Stady into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, А. Palvashova Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 10-17, 2017 | 9* | 2017 |
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура БНА Станкевич Г.М., Біленька І.Р. Харчова наука і технологія, 86-90, 2011 | 8 | 2011 |
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material IR Belenkaya, YA Golinskaya Food Science and Technology 10 (2), 50-57, 2016 | 7 | 2016 |
Comprehensive processing of Jerusalem artichoke tubers into functional products. I Bilenka, Н Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019 | 6 | 2019 |
Development of The formulation For extruded Products based On sugar corn Grain and Determining their Quality indicators N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 60-69, 2019 | 5 | 2019 |
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019 | 4 | 2019 |
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate EZ Nadya Dzyuba, Iryna Bilenka, Anna Palvashova EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017 | 4* | 2017 |
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства ПП Павленкова, ЛМ Тележенко, ІР Біленька, НА Дзюба Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016 | 4 | 2016 |
Effect of pre-treatment on qualitative indices of white roots МГЮ Біленька І.Р., Голінська Я.А., Дзюба Н.А. Журнал «Харчова наука і технологія» 12 (1), 34-42, 2018 | 3* | 2018 |
The development of technology of dairy-vegetative dessert with functional additives L Telezhenko, I Bilenka, O Zolovska, N Lazarenko Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 2 | 2018 |
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура БНА Біленька І.Р. Харчова наука і технологія, 4-7, 2013 | 2 | 2013 |
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні БНА Біленька І.Р. Харчова наука і технологія, 17-19, 2010 | 2 | 2010 |
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості. Підручник. ДАК Біленька І.Р., Верхівкер Я.Г. Одеса: Поліграф, 2008 | 2 | 2008 |
Features of the enzyme composition of Jerusalem artichoke tubers I Bilenka, N Lazarenko, O Zolovska, Y Golinskaya Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 1 | 2019 |
Розробка технології молочно-рослинного десерту з функціональними наповнювачами ЛМ Тележенко, ІР Біленька, ОВ Золовська, НА Лазаренко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура ЗОВ Біленька І.Р., Лазаренко Н.А. Збірник наукових праць ХДУХТ, 97-107, 2018 | 1 | 2018 |
Исследование возможности использования гидролизата коллагена в качестве структурообразователя N Dzyuba, I Bilenka, A Palvashova, E Zemlyakova Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (89)), 10-17, 2017 | 1 | 2017 |
Оптимизация рецептур овощных десертов на основе корня сельдерея ИР Беленькая, ГН Станкевич, ЯА Голинская Известия Вузов. Пищевая технология, 93-97, 2016 | 1* | 2016 |
Дослідження активності оксидоредуктаз білих коренів ІР Біленька, ЯА Голінська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
Комплексне перероблення бульб топінамбура БНА Біленька І.Р. Обладнання та технології харчових виробництв, 15-20, 2013 | 1 | 2013 |