, НВ Новікова, ІМ Кіпіоро Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 156-167, 2022 | 1 | 2022 |
Вивчення товарознавчої оцінки та харчової цінності борошняних кондитерських виробів функціонального призначення Н Новікова, І Прусаєв | 1 | 2022 |
Інноваційний процес та інноваційний продукт Н Новікова Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021 | 1 | 2021 |
Інноваційні технології виробництва м’ясних напівфабрикатів шляхом збагачення їх мікронутрієнтами Н Новікова, В Кірін | 1 | 2021 |
Оптимізація рецептурного складу фаршу за рахунок використання нетрадиційної сировини О Дзюндзя, Н Новікова, Ю Трибух | 1 | 2020 |