Подписаться
Iryna Bilenka
Iryna Bilenka
Odessa National Academy of Food Technology, Technology of Restaurant and Health Food Department
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Stady into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, А. Palvashova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 10-17, 2017
9*2017
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура
БНА Станкевич Г.М., Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 86-90, 2011
82011
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material
IR Belenkaya, YA Golinskaya
Food Science and Technology 10 (2), 50-57, 2016
72016
Comprehensive processing of Jerusalem artichoke tubers into functional products.
I Bilenka, Н Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba
Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019
62019
Development of The formulation For extruded Products based On sugar corn Grain and Determining their Quality indicators
N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 60-69, 2019
52019
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
42019
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
EZ Nadya Dzyuba, Iryna Bilenka, Anna Palvashova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
4*2017
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства
ПП Павленкова, ЛМ Тележенко, ІР Біленька, НА Дзюба
Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
42016
Effect of pre-treatment on qualitative indices of white roots
МГЮ Біленька І.Р., Голінська Я.А., Дзюба Н.А.
Журнал «Харчова наука і технологія» 12 (1), 34-42, 2018
3*2018
The development of technology of dairy-vegetative dessert with functional additives
L Telezhenko, I Bilenka, O Zolovska, N Lazarenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
22018
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 4-7, 2013
22013
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 17-19, 2010
22010
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості. Підручник.
ДАК Біленька І.Р., Верхівкер Я.Г.
Одеса: Поліграф, 2008
22008
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers
I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
12019
Розробка технології молочно-рослинного десерту з функціональними наповнювачами
ЛМ Тележенко, ІР Біленька, ОВ Золовська, НА Лазаренко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура
ЗОВ Біленька І.Р., Лазаренко Н.А.
Збірник наукових праць ХДУХТ, 97-107, 2018
12018
Исследование возможности использования гидролизата коллагена в качестве структурообразователя
N Dzyuba, I Bilenka, A Palvashova, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (89)), 10-17, 2017
12017
Оптимизация рецептур овощных десертов на основе корня сельдерея
ИР Беленькая, ГН Станкевич, ЯА Голинская
Известия Вузов. Пищевая технология, 93-97, 2016
1*2016
Дослідження активності оксидоредуктаз білих коренів
ІР Біленька, ЯА Голінська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Комплексне перероблення бульб топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Обладнання та технології харчових виробництв, 15-20, 2013
12013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20