Ирина Ремовна Беленькая
Ирина Ремовна Беленькая
ОНАПТ, факультет ИТПРОиТБ
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
НазваниеПроцитированоГод
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура
БНА Станкевич Г.М., Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 86-90, 2011
62011
Використання топінамбуру у функціональному харчуванні
БНА Біленька І.Р.
Харчова наука і технологія, 17-19, 2010
22010
Effect of pre-treatment on qualitative indices of white roots
МГЮ Біленька І.Р., Голінська Я.А., Дзюба Н.А.
Журнал «Харчова наука і технологія» 12 (1), 34-42, 2018
1*2018
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material
IR Belenkaya, YA Golinskaya
Food Science and Technology 10 (2), 50-57, 2016
12016
Оздоровчі продукти на основі топінамбура
ІР Біленька, НА Лазаренко
12015
Комплексне перероблення бульб топінамбура
БНА Біленька І.Р.
Обладнання та технології харчових виробництв, 15-20, 2013
12013
В лабиринтах современного этикета
АС Рыбалко, НА Петраков, ИР Беленькая, БК Левковский, ...
КП ОГТ, 2012
12012
Технологія консервованих продуктів
АТ Безусов, ЯГ Верхівкер, ВМ Сторожук, ТІ Нікітчіна, ГІ Палвашова, ...
2017
Технологія консервованих продуктів
ОС Ільєва, ИВ Пилипенко, ИР Беленькая, ЯГ Верхівкер, АТ Безусов, ...
2017
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
EZ Nadya Dzyuba, Iryna Bilenka, Anna Palvashova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
2017
Stady into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
EZ N. Dzyuba, I. Bilenka, А. Palvashova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 10-17, 2017
2017
Спосіб приготування овочевих цукатів з коренеплоду
ІР Біленька, ЯА Голінська
2016
Спосіб приготування овочевого желе «ПІКАНТНЕ»
ІР Біленька, ЯА Голінська
2016
Мотиваційна складова самостійної роботи студентів
ІР Біленька
Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного …, 2016
2016
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства
ПП Павленкова, ЛМ Тележенко, ІР Біленька, НА Дзюба
Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
2016
Оптимизация рецептур овощных десертов на основе корня сельдерея
ИР Беленькая, ГН Станкевич, ЯА Голинская
Известия Вузов. Пищевая технология, 93-97, 2016
2016
Разработка технологии овощного конфитюра на основе корня сельдерея
ИР Беленькая, ЯА Голинская
Научный весник ЛНУВМБТ имеиі С.З. Гжицкого 18 (№ 1 (65) Часть 4), 20-26, 2016
2016
Исследование активности оксидоредуктаз белых кореньев
ИР Беленькая, ЯА Голинская
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
2015
Исследование активности оксидоредуктаз белых кореньев
ЯАГ И.Р. Беленькая
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2015
2015
Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку
ЯАГ І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20